- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a ja mam juz czarny scenariusz ze zaczne rodzic jak farbe na glowie bede miec

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Papi jak chchesz to bierz slub cywilny, zalatwiaj wszystko i sprawdz swojego ukochanego jakim mezem bedzie do slubu koscielnego

Natalia masz racje z posciela, poskladana nie prezentujesie sie tak dobrze, a na Twoich mebelkach bedzie wygladala jescze lepiej bo to bedzie z sercem a nie reklamowe

Co do niezdarnosci to juz Sloneczku i Kalinie mowilam ze jestem jak by mi mozg uciekl na wakacje, nie wspominajac o tym ze powinnam teraz kupic sliniaczki ktore Zosia by odziedziczyla ( ostatnio na kolacji w jednej z posh restauracji bilam sie z kawalkiem szynki, taaaki wstyd!

A na spotkanie krakowianek w tygodniu tez sie pisze tylko wczesniej musze wiedziec zeby dojechac bo u rodzicow teraz siedze

Tyle mialam do napisania jak czytalam a wyszlo jak zawsze

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

a tak nie dosc ze teraz wszystko na wariata to po slubie musialabym sie najezdzic wszystkie dokumenty zmieniac bo dwa samochody sa na mnie prawo jazdy dow osobisty w bankach pozmieniac...no coz R sie rozczaruje...bo jak nie chcialam jechac do tego urzedu to on do mnie to co nie kochasz mnie.to mu powiem ze kocham dlatego chce aby to mialo rece i nogi.powiem wam ze jak mi sie oswiadczyl to czekalam az zacznie ustalac ze mna date slubu to on milczal myslal chyba oswiadczylem sie i to wystarczy...
a co do chrzcin ze slubem to chyba wygodniej bo za jednym razem ale z drugiej strony wiecej na glowie i mordęga bo trzeba nie dosc ze siebie przygotowac to i dziecko
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wlasnie skonczylam drzemke i biore sie za pierogi z borowkami
Ooooo pychotki

Ja cos zeswirowalam z tymi plackami i dzis machnelam po wegiersku - aleeeeeeeeeeee dobre!!! Straszny ze mnie obzartuch

- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

a jak wy wazylyscie jako noworodki i czy terminowo sie urodzilyscie?ciekawe czy nasze dzieciaczki podobnie do nas beda mialy czy to nie ma znaczenia bo np mnie lekarz pytal o moja wage i partnera i stwierdzil ze dziecko nie powinno byc duze
ja sie urodzilam w 37tc z waga 2650 a moj R z waga 3600 chyba terminowo
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kinga aj kill ju!!! Wole placki po wegiersku niz pierogi z borowkami!!!!
Ja ponoc sobie pomieszkalam w domku u mamusi... 21.12 termin a wypelzlam 30 i urodzilam sie w rodzinnym domu, przez to pozniej z mama musialam zostac w szpitalu bo ona ciezko to przeszla

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
kasia a moze bedziesz miala jak moja siostra rano poszla na maniciure/pediciure a popoludniu pojechala na porodowke to ty pojdziesz do fryzjera i pozniej odrazu na oddzial tylko powiedz aby ci nie modelowala bo po co jak zapocisz

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
iwonka a zeby wstawic te imie dla małego to musze poprostu caly link skopiowac do podpisu?ciekawe czy mi sie zmiesci bo mam dwa suwaczki juz
Zmieści sie. Ja tez mam dwa suwaczki i podpis. Tylko trzeba troche pokombinować

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

Ja ważyłam niewiele bo 2700g i przyszłam na świat przez cc ale w terminie. Lezalam z mama w szpitalu jeszcze miesiąc. Tata mnie zobaczył dopiero 30 dni po urodzeniu takie były czasy...

Moze faktycznie cos pomyliłam z tymi kosztami bo to sie właśnie płaci rocznie za utrzymanie tej krwi. Gdzieś cos kiedys przeczytalam i pomyliłam.
Ja właśnie wciągnęłam kisiel truskawkowy

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja właśnie dotarłam z pracy do domu, i moczę stopki w wodzie z solą, bo troszkę się dziś nachodziłam i biedne wyglądają jak dwa serdelki

Dostałam dziś pierwsza przesyłkę z allego- kocyk i rożek.. są prześliczne.. naprawdę mogę z czystym sumieniem polecić

allegro.pl/rozek-becik-kapturek-uszka-pu...ory-i3363086526.html
allegro.pl/bobas-mikrofibra-puszysty-koc...ory-i3361843567.html
Dobra zaczynam nadrabianie:
Paula ależ masz przystojniaków w domu... tatuś to nigdy by się Klaudiuszka nie wyparł

Nike śliczny brzusio... i nie masz rozstępów szczęściaro

Nubi smoczek mnie powalił

Papi załamałaś mnie z tą torbą... ja to mam dwie koszule i szlafrok... i tyle, nawet torby nie mam

natomiast celulit mam i to ogromny... wcześniej tez miałam ale to co teraz się zrobiło to jest jakaś masakra

Aniu31 brzusio wcale nie jest taki duży jak piszesz... a najlepszy jest bohater drugiego planu.. pies

Nefeli kochana jeśli chodzi o pieluchy to ja np kupię jedno małe opakowanie 1 do szpitala a potem już 2 bo w większości zaczynają się od 3 kg i są w większych ekonomicznych opakowaniach
Akina dawaj tu fote w tej ponętnej kiecce i z nową fryzurą
Agamo kocyk prześliczny! samam bym taki chciała dla Antka

Iwonka nalot teściów o 7 rano to gruba przesada

nike tatuś niech nie dziękuje tylko jakiś mega prezencior kupuje dla Kacperka za wyciągnięcie z tarapatów

Natka śliczna pościel

Papi i co decydujesz się na ten ślub... kurka ja to bym już chyba poczekała do rozwiązania
Pyzaura bardzo korzystna zmiana... naprawde ładnie ci w tych ciemnych włoskach
Kurcze dziewczyny wy mnie dobijacie z tymi wyprawkami, łożeczkami, torbami... ja to nawet łożeczka nie mam nie wspominając o wózku, czy choćby kosmetykach do szpitala dla siebie... uffff Magda ogarnij się i zacznij w końcu działać!!!
A jeśli chodzi o pytanie Papi: to ja urodziałam się 7 dni po terminie, ważyłam 5kg

Ufff nadrabianie zaległości zajęło mi 2 godziny teraz pora zjeść jakiś obiadek... tylko najpierw trzeba go zrobić... no chyba że Kinia podzieli się placuszkiem

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wszystko jest wporzadku, zrobiła mi usg ale nie takie szczegółowe jak ostatnio. Tylko tak sprawdziła czy wszystko ok. Mała wazy ok 1350 gram. na nastepna wizyte musze zrobic mocz,morfologie na zółtaczke i mowila ze tez na hiv warto zrobic zeby pozniej przypadkiem nie czepiali sie wszpitalu ale nie jest to konieczne niby a wy robiłyscie?