BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #589859 przez kaska1982
kiedys myślałam, że jak sie bedzie miec chłopca to sie cera poprawi, ale niestety nie w moim przypadku :( ale co tam, wazne ze podobam sie sobie i mojemu S, a reszta nie musi patrzec na moja cere :)

Kocham Cię syneczku!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #589868 przez NataliaK
mi też cera się poprawiła choć skórę mam bardzo suchą i nie mogę sobie z nią poradzić...pani kosmetolog hehe ale tak to jest szefc bez butów chodzi. Poza tym skóra mnie swędzi właśnie też na udach i boję się żeby się rozstępy nie robiły więc muszę być zmobilizowana i też się dużo smarować.

Dziś zaczęłam zrywać starą tapetę z pokoju więc w końcu mam jakieś zajęcie konkretne i jestem zadowolona (co też łączy się z lepszym humorem), że w końcu się za remoncik zabieramy :) wpadłam też dziś do ciuchacza chociaż miałam już nie wchodzić bo już tyle nakupowałam ale dzisiejsza wizyta się znów opłaciła bo za całe 22zł kupiłam kilka super rzeczy :) mąż się śmieje, ze ciekawe co z tym zrobimy jakby się jednak dziewczynka urodziła hehe zrobiłam sobie właśnie przerwę na kawusie i jabłko więc postanowiłam do Was napisać:) pozdrawiam Was!

12 lata 1 miesiąc temu #589874 przez gold_butterfly
Hehehe :-)

Olcia nadal bez zmian. Mniej marudna,ale za to w nocy nie śpi,bo kaszelek ją męczy. Nosek ma podrażniony i smaruję maścią z majeranku. Dzisiaj wyjątkowo grzeczna, taki malutki pieszczoch. Wczoraj,to sajgon mi w domu robiła.

Patrysia,dobrze,że dentystę masz za sobą :-) Mi ząb się ukruszył,ale za nic w świecie teraz do dentysty nie pójdę. Dopiero po porodzie :-P

Słoneczko może masz zgagę? Mi tak zgaga się objawia :-)

Dzisiaj niemal cały dom wysprzątałam. Zostały same drobiazgi do uprzątnięcia :-) Idę dokończyć robić obiad (dzisiaj późniejszy,bo najpierw zjedliśmy rosołek i nikt na rybę nie miał chęci), a potem w łazience poukładam dziecięce przybory. No i wezmę się może za sprzątanie dużej szafy,ale coś kregosłup mnie już boli. Za dużo roboty na raz. A jeszcze Olcię muszę poedukować.

12 lata 1 miesiąc temu #589882 przez sloneczko33
nie mam zgagi raczej nie mialam nigdy

12 lata 1 miesiąc temu #589916 przez Qltoorka
NataliaK napisał:

mi też cera się poprawiła choć skórę mam bardzo suchą i nie mogę sobie z nią poradzić...pani kosmetolog hehe ale tak to jest szefc bez butów chodzi. Poza tym skóra mnie swędzi właśnie też na udach i boję się żeby się rozstępy nie robiły więc muszę być zmobilizowana i też się dużo smarować.

Dziś zaczęłam zrywać starą tapetę z pokoju więc w końcu mam jakieś zajęcie konkretne i jestem zadowolona (co też łączy się z lepszym humorem), że w końcu się za remoncik zabieramy :) wpadłam też dziś do ciuchacza chociaż miałam już nie wchodzić bo już tyle nakupowałam ale dzisiejsza wizyta się znów opłaciła bo za całe 22zł kupiłam kilka super rzeczy :) mąż się śmieje, ze ciekawe co z tym zrobimy jakby się jednak dziewczynka urodziła hehe zrobiłam sobie właśnie przerwę na kawusie i jabłko więc postanowiłam do Was napisać:) pozdrawiam Was!

Jak to co zrobicie? Chłopczyca będzie ;) :P
P.S. Chciałam napisać, że seksowna chłopczyca, ale to za parenaście lat dopiero :P

12 lata 1 miesiąc temu #589943 przez JakaJaKachna
Pozwólcie, ze się przyłaczę do Waszego zacnego grona. Ja też lipcowa, bardziej na początek, wg ostatniego usg 6 lipiec.

12 lata 1 miesiąc temu #589971 przez emi87
słoneczko ale wszystko w porządku? bóle ustały?

Qltoorka ech kurcze w pracy jestem... a widziałam tez u gina plakat i ulotki i z tym lekarzem Zawitkowskim tez jest spotkanie (tylko bliżej mnie) :) ale godz mi nie odpowiadaja niestety....

jakajaKachna witamy - lepiej późno niz wcale :P

łóżeczko złożone :cheer: napatrzec sie nie moge achhhhhh

12 lata 1 miesiąc temu #589990 przez bea2a
JakaJaKachna napisał:

Pozwólcie, ze się przyłaczę do Waszego zacnego grona. Ja też lipcowa, bardziej na początek, wg ostatniego usg 6 lipiec.

Witamy w gronie lipcóweczek. Znasz już płeć swojego szczęścia? :)

12 lata 1 miesiąc temu #590000 przez agusiaa26
JakaJaKachna witaj w gronie :)
alee ja mam lenia, leże i w dodatku plecy mnie strasznie ciągną i boli krzyż ehh sypię się ;)

12 lata 1 miesiąc temu #590016 przez MlecznaMama
Witajcie dziewczyny jak się macie?
JakaJaKAchna Witaj :)
Dziewczęta chciałam Wam polecić jeżeli jeszcze nie macie wybranego specyfiku do smarowania się, balsam nawilżający z Bielendy z serii Sexy Mama - rewelacja, jedyną wadą jest to że nie pachnie. Cudownie nawilża
Dorkiszon zapomniałam Ci powiedzieć,że nasz lekarz nie skierował mnie na glukozę bo stwierdził,że nie potrzebuje(ja się cieszę). Dostałam skierowanie na morfologie i mocz. to znaczy kartke
Dziewczyny macie śliczne brzuszki naprawdę!
Co do cery to moja dopiero ostatnio się poprawiła bo tak to było kiepsko ale myślę,że to z powodu diety. Dużo słodkiego dużo ostrego...
Patrizia miałam zdać sprawozdanie odnośnie maseczki siemieniowolnianowo na włosy - wspaniała rzecz polecam!

12 lata 1 miesiąc temu #590020 przez Marta27
Ja dziś wstałam przed 11:00 a w nocy co chwilkę się budziłam niewygodnie mi było.

Ja przed chwilką zjadłam ogórkową a na drugie mam gołąbki tylko muszę zrobić jeszcze sos.

Ostatnio mam ochotę na batony musli a kiedyś ich nie lubiłam

JakaJaKachna witamy Cię w naszym gronie :)

HUBERT

12 lata 1 miesiąc temu #590038 przez NataliaK
Qltoorka - nie no ja mam nadzieję, że juz w kwiesti płci się nie zmieni nic ale jakby co to dużo ubranek jest unowersalnych ;)

JakaJaKachna witaj mamuśka!

emi87 jak tylko będzie okazja to koniecznie dawaj zdjęcie łóżeczka!

12 lata 1 miesiąc temu #590056 przez kaska1982
A tu znowu tematy kulinarne :) Marta za mna tak juz chodzą gołąbki, że chyba jutro zrobię, choć najchetniej już dzis bym zjadła. Ale niestety nie mam wszystkich składników w domu a do sklepu nie bardzo chce mi się iść :silly:

Przed chwilą wróciłam zespaceru,dobrze że sie pogoda poprawiła, bo inaczej to bym w domu korzenie zapuściła. Kilka dni nie wychodziłam, ewentualnie do sklepu, i takiego spacerku z pieskiem mi brakowała. A że udało mi sie dzisiaj mojego ukochanego namówić na spacer z nami to jestem podwójnie szczesliwa :woohoo:

JakaJaKachna witamy !!!

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 miesiąc temu #590097 przez bea2a
A propos kulinariów jeśli macie ochotę to zajrzyjcie na mojego bloga kulinarnego. Może coś Was zaciekawi. Polecam ostatni przepis - kotleciki cukiniowo-marchewkowe :)

pasjakobiety.blogspot.com/

12 lata 1 miesiąc temu #590109 przez agusiaa26
A my znowu o jedzeniu:),też ostatnio bierze mnie na czekoladę ale więcej o niej marze niż jej jem;)
Przez was mam smaka na pierogi i te golabki a jutro jeszcze zrobię pieczeń rzymska, dziś już mi sie niechce:/

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka