- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny, dziś przy porannej toalecie zobaczyłam ciemno zółte, gęste upławy:/ wystraszyłam się strasznie, teraz leżę i cały czas patrzę czy nic nie leci:(
Agilla tylko spokojnie! Jaki zapach mają upławy, dużo tego jest? Bierzesz luteinę dopochwowo?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Paulinka super zdjęcie! Jak fajnie zrobione, jakby w ramce było:) śliczny maluszek:)
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
nefeli no mam cień nadzieji ze mdłosci powoli odchodzą w niepamieć wczoraj sie tak najadłam na noc a dzis mialam rozwolnienie ale lepsze to dla mnie niz zyganko w kazdym razie w nocy mnie juz nie mdli, rano jak tylko wstane i coś przegryze to tez jest ok pózniej tylko na wieczór mnie cały czas jeszcze łapie ostatnio wstawiłam pieczeń w piekarniku wieczorem chciałam aby mój misio zjadł normalny obiad w domu po pracy i myslalam ze umre!mam nie zamykaną kuchnie i jak ten zapach rozszedł sie po domu to wszystko miałam pod gardłem!cos okropnego powiedziałam przykro mi ale nie mozesz liczyc na obiady w domu bo ja nie znosze tych przeróznych zapachów.i w tej chwili rózne zapachy najbardziej wywołuja mi mdlosci nawet jak mój narzeczony wezmie prysznic to jestem wsciekła bo uzywa żeli pod prysznic a one sa perfumowane kazałam mu sie myc mydlem
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to wyglądało jak "skrzep" śluzu (przepraszam za obrazowość) bez zapachu, nic mnie nie swędzi. teraz wkładka jest trochę żółta. mam tylko nadzieję że to nie początek jakiś plamień. poczekam co będzie się działo, jak coś to zadzwonię do lekarza bo sama nie wiem co się dzieje.
Agilla ja miałam żółte upławy na koniec po krwawieniu, najpierw brązowawe potem coraz jaśniejsze aż zrobiły się żółte a potem już białe. Pytałam o luteine bo po niej lubią być właśnie żółte upławy. Myślę, że nie masz się co martwić. W naszych organizmach zachodzą olbrzymie zmiany hormonalne i organizm różnie na nie reaguje. Jak tylko nie boli brzuszek, i nie plamisz to myślę, że nie ma się co martwić.
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agilla ja miałam żółte upławy na koniec po krwawieniu, najpierw brązowawe potem coraz jaśniejsze aż zrobiły się żółte a potem już białe. Pytałam o luteine bo po niej lubią być właśnie żółte upławy. Myślę, że nie masz się co martwić. W naszych organizmach zachodzą olbrzymie zmiany hormonalne i organizm różnie na nie reaguje. Jak tylko nie boli brzuszek, i nie plamisz to myślę, że nie ma się co martwić.[/quot
Już kilka tygodni nie biorę luteiny. Mam nadzieję że jest tak jak mówisz. Poczekam co się będzie działo.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonta ja siemie lniane piłam przez 3 miesiace 3 razy dziennie i na poczatku miałam odruch wymiotny a pozniej zaczełam je robic z kiślem/kisielem (nie wiem jak poprawnie) i wcianałam taka paćke nie miałam wyjscia bo przez nie zdrowe jedzenie typu mcdonald i duzo przyprawionych nie naturalnie dan rozwaliłam sobie tak załodek ze po zjedzeniu czego kolwiek umierałam z bólu załądka a siemie mnie odratowało bo robi oslone na żałądku
Dzieki za informację. Pije na zmianę mleko z miodem masłem i czosnkiem a potem siemie. Do siemienia dodaje miód żeby jakis smak to miało. Ale kisiel też dobry pomysł a z żołądkiem też mam problemy niestety:( często boli. Ale Wypijam gorącą herbatę i przechodzi.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siemię lniane ponoć super oddziałuje na włosy
- dianaa13
- Wylogowany
- gaworzenie
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a propo mleka ja wiem ze picie go wzmaga wieksza produkcje sluzu,czyli tzw.zaflegmienie! wiec nigdy przy chorobie nie uzywam nawet u dziecka.
agilla u mnie tak zolto juz od tygodnia to na pewno nie plamienia!!!
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam wszystkie mamusie Po długich namysłach postanowiłam dołączyć. Również mam termin na wrzesien i jestem w 10 tygodniu i 2 dniu. jedyne co mnie martwi że nagle w poniedziałek ustały mi mdłośc. Poza tym mam nakaz lezenia z powodu plamienia . Przyjmiecie mnie?
Witamy
Bardzo nam miło, że postanowiłaś do nas dołączyć. Fajnie że nasze grono się powieksza Z tymi mdłościami bywa różne. Mi też ustąpiły właśnie w 10 tc także nie musi to oznaczać czegoś złego. Ślinotok też mi się skończył a było to gorsze od mdłości ;/
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
A zapachy są okropne, dezodorant mojego męża, wędlina,gotujące się mięso, fuj... praktycznie wszystko mi śmierdzi. Ale o dziwo moje perfumy czy kosmetyki mi nie przeszkadzają
Fajnie, że podoba się Wam mój maluszek nie mogę się napatrzeć na to USG
- dianaa13
- Wylogowany
- gaworzenie