- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Niektóre z was juz prawie wszystko porobione i zakupione fajnie ale ja sie zaliczam do tych ktore sa jescze daleko i z praniem i z prasowaniem i z zakupami ale niedlugo juz wszystko nadrobie.
Pyzaura ładna focia tylko brzusia nie widac.

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ania ty jesteś ze szczecina?????????? czemu nic nie mówisz że masz może pod nosem????
Tak ja jestem ze szczecina, pisałam juz kiedys ze ja mam blisko morze

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Iwonka w tel. mam problem ze skopiowaniem linka z tym wiaderkiem,jest na allegro,tam możesz sobie to pooglądać.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Nike powodzenia z remontem mam nadzieje ze szybko sie uwiniecie

Mery ja tez nie wiedzialam o tych 2h z moczem ale dobrze wiedziec bo na 17 na wizyte musze zrobic mocz i morfologie takze pojde teraz w srode albo czwartek

Karolcia ale Ty tez laska zaszlalas z zakupami tez masz takie skodziutkie skarpetunie jak ja

no i skorzystalam z rady by na raty sprzatac wstawilam pranie rano jedno powiesilam drugie sie robilo a ja mowie ide nogi wyprostowac a tu zonk

buziolki lasunie
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kolejny piękny dzień, w którym wstałam przed 11:) ale ze mnie leń

Iva, Pyzaura ale szalejecie Kochane:) Iva, półeczka super wygląda:)
akina te wiadereczka widziałam w szkole rodzenia, podbno mamy mieć jakiś pokaz, ale nie wiem kiedy. Ja chyba i tak pozostanę przy wanience, bo cena tego wiaderka to jakieś chyba 100zł, a też nie znam nikogo kto by używał i dał opinię

papi mi już niejedna osoba mówiłą, że wcześniej urodzę, bo brzuch mi się zrobił tak mega nisko. Trochę się wystarszyłam i zapytałam lekarza, ale on stwierdził, że jest ok i każda kobieta m ten brzuszek inaczej i że mam ludzi nie słuchać- tylko siebie:)
mniam..malinki - ja już pierwsze zerwałam z krzaków na wsi, a mam ich pełno i czeka mnie mega rwanie i wkładanie w słoje na soczek zimą

witam nową mamusię

Iwonta a jak wczoraj oglądałam w tv to myślałam o Tobie czy gdzieś Cię nie zobaczę przy brzegu, ale w tym tłumie to rzeczywiście masakra by była:) ale zabawa była przednia zapewne!

karolcia super zakupy:)
Ania31 zazdroszczę tego morza, teraz to już nie wiem czy damy radę pojechać jednak do tego Władysławowa

Miłego dnia!
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Izula myśle że Akina ma racje słuchaj siebie to wasze dziecko

Pyzaura zazdroszczę też mam odrosty jak byk ale najpierw zakupy dla małej a potem fryzjer

- paulinka.k22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
papi mi już niejedna osoba mówiłą, że wcześniej urodzę, bo brzuch mi się zrobił tak mega nisko. Trochę się wystarszyłam i zapytałam lekarza, ale on stwierdził, że jest ok i każda kobieta m ten brzuszek inaczej i że mam ludzi nie słuchać- tylko siebie:)
Monia ja też ostatnio się pytałam lekarza o ten mój brzuch, bo ja od początku mam go jakos nisko

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co do brzucha to juz jakis czas temu zauwazyłam ze tez mi sie troche obnizył. Wydawało mi sie ze to troche za wczesnie ale w srode ide na wizyte to sie zapytam.
Wieczorem po całym dniu a w szczegolnosci jak sie nasprzatam alebo nahcodze to brzuch robi mi sie twardy i kuje mnie po lewej stronie. Ale rano juz wszystko wraca do normy wiec chyba to normalne
- Monika23083
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monika23083 napisał:
Monia ja też ostatnio się pytałam lekarza o ten mój brzuch, bo ja od początku mam go jakos niskoa przynajmniej mi się tak wydawało... ale gin stwierdził, że normalny i że każda kobieta ma inny ten brzuszek. Mój to czasami jest nawet taki kwadratowy, bo niunia cały czas pośladkowo leży i cały tułów ma na dole brzucha
no dokładnie, wcześniej miałam od razu brzuch pod biustem,a teraz to sobie mogę szklankę z piwkiem położyć, a dodam że Jaś nadal głowkowo i pozycji nie zmienił. A nie ma się co przejmować:)każda z nas jest inna, a ludzi nie wolno słuchać

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
W każdym bądź razie właśnie sprawdzałam wyniki i nie ma w nich bakterii, muszę w takim razie podpytać lekarza, czy może coś być a mogło nie wyjść, może zrobi jakieś swoje badanie. A żadnych innych objawów poza kwaśnym zapaszkiem nie mam, może to z "głębszych" obszarów i dlatego nie wyszły bakterie? Tez mnie bada co wizytę ale nic nie widział, dziś poproszę o "dogłębniejsze" i dokładniejsze badanie

Widzę, że na dobre rozkręciłyście się z zakupami

Dziś dentysta, wizyta, przełożone urodziny Mamy a jutro szkoła rodzenia i skręcanie komody i ustawianie mebelków z mężem bo ma jutro raczej wolne więc nie będę Was podczytywała.
Do poczytania w środę

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-