BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu #729458 przez paulinka.k22
Dzień dobry :)

Z tym czopem tak jest, że może nawet kilka tyg sobie wychodzić i w cale nie oznacza to porodu! Ale jeśli Donata czujesz się zaniepokojona to lepiej idź lub zadzwoń do lekarza!

A ja do Lidla się nie wybiorę, bo mąż w pracy, a sama nie pojadę :( trudno sie mówi!

A i działa u Was Wirtualna Polska? Bo mam na tym portalu konto mailowe i za cholerę nie mogę się zalogować, a chciałam jeszcze parę rzeczy kupić na allegro :angry: od 2 dni juz nie działa :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #729465 przez kocham_cie
paulinka.k22 napisał:

Dzień dobry :)

Z tym czopem tak jest, że może nawet kilka tyg sobie wychodzić i w cale nie oznacza to porodu! Ale jeśli Donata czujesz się zaniepokojona to lepiej idź lub zadzwoń do lekarza!

A ja do Lidla się nie wybiorę, bo mąż w pracy, a sama nie pojadę :( trudno sie mówi!

A i działa u Was Wirtualna Polska? Bo mam na tym portalu konto mailowe i za cholerę nie mogę się zalogować, a chciałam jeszcze parę rzeczy kupić na allegro :angry: od 2 dni juz nie działa :angry:

Paulinka u mnie działa wp bez problemu, na maila też dziś wchodziłam i jest ok

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729479 przez kocham_cie
Zamówiłam szablony malarskie, żeby ozdobić ścianę na której będzie stało łożeczko Antka i aż muszę się pochwalić bo są tak słodkie że normalnie nie mogę :laugh:

i jeszcze osobno sówki i karmniki w róznych rozmiarach:)

Muszę jeszcze tylko pomyśleć jak to rozmieścić, ale to chyba jak przyjdzie łożeczko i powiesimy pólki, no i kolory jakimi to namaluje... musi być tak żeby komponowało się z resztą pokoju więc większość będzie brązowa... ale chyba sówki zrobię jasno niebieskie :lol:

Magda M

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #729482 przez asiek89
Ojaa, naprawdę słodkie te sówki! :D

Mery, ja też chciałam tą lampkę-żółwika kupić, jakieś 2 m-ce temu, ale skończyło się na tym, że dwa razy reklamowałam, bo nie działa i w końcu sobie odpuściłam. Fakt, że nie kupowałam tego oryginalnego tylko "podróbkę", ale nie był najtańszy i liczyłam na coś przyzwoitego.

Paulinko, u mnie wp też działa, tzn ja w outlooku mam pocztę, ale na bieżąco ściąga nowe maile, więc problemu nie mam.

Asia&Patryś

11 lata 4 miesiąc temu #729495 przez mery75
Asiek ja kupiłam razem z zasilaczem zapłaciłam w sumie prawie 50 zł ale szału niema ładny różowy zrobie później zdjęcie efekt to dopiero będzie widać jak będzie ciemno ale szkoda że niema regulacji głośności

11 lata 4 miesiąc temu #729497 przez mery75
Kocham cie extra takie naklejki może takimi fluoroscencyjnymi kolorami dla efektu w nocy :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #729500 przez karolcia1919

11 lata 4 miesiąc temu #729506 przez mery75
karolcia1919 napisał:

Mery pisalam priv dostalas wiadomosci ??;)

A skąd nic a nic zaczęłam się już zastanawiać co się dzieje bo Ty się nieodzywasz tu na forum też myśle sobie że przestane się udzielać i aż mnie od kilku dni martwi co się dzieje :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #729521 przez Kasia :]
Donatka, mnie też się wydaje że to ten czop. Chociaż u mnie jeszcze nic takiego nie zauważyłam. Ale słyszałam, że różnie odchodzi, więc nie stresuj się niczym ;)

Madzia
, zapodaj linka do tych naklejek, bo są prześliczne :D
ja od wczoraj poluję na poszewki na jasie i kompleciki bluzeczka+spodnie, ale się nie mogę zdecydować.

Do lidla wysłałam siostrę, bo mieszka w Krakowie, ale będzie dopiero jutro w sklepie, to coś mi się wydaje, że nic nie zastanie na półkach :/ a chciałam właśnie ten dresik dla małej.

Co do lampek, to chciałam kupić taką gwiazdkę niebieską z IKEI. Odkąd pamiętam zawsze były! I co - i nie ma już teraz :( No chyba, że mam jakąś felerną IKEĘ :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #729526 przez Monika23083
Hej kobietki,

Właśnie zajadam się sniadankiem - kasza manna z sokiem malinowym:)

Oj, mi się udało z tym lidlem, bo kolega akurat był i kupował ten termometr dla swojego MAteuszka i mi też wziął:)

natalia te dresiki są śliczne, jakbym była też bym wzięła:)

kocham cie super te naklejki:) ja niestety nie mogę kącika dla Jasia przygotować, mieszkam w byłym pokoju teściowej :laugh: a w sumie może i mogę... :laugh:

Iva aleś podsumowała, sama prawda. Coś czuję, że taką wiązankę puszczę jak zmora przyjedzie, bo nie wytrzymam tego dłużej...wiecie, mi to ciśnienie się podnosi chyba przez tą francę, wszystko byłoby dobrze gdyby nie musiala tu przyjeżdżać..

gdzie iwonka, serek ?

11 lata 4 miesiąc temu #729527 przez kocham_cie
pewno że podam linka tylko jak siądę przed kompem bo teraz jestem na tel... tylko dziewczyny to nie są naklejki tylko szablony malarskie!!!

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu #729532 przez kocham_cie
Monika23083 napisał:

Hej kobietki,

kocham cie super te naklejki:) ja niestety nie mogę kącika dla Jasia przygotować, mieszkam w byłym pokoju teściowej :laugh: a w sumie może i mogę... :laugh:

a co pani fałszywa ma coś przeciwko??? jak tak to tym bardziej bym pomazała te ściany :silly:

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu #729534 przez kocham_cie
no własnie co z serkiem i izą... izunia w szpitalu to wiemy... ale co z agą bo wczoraj zaczęła post i nie skończyła... wiem tyle że poszła pod prysznic :huh:

Magda M

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729535 przez agamo
Dziendoberek

Iva święta racja! Choć u mnie sie zdarzało jeszcze w pracy ze takie teksty to szły akurat od kobiet które w ciazach juz były! Bo te niedzieciate to sie akurat pytaly jak to jest! A najlepsze było raz jak mi facet opowiadał o znieczuleniach i mówi, żebym czasem żadnego nie brała bo to przecież nie jest taki straszny ból!a jak sie zapytałam skąd wie to mi powiedział ze był jak żona rodziła!wspolczuje tej babince z takim mężem!

Monia udanego wyjazdu Ja powiem ze przykoncowce nie bardzo lubię jazdę bo mi brzuchem podrzuca jak galareta i niemile to uczucie. Choć jak ja prowadzę to tego juz tak nie czuje. No ale ostatnio stwierdziłam ze muszę jeździć z mężem wiecej bo może to pomoże wylezc małemu :)

Dagus wiesz myśle ze dziewczyny maja racje Lekarz jeśli podejmie decyzje wcześniejszego zakończenia ciąży to dla dobra was obu i napewno ma na względzie zdrowie twoje i niuni!wiec sie nie przejmuj! Będzie dobrze! Pomysl ze jeszcze z miesiąc temu nie sadzilas ze wytrzymacie tak długo a tu proszę Malenka siedzi jeszcze w środku!

Madzia ślicznie te sowki Ja mam taka manie na sowy! Fakt żadnej nie kupiłam bo większość w kolorach dziewczecych!ale podobają mi sie okropnie i widziałam podusie, przytulanki, na ciuszkach no normalnie zakochałam sie i juz myślałam czy mamy nie naciągnąć by mi na szydelku sowy przytulanki nie zrobiła Ale znalazłam fotkę królika na szydelku i mama królika zrobiła leży juz w łóżeczku i czeka na małego! Ale może na sowe sie jeszcze skusze :D

Asia jak malenstwo chowalo płeć przed wami przez tak długi czas to może właśnie tak ma byc ze chce wam zrobić niespodziankę!

Aga

11 lata 4 miesiąc temu #729539 przez Kasia :]
kocham_cie napisał:

pewno że podam linka tylko jak siądę przed kompem bo teraz jestem na tel... tylko dziewczyny to nie są naklejki tylko szablony malarskie!!!

Hmm...szablony mówisz. To w sumie nawet i fajnie, bo mamy dwa kolory w pokoju i akurat łóżeczko będzie stało na tej jasnej ścianie. Ciemniejszej farby jeszcze zostało, więc prawie sówki by tam pasowały ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka