- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
zaczne od tego ze wczorajszy dzien minol mi w koncu szybko przyjechala do mnie mama zrobilysmy obiad poopalalam sie troche a pozniej zaczelysmy sprzatac swoje samochody i tak zlecialo szybko ze ledwo co na lotnisko zdazyłam po R pojechac jeszcze w biegu sie kąpałam.jeszcze wychodze z kapieli z lazienki skulona w reczniku z krzywą mina bo mi zimno a moja mama sie patrzy na mnie przerazona i mowi co jest nie rodz mi tu

jak bylam w czwartek na wizycie to lekarz pytal czy mnie boli brzuch czy mam obrzeki a ja mowie ze nie a wczoraj najpierw mi spuchły kostki pozniej zaczolo bolec brzuch (chyba jednak gimnastyka przy myciu samochodu nie byla dla mnie wskazana) a jeszcze podczas sprzatania samochodu zjarałam sobie plecki

dzisiaj pojechalismy na zakupy na razie zdjec nie wstawiam bo znow R wrzucil to wszystko byle jak do szafy ale jak juz zaczne ukladac wszystko wporzadku to porobie i wrzuce fotki.
zdziwilo mnie ze pamietal jakie pieluchy wziasc ( kupiłam pampers 1 newborn sensitiv 2-5kg) kupiłam tez tej firmy chusteczki oprucz tego wziełam tez z nivea bo pojemnik był gratis

na pampersy w realu była promocja nie całe 40 zł za paczke bodajze 72szt i tez jakies tam płytki kurs fotografi dostalismy w rosmanie takie same kosztowały o 10 zł wiecej za to proszki kosztowały mnie w rosmanie niz w realu,kupiłam tez szare mydło i w rosmanie z tych małych wersji do szpitala szampon zel odzywke
wiecie co R wrocil wczoraj nawet bylismy na starowce na spacerze ale ja mam dalej depresje z tesciowa sie malo nie poklucilam i z moja mama o jego wyjazd sierpniowy czy na prawde ja jestem taka zla i niesprawiedliwa?ze chce go miec przy sobie zwlaszcza teraz jak jestem na koncowce ciazy?bo wszyscy maja pretesje ze nie chce go puscic!moja mama mowi ze skoro sie zobowiazal to powinien jechac a tesciowa ze zobaczy kawalek swiata a ja co kur..mam siedziec w domu skoro chcial dziecko niech siedzi teraz ze mna...
zwlaszcza ze teraz jest dla mnie trudny moment jak mowilam mam jakas depresje zaczynam bac sie porodu zaczynam miec niepewnosci czy chce dziecko itp itd
juz ktoras osoba mi mowi ze opuscil mi sie brzuch i abym uwazala bo maly sie juz przygotowuje lekarz niby nic takiego mi nie powiedzial ale wydaje mi sie ze inni tak mowi od kiedy mały zmienił pozycje ze jest głowka w dół nie uciska mi juz na zalodek i wyglada to jakby brzuch sie obnizyl
tak mi sie chce malin albo czersni ze zaraz zwariuje...a juz za pozno aby gdzies kupic

miłego wieczoru
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

noooo nazbierało sie tego troszkę

ale tak jak juz pisałam 80% tych ciuszków to po Filipie,od bratowej,kuzynek,koleżanek i z lumpka. małe 20% kupione nowe

znalazłam nawet (tzn moja mama wyjęła ze swojej szafy,a myślałam,że już daaaaawno było wydane) kocyk po Filipie,który mozna tak zapiąć,że robi się z niego taki ala spiworek

Jutro jak będzie suchy to zrobie fotki i Wam pokażę.
Ale fajna niespodzianka,bo myslałam,że on już dawno gdzies "poszedl" w świaat a tym czasem jak nówka sztuka-tylko po Filipie i cwana babcia trzynala go w szafie

Aniu.....bardzo ładne zdjęcie w plenerku

No i te zakupy

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pyzaura heeh żebyś mnie widziała jak chodze to mało chmur głową niestrącam
Nike to takie słodkie że mały ma po tacie sweterki gdzie one przetrwały?
Mery teściowe mieli w pudle schowane w szafie przez tyle lat, razem z książeczkami, misiami i drewnianą huśtawką

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Papi mam nadzieję,że deprecha jest chwilowa i szybko ją przegonisz,ja też niestety coraz częściej łapę wisielczy nastrój

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Wszystko sie zmieni jak przytulisz do cyca malego

Nie jestes niedobra,chcąc mieć swojego R przy sobie

To ze mna chyba jest coś nie tak,bo dzis się ucieszyłam jak bart wyjechał,looz na kolejne 4 tygodnie a jeszcze mnie tak wkurzył na koniec,że powiedziałam mu,że następnym razem śpi pod mostem! (dla jasności-jego mieszkanie jeszcze nie jest skończone a rodzice z jego dawnego pokoju zrobili już cos tam innego

Wiem,że jak będę miała zaplanowaną cesarke to on będzie na miejscu i pod tym względem chyba wolalabym rodzić naturalnie.....po wszystkim napisalabym,że Alicja jest już na świecie,bo bez sensu byłoby napisać mu jakby się zaczęła akcja porodowa.... Gnałby na łeb na szyję i jeszcze by się gdzieś po drodze rozwalił a na sumieniu nie chcę mieć nikogo.
Te sweterki też mnie rozwaliły

Monia a juz sobie wyobrażam te ubranko od chrztu. ja własnie chcę dla Luśki kupic do chrztu komplecik robiony na szydełku. Sukienka+czapeczka+sweterek lub płaszczyk około 140-200zl ale sa takie śliczne,że pewnie sie szarpnę

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pamiątki dla wnuków koniecznie !

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Uwaga uwaga właśnie się kąpałam i z lego cycuszka normalnie 2 krople białej wydzieliny poleciały i na tym się skończyło hehe
Zazdrosze... U mnie w dalszym ciągu susza...

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A wiec kochane moje.... tak to na razie wyglada :
Górna czesc Luśkowej szafki
Dolna część
A to miała być całość.... nie wyszło tak do końca
Ręczniczki,pieluszki i kocyki na razie w mojej komodzie z pościelami....
Bardzo ładny porządek i ogromna kolekcja!