- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja krwi pepowinowej nawet nie rozwazalam bo to droga przyjemnosc
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Ja kupilam sama posciel z baldachimem, zdjecie pochodzi z internetu, poniewaz my jeszcze czekamy na mebelki, a zdjecie zlozonej poscieli nie dalo by takiego efektu

Tez bardziej podobaja mi sie te ciensze baldachimy ale akurat taki byl w komplecie

Musze do tego jescze domowic przewijak i dywanik z tymi samymi motywami

Jak wszytko juz bede miala to zaprezentuje Wam calosc

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

Papi ja bym ze ślubem poczekała. Może do świat bożego narodzenia? Najlepiej bierze sie ślub w Swieta bo i tak sie rodzina zjeżdża i tak. Na obrączki nie trzeba czekac kilka tygodni jak dostaniecie swoje rozmiary u złotnika. My czekaliśmy dwa tyg bo mąż misiek to duży rozmiar a ja duzo duzo mniejszy od niego hehe wiec z mojej obrączki przelali złoto na jego. Poza tym 17 to za tydzień! U nas trzeba dodatkowo zaplacic stowe jak termin jest krótszy niz 30 dni do ślubu w USC.
Zuzuzanta dobre wieści z wizyty. Zazdrosze ułożenia malucha! Mój wciąż leży poprzecznie...
Chyba wybiorę te butelki TT.
Teście pojechali to i czarne chmury sobie poszły hehe wlasnie wyszło słońce

Kinia pobranie krwi Pępowinowej to ogromne koszty! Kiedys rozmawiałysmy na ten temat. Nie dosc ze kosztuje samo pobranie tej krwi ok 2 tys to jeszcze miesięczny koszt za trzymanie tej krwi w takim specjalnym miejscu to ok 300 zl wiec nie zbyt wielu ludzi na to stać. Moze to uratować życie rodzeństwu fakt ale to strasznie droga sprawa.
Nubi tez niezle sie uśmiałam z tej łapówki hehe

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Villemo gdzieś na śląsku go zatrzymali zaraz jak przejechał polską granicę. W sumie dobrze, że to w Polsce się stało to mógł się dogadać (o dziwo

Co do obrączek to ja nigdzie nie spotkałam się z terminem krótszym niż 3 tyg, ale możliwe jest, że jest tak jak pisze iwonta. Chociaż trzeba mieć chyba dużo szczęścia, żeby dany komplet obrączek idealnie pasował no oboje.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
jejku jak mi sie nie chce zebrac do prania tych ubranek...chociaz moglabym półki poprzecierac aby juz pozniej w czystych ukladac ale tak pogoda sie zmienia ze to odczuwam spadek cisnienia łeb mnie boli a na dodatek wczoraj cos mi pstrykneło w kregoslupie bo az uslyszalam
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
no wlasnie ja jestem strasznie nie zdecydowana z imieniem w koncu i tak mam watpliwosci ze slubem tez a wyobrazcie sobie jak pojechalismy na zakupy dla małego co sie dzialo moj R usiadł w koncie na stołku przeznaczonym wlasnie dla ciezarnych bo wiedzial ile sie zejdzie a ja sobie wybieralam wzorki kolorki np pielusze i co dochodzi do placenia to ja nie a moze jednak tamto i bylismy juz w samochodzie a ja zmiana zdania ze moglam wziasc cos innego

dlatego przy ostatnich zakupach R leciał jak torpeda po sklepie wrzucał szybko do koszyka pampersy,chusteczki itp abym czasem nie zaległa przy jakiejs półce

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nike alez mial maz szczescie ze go wysluchali i byli tacy wyrozumiali,super...
Iwonka ja jestem zwolenniczka nuka wyprobowalam i nadal jesli by dziecko nie moglo z piersi to kupie nuka.
Monia ja tez mam bole jak okresowe a od dwoch dni wogole nie moge wstac,a wlasnie prosze napiszcie mi jak bierzecie nospe forte? teraz mi mama przyslala jakas nospe bez recepty podobno taka sama jak ta forte ale nie wiem jak ja brac...
Mala mnie tak mocno kopie po szyjce,pecherzu ze az mnie skreca,Iwonka tak wlasnie wyglada moj brzuch jak Twoj jak mi pupke w prawy bok wcisnie

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Papi ja tez bym odlozyla slub na po...
A co do chrzcin razem ze slubem to na prawde odradzam bylam na 2 takich,straszna meczarnia szczegolnie dla mamy i ogolny chaos,my tez o tym kiedys myslelismy ale widzac w realu odechcialo mi sie na amen

Co do krwi pepowinowej oczywiscie o tym myslalam ale koszt ogromny i jakos nie wiem malo ufna jestem i nie bardzo wiem czy jakby co to mozna byloby ja wykorzystac???
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
jezeli masz zwykła nospe to spokojnie bierz po dwie tabletki 2 razy dziennie ja mam nospe forte to mi lekarz kazal brac po jednej tabletce 2 razy dziennie ale jak forte mi sie konczy to wlasnie te zwykle biore tylko po dwie
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-