- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dziewczyny dochodzi godzina 23.00 a ja zjadłam poł słoika ogurków konserwowych
myslicie ze to sa te zachcianki ciazawe
no w miedzy czasie zagryzałam żelkami
i az juz czuje jak mi jezdzi w brzuchu jeszcze dodam ze piłam wode gazowana i dalej mi sie czegos chce np lodów
No tak u mnie się to nieco inaczej objawia tzn chce mi się coś i jestem głodna ale nie wiem co

Dzień dobry wszystkim mamusiom. Życzę dobrego samopoczucia na cały dzień bez wymiotów, mdłości i innych dolegliwości.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ninka, Niagara, Katiusza? Wszystko ok?
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Cholera zawszse mam problem z imionami Przepraszam Iwonta!! wczoraj wrocilam z pracy i chcialam wszystkie wiadomosci nadgonic no i z pospiechu pomylilam Jeszcze raz przepraszam! Przeziebiona jestem w dodatku do tego maz sie zarazil A nie wiem czy wasi faceci tez tak maja ale jak moj jest chory to koniec swiata! Jeczy placze i sam nawet sobie tabletki nie przyniesie Wczoraj stwierdzil ze tak go wszystko boli jakby rodzil ... taaaaa jasne.
Spoko, wybaczam. Ale żeby mi to było ostatni raz!!

U mnie w domu to ja tak mam że jak jestem chora (szczególnie tak jak teraz zdycham) to nie mam na nic siły i mąż troche skacze nade mną. Mam nadzieję że zdążę wyzdrowieć zanim jego cierpliwość na moje humory się skończy...
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
dziewczyny dochodzi godzina 23.00 a ja zjadłam poł słoika ogurków konserwowych
myslicie ze to sa te zachcianki ciazawe
no w miedzy czasie zagryzałam żelkami
i az juz czuje jak mi jezdzi w brzuchu jeszcze dodam ze piłam wode gazowana i dalej mi sie czegos chce np lodów
A brzuch Cię nie bolał po takiej mieszance? ja chyba przez te lody się tak załatwiłam... Mąż mi właśnie zafundował siemię lniane... Ochyda!!!!!!!!!! NA kaszel podobno pomaga ale jest obrzydliwe!!! Fuuu...

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Iwonta mysle ze zadna z nas nie jest w stanie w pelni zrozumiec tego co czujesz,ale mysle ze potrzebujesz czasu nikt chyba Ci nie powie ile:( ale na pewno drugie malenstwo ukoi w duzym stopniu bol po stracie Krystianka.Zawsze bedziesz go kochala bo to Twoje pierwsze dziecko i zadne inne nie moze go zastapic,ale teraz musisz miec sile dla drugiego maluszka i jestem pewna ze pokochasz go tak samo mocno.trzymam za Ciebie kciuki!!!
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Coś nam dziewczyny pouciekały.
Dzięki za pamięć Villemo

Dzisiaj weszłam i nadrabiam wszystkie zaległości. Nie było mnie kilka dni, bo obecnie mam na głowie pracę magisterską, którą powinnam w tym tygodniu skończyć

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i obiecuję poprawę

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Villemo napisał:
Coś nam dziewczyny pouciekały.
Dzięki za pamięć VillemoJestem, jestem.
Dzisiaj weszłam i nadrabiam wszystkie zaległości. Nie było mnie kilka dni, bo obecnie mam na głowie pracę magisterską, którą powinnam w tym tygodniu skończyćWięc ślęczę nad nią całymi dniami, a wieczorem, jak zaglądam na forum i widzę ile mam postów do przeczytania, to takie zmęczenie mnie ogarnia, że nawet czytać mi się nie chcę
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i obiecuję poprawę
Uuuu znam ten ból choć o tyle dobrze, że jesteś na finiszu. Jak zaszłam w ciążę z Klaudiuszkiem to zaczynałam ostatnim rok studiów. Termin obrony magisterskiej wypadał mi dokładnie na termin porodu

Życzę dużo wytrwałości i cierpliwości! A teraz się spręż bo jeszcze chwilkę i będziesz miała sprawę z głowy i będziesz się mogła skupić wyłącznie na sobie i dzieciątku.

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Papi widze ze mdlosci ustaly i juz cieszysz sie normalna zywnoscia:) to super.Moje przechodza same siebie,nawet w nocy sie budze i nie moge powstrzymac wymiotow,apetytu nie mam na nic i prawie nic nadal nie jem:(
Iwonta mysle ze zadna z nas nie jest w stanie w pelni zrozumiec tego co czujesz,ale mysle ze potrzebujesz czasu nikt chyba Ci nie powie ile:( ale na pewno drugie malenstwo ukoi w duzym stopniu bol po stracie Krystianka.Zawsze bedziesz go kochala bo to Twoje pierwsze dziecko i zadne inne nie moze go zastapic,ale teraz musisz miec sile dla drugiego maluszka i jestem pewna ze pokochasz go tak samo mocno.trzymam za Ciebie kciuki!!!
Tak mi Cię szkoda nefeli. Mówiłaś o tym lekarzowi, że tak Ci dają popalić? Co on na to, nie przepisał Torecanu? To tylko czopki nie są szkodliwe a ponoć przynoszą ogromną ulgę. Mi dolegliwości skończyły się dokładnie jak stuknął 10 tc. Może i u Ciebie za kilka dni będzie poprawa. cholerka to przecież nie może wiecznie trwać. Ściskam Cię mocno i życzę, żeby jak najszybciej poprawiło się samopoczucie. Bidulka odchorowujesz chyba za nas wszystkie niecierpiące.

- agilla.r
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

I muszę trochę suwaczek przesunąć. Niagara mogłabyś w tabelce zmienić datę porodu na 20.09? Z góry dzięki

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-