BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #702013 przez Ania31
Niagara piekna ta posciel do łózeczka ,całosc robi niesamowity efekt, zamawiałas na allegro?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #702017 przez Ania31
A czytałyscie ten artykuł o tej 11 latce co iwona przysałała? Normalnie tragedia

11 lata 9 miesiąc temu #702029 przez paulinka.k22
Hej dziewczynki!

Właśnie nadrabiałam co napisałyście od wczoraj. Wszystkie mamuśki które wrzuciły zdjęcia brzuszków, wyglądają bardzo ładnie :) a i rzeczy dla maluszków też fajne, oczywiście zdjęć Karolci nie widzę ;)

A co do niezdarności w ciąży, mi bez przerwy coś leci z rąk, jak jem to się zawsze muszę ubrudzić, tak mnie to denerwuje, że szok. A schylić się i podnieść to co spadło, to dopiero problem :) dziś zamykając furtkę zapomniałam, że mam duży brzuch no i się nie zmieściłam, aż sobie trochę naskórek obdarłam na brzuchu ;)

A ten artykuł widziałam juz na WP. MASAKRA!

11 lata 9 miesiąc temu #702055 przez iwonta_kg
Boziu jakiego ja mam lenia... Musze sie polozyc do lozka na chwile. Moze sie kimne. To przez tych teściów moich! O 7 rano sie władowali do chaty. Ale w zamian przestawili mi lozko w sypialni i od razu lepiej sie leży:) Kacperek skacze sobie w brzuszku a ja zasypiam...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #702056 przez Monika23083
paulinka.k22 napisał:

Hej dziewczynki!

Właśnie nadrabiałam co napisałyście od wczoraj. Wszystkie mamuśki które wrzuciły zdjęcia brzuszków, wyglądają bardzo ładnie :) a i rzeczy dla maluszków też fajne, oczywiście zdjęć Karolci nie widzę ;)

A co do niezdarności w ciąży, mi bez przerwy coś leci z rąk, jak jem to się zawsze muszę ubrudzić, tak mnie to denerwuje, że szok. A schylić się i podnieść to co spadło, to dopiero problem :) dziś zamykając furtkę zapomniałam, że mam duży brzuch no i się nie zmieściłam, aż sobie trochę naskórek obdarłam na brzuchu ;)

ja się właśnie odbiłam o moskietierę w oknie :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #702071 przez Ania31
Ja tez jestm jakos ostatnio strasznie nie zdarna. Czesto cos mi leci z rak a podniesc to juz ciezko :) Jak jem cos to tez przewaznie sie ubrudze. No i zapominalstwo tez mnie meczy ;)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #702079 przez kalina
natalia ale slicznie to lozeczko wyglada:)

iwonka tez polecam samsungi. niestety dotyki i to nie te najdrozsze maja to do siebie ze szybciej padaja baterie ale trzeba tez pamietac o wylaczaniu internetu. bo ja na poczatku przy swoim galaxy mini sie wkurzalam ze mi dnia wytrzymac nie moglo a tu sie okazalo ze caly czas sciagaly mi sie aktualizacje i sie laczylo z netem a to najbardziej zzera baterie. ale za to na androida duzo fajnych darmowych gierek:)

nike oj mial szczescie twoj maz. dobrze ze na fajnego goscia trafil

mnie taj jakos na bok sciaga i nie raz wpadlam w futryne:) a jak jem jakies ciastka czy orzeszki czy coos podobnego to sie moj smieje ze lepiej mi smakuje z podlogi bo co chwila cos spada

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #702081 przez papi88
nike to twój miał naprawde farta bo kary są naprawde ogromne za takie coś.mojemu R jakis miesiac temu tez sie upiekło bo jechał bez zapiętych pasów gadał przez tel i prędkość zatrzymała go policja wzieła dow rejest a R zawsze trzyma w nim jakąs kase i miał tam 50 zł oni po chwili oddaja mu dowód zycza spokojnej jazdy on zagląda w dowód a tam kasy brak :) więc panowie sami wzieli sobie łapówe lepsze to niz wysoki mandat i punkty

własnie wrocilismy z USC bo R mnie prawie na siłe zapakował do samochodu i uwaga jedyny wolny termin który nam ustalili to 17 lipca :ohmy: jeszcze kazali mi zaswiadczenie od lekarza wziasc ze jestem na koncowce ciazy bo ustawowo na slub sie czeka 1 miesiac a tak to musi byc powod zeby przyspieszyc i te zaswiadczenie musze dowiesc jutro tak samo akt urodzenia a nie urodzilam sie w warszawie wiec bym musiala jechac ponadto nie mam swiadkowej na juz nie mamy obraczek i wogole wszystko jest do dupy chyba wypisze sie z tego pomysłu juz nie wspomne ze nie mam zadnej sukienki oprucz plazowych R nie ma garnituru a chyba w krotkich spodenkach nie pojdzie i wogóle to szalony pomysł.
R nie chce powiedziec nikomu z rodziny u mnie tez wiedziałaby tylko mama więc będą póżniej same złości jak nic

a jeszcze wczoraj rozmawiałam z moja mama o tym ślubie i ona tez jest dziwna najpierw jak zaszłam w ciaze powiedziala ze moze powinnismy sie zastanowic nad slubem (tylko zasugerowała nie przymuszała) a wczoraj powiedziała ze R moze byc tylko ojcem dziecka wcale nie musi byc mezem i zebym sie zastanowila czy chce wiazac z nim przyszlosc...jak własna matka tak mowi to jak mam nie miec watpliwosci w kazdym zwiazku jest lepiej i gorzej a jeszcze mama powiedziala ze po slubie jest zawsze gorzej.
stwierdzila tez ze powinnismy sie z tad wyprowadzic aby nie mieszkac blisko tesciow bo oni sa swiadkami jehowymi i moje dziecko do tej sekty wezma.tez sie boje ze beda namawiac i na to nie pozwole ale nie bede robic paniki z tego najwyzej postawie sprawe ostro ze nie beda widywac wnuka czego bym nie chciala bo to jego dziadkowie beda...

troche was zanudziłam moim zagmatwanym zyciem

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #702087 przez nike84
Ja jak wychodzę gdzieś z domu to mąż się śmieje, żeby zapakowała do torebki jakieś ciuchy na przebranie, bo na pewno sie czymś uświnię :silly: ostatnio musieliśmy wejśc do sklepu i kupić mi koszulkę, bo moja była cała w kawie. Nie wspominając już o tym, że ostatnio szukałam chyba z pół godziny auta na parkingu bo sobie zapomniałam gdzie zaparkowałam. A wczoraj zamiast toniku do twarzy kupiłam sobie mleczko do demakijażu :S ahhh ciąża ;)

11 lata 9 miesiąc temu #702092 przez pyzaura
Hej lasunie :laugh: :laugh:

ja was nie ogarne gaduly :P

Natka sliczne lozeczko :) moje tez wczoraj przyszlo ale moj K. nie mial czasu rozlozyc :( bo moi rodzice kladli podloge i musial im pomoc a doszlismy do nas o 22 to juz mu sie nie chcialo leniuch :D:D

Wszystkie wasze foteczki sa boskie :D tak ladnie sie patrzy :P od teraz mam nadzieje ze juz bede z postami na biezaco :D

co do niezdarnosci to ohohoh ja to jestem pierwsza liga w tym
zawsze wybrudzona wiecznie cos mi leci z rak myle sie w tym co chce moic szok :D
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ania

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #702093 przez karolcia1919
oglądam ciuchy dla dzieci na allegro bym wykupiła wszystko oh :( az mnie głowa boli

11 lata 9 miesiąc temu #702094 przez kalina
papi mama pewnie sie martwi bo przeciez o ciazy wiecie juz tyle czazsu a dopiero teraz na hura to zalatwiacie. pewnie uwaza ze na spokojne powinniscie to przemyslec a nie dzialac pod wplywem chwili. szczegolnie ze sama masz watpliwosci. i sie zastanawiam czy chcesz tego slubu czy tylko twoj tak nalega i dla swietego spokoju sie zgadzasz

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #702097 przez pyzaura
papi gratulacje :) a powiedz wy narazie tylko slub cywilny bedziecie miec?? my tez od wczoraj o slubie zaczelismy rozmawiac i tak sie zastanawiamy co i jak zrobic

Ania

11 lata 9 miesiąc temu #702098 przez papi88
natalia posciel fajna a powiedz te zdjecie to w realu juz robione juz łóżeczko masz ubrane?bo ja bym tez ubrała ale to bedzie trzeba i tak pozniej prac.i powiem wam ze te baldachimy przesłodkie i jakbym miała córeczke to chyba nie patrzylabym na roztocza co najwyzej prała baldachim co tydzien.tylko mi sie podobaja bardziej te takie cieniutkie jakby firankowe jakos uwazam ze sa bardziej przewiewne i dzidziusia bardziej widac

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #702102 przez pyzaura
papi co do lozeczka ja dzis tez rozkladam na gotowo tylko przescieradlo poduszeczki wypiore poprawuje zaloze na posciel i schowam ale ozdoby jak baldachim falbanka oslonka wszystko juz poloze :D a lozeczko nawet mam taki sam kolor jak Ty :D:D

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka