- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie

Aniu ja miałam hiv na początku ciąży i na syfilis i jeszcze inne zakaźne i wszystko gratis fajnie że na wizycie ok

Akina ja wczoraj miałam takie bóle ale jak czytam to strasznie dużo no- spy tu dziewczyny bierzecie ja biore maks. 1 zwykłej bo słyszałam że no-spa nie jest jednak zabezpieczna w ciąży
Niagara Karolcia śliczne macie te rzeczy dla maluchów

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

magda grunt to nie panikowac ja chyba mam gozej bo co z tego ze iles tam rzeczy mam jak nie wiem jeszcze gdzie bede rodzic

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Co do wagi...ja się urodziłam z wagą 2600g w 36tc przez cc. mamcia dostała krwotoku (po wczesniejszym upadku ze stołu-wieszala firanki!!!) Tatus Luśki wazył jakoś 3400 i urodził sie w terminie wiec gdyby brać to pod uwagę,to mała nie urodzi sie kolosem

Badanie na hiv tez miałam na samym początku. lekarz powiedział,że wymagaja to robimy.
Aniu (Pyzauro) korzystna zmiana z kolorkiem włosów

Byłam u tej mojej koleżanki w szpitalu. Dostala kroplówę,rozwarcie stoi w miejscu,skurczy juz nie ma i chyba jutro ją wypuszcza ale ma leżeć. Ona jest w końcówce 33tygodnia i jej maly wazy 2400

Monia w ogóle lezy na sali z dziewczyną,która ma termin taki jak ja i tak sobie we trzy siedziałysmy (tzn one lezały,ja siedziałam wygodnie na wyrze u Moni) i gadamy ,nagle wchodzi pielęgniarka,pyta sie cos tam tej drugiej babki a do mnie mówi,a pani proszę,niech wraca do swojego łózka tak?? Ja jej mówię,że chodzę spać koło północy,Monia w śmiech,babka zdezorientowana

- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Aliva to Cie pani w szpitalu pogoniła do swojego łóżka hehe, dobre

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mery co do nospy ja mam zaleconą forte i mogę brać do 3 tabletek dziennie a biorę sporadycznie jak już widzę, że nawet leżenie i pachnienie nic nie daje.
Aniu - cieszę się, że wszystko ok.
Kocham Cię - urodzisz urodzisz nie ma co się stresować. Ja też przy Klaudiuszku prawie dostałam zawału serca jak usłyszałam że 4150

Moja mama urodziła całą trójkę po terminie i wszyscy mieliśmy po 4 kg. Ja to w ogóle się urodziłam w 15 dniu po terminie bo mama miała wysoko brzuch i lekarze debatowali, że może ciąża o miesiąc młodsza. Jak już mama zaczęła robić awanaturę, że przecież ona wie kiedy zaszła w ciążę to od łaski zrobili jej w 15 dniu po terminie prowokację. No i się okazało, że wody zielone (zatrucie ciążowe), że ja zdążyłam w brzuszku przejść już żółtaczkę, paznokcie to ponoć miałam takie długie, że już się zwijały i wbijały z powrotem do skóry

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Villemo moja doktórka się krzywi na no-spe mówi że lepiej podwójna dawka żelaza może i dlatego sama się zraziłam do i boje brać i męcze się kurcze jak mnie takie skurcze łapią
Co lekarz to inna opinie.

Ja z Klaudiuszkiem zażywałam więcej nospy bo bardziej się bałam a okazało się, że moja szyjka nie ma kompletnie tendencji do rozwierania się nawet przy silnych skurczach prowokowanych dlatego teraz jestem troszkę spokojniejsza.
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
VILLEMO PRZEPRASZAM podwójną dawke magnezu biore a żelaza jedną tabletke dziennie popieprzyło mi sięTak biorę 2 razy dziennie magnez b6 i farmaceutka też mi mówiła że jak była w ciąży to też magnez brała tyle że magnez biore a skurcze i tak mam

- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Ja dalej szukam pościeli, mama się śmieje, że tak będę szukać do porodu. Tzn mam 4 komplety z ikei ale bez ochraniaczy ale chcę taki jeden z ochraniaczem i w kolorze granatowym, niebiskim z dodatkiem zielonego.
Iwonta co do telefonów to ja na pewno nie polecam dotykowej Noki. Ja już 3 razy reklamowałam w przeciągu pół roku i właśnie muszę 4 raz zareklamować.
Mamusia od mebelek śliczne są

Pyzaura ja tam uwielbiam ciemne włosy więc dla mnie rewelacja. Sama miałam do ślubu kasztanowe ciemne, ale potem się rodzice uczepili, że za blada jestem i przefarbowałam na rudy a z rudego na blond, którego nie lubię ale rodzice twierdzą, że mi pasuje.
Co do fryzjera to jak dam radę to chciałabym tak między 10 a 15 sierpnia pójść i od razu i zafarbować i podciąć. Ale jeszcze nie wymyśliłam jak ja na krześle usiedzę 3 godziny.

Ja was pobiję co do wagi ja się urodziłam naturalnie pośladkowo i ważyłam 2050 gram

Aniu super, że po wizycie wszystko ok.
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Papi moim zdaniem powinniście trochę odczekać z tym ślubem

A Twoje posty chyba powinny być skierowane do Magdy (kocham_cie)

Mój mąż i ja urodziliśmy się terminowo, ja miałam 2450, a Marcin niewiele ponad 3kg i mam nadzieję, że nasze dziecko też nie będzie duże

Izula 4 komplety pościeli?

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja się urodziłam w nie wiadomo którym dokładnie tygodniu, bo mama zaciążyła przypadkiem, kończąc karmić moją siostrę i nie miała jeszcze okresu. Ale położna powiedziała jej, że widzi po dziecku, że 8 miesięcy. Ważyłam chyba 3450g, więc ile by było, gdybym posiedziała dłużej?
Aniu, labradorki fajne

Mebelki i pościele śliczne. Brzuszki też

Nike, ten prezent dla Kacperka to ma być za 4800zł!

Iva, Ty to masz cięty język, umiesz odpowiedzieć, żeby było śmiesznie

Papi, co do ślubu, ja bym korzystała z okazji na zrobienie tego po cichu

Co do celulitu, nigdy nie miałam, no może jak bardzo spięłam tyłek to coś się falowało. A teraz nie muszę go aż tak bardzo spinać, a świństwo wyłazi :/
Zrobiłam dziś jakieś fotki, może potem wrzucę. Buziaki

- słonko
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Ania31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-