- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aliva podpisuje sie pod Twoim wnioskiem
Moi tesciowie zawsze tez wiedza najlepiej,a ja zawsze powtarzam ze szanuje styl zycia kazdego,bo nigdzie nie jest napisane ktory jest lepszy czy wlasciwy,wiec nie narzucajmy ludziom jak maja wychowywac dzieci itd
Asia ja trzy razy mialam prawie taki sam sen,ze widzialam przez brzuch dokladnie stopke odcisnieta,ale najpiekniejsza byla raczka tak dokladnie bylo widac,a ty buziaka zobaczylas...super...Asiu a ty masz synia czy coreczke w brzuszku? bo pod suwaczkiem nie widze podpisiku
Iva tak jak napisala Ania ja tez mimo tylko plus 5kg,na rower bym nie wlazla ,gratuluje kondychy
Ja juz wrocilam do domu z kolejnego pobrania krwi,moje zyly juz chyba dluzej tego nie zniosa,a sa cieniutkie i slabe...wyniki wieczorem maz odbierze,a gin zapomnial wypisac jedno badanie wiec zapewne w poniedzialek kolejne pobranie,tylko kase skad brac...podjezdzam pod laboratorium a tam juz z 7 osob czeka,mysle sobie jak tu wytrzymac zeby odlotu nie zaliczyc,zastanawiam sie czy moze ktos przepusci ciezarna...taaaaaaaaaaaa...jeszcze do windy sie wpakowaly na mnie,ktoras tam mowi "uwazaj dziewczyna jest w ciazy" a babka "nie szkodzi"...no jasne ze jej nie szkodzi,ale jakby mi brzuch ucisnela to bym zatlukla ...
Milego dnia Kochane
Izunia urodzilas ??? Serku wrocilas do domu? kobitki odezwijcie sie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
My też już na nogach - moje psisko wpadło na genialny pomysł ostatnio, żeby budzić mnie drapiąc pazurami po drzwiach i tak jak Mama wychodzi do pracy przed 7 tak ona zaczyna swoją "aktywność", spać się przy tym nijak nie da.
Była pszenica w miodzie na mleku na śniadanie, a teraz winogronka w ramach deseru.
Wysłałam kuzyna do lidla po termometr, ciekawa jestem czy nie zapomni i mi go kupi po południu do niego jadę to się dowiem.
U nas dzisiaj cudowna pogoda, słonecznie, ale w granicach 20 stopni. Aż chciałoby się gdzieś wyjść, tylko cholera plecy odmawiają posłuszeństwa.
Asiu, ten sen naprawdę musiał być piękny! Zawsze to jakieś pocieszenie w tych niecierpliwych dniach oczekiwania
Monia, jak Ty się dobrze czujesz to taki wyjazd jest wręcz wskazany, oderwiesz się, odpoczniesz sobie jeszcze. Bawcie się dobrze
Izulka, Serku, jak tam u Was??
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Ja po sniadaniu jade do mamy na wies...troche posiedze pogadam pojem he
a co bede sama siedziec.
Bol przeszedl...wzielam nospe pierwszy raz w ciazy i jest ok.
Mysle ze ten bol jest od pepka bo jak sie wyprostuje to tak kuje i ciagnie sie.
U nas cieplutko dzis jak nic !!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ok ide spac dobranoc pchly na noc,karaluchy pod poduchy a szczypawki na zabawki-taka wersje znam ja
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Teraz ja chyba zaczynam panikować Właśnie się zbierałam, żeby iść zrobić wyniki. Ale od kilku dni mały jest dziwnie ułożony i mało się rusza, więc stwierdziłam, że obok laboratorium przyjmuje moja ginekolog, to jakbym się źle czuła to zajdę podpytam, choć wizytę mam jutro. I akurat jak się goliłam przy lusterku, wyleciała mi dziwna gęsta wydzielina o zabarwieniu lekko różowym i jeszcze wylatuje Nie wiem, co o tym myśleć
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Słodkich snów
Donatko, nie stresuj się i postaraj się nie nakręcać, jak będziesz miała swoją ginekolog pod ręką to zajdź do niej i powiedz o swoich obawach.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku!
- aska06091
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Na wizycie dostałam pozwolenie na więcej ruchu, więc jak w weekend się uda to wyciągam męża na jakiś chociaż krótki wyjazd. Mam nadzieję, że brzuch mi na to pozwoli.
Donata jak masz możliwość podejść i zapytać to może, żeby się uspokoić to pójdź do niej.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Jak tam połowy w lidlu, udane?
Powiem Wam, że ja byłam pół godziny po otwarciu i większość była już wymieciona, ludzi pełno, a o 9 to już by nie było w ogóle po co tam jechać (sklep czynny od 8 )
Donata ta gęsta wydzielina to prawdopodobnie czop śluzowy. Nie przejmuj się nim, to normalne, że odchodzi, ale wcale nie oznacza zbliżającego się porodu. Mi też wczoraj odszedł.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja zaliczyłam już wypad do lidla... i zakupiłam termometr, dresik i 2 pary galotków sztruksowych... och rozkoszne te ciuszki lidlowe, świetne gatunkowo no i rewelacyjna cena.... teraz jeszcze muszę skiknąć do biedrony po dady z promocji
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Nefelko poducha jest zawsze ze mną
Donatko,też wydaję mi się,że to czop,ale w naszym przypadku to chyba ciut za wcześnie? Zadzwoń lepiej do gina.
Ivka rower? Podziwiam,ja to bym mogła jeździć ale na takim na 3 albo 4 kółkach by gleby nie zaliczyć
Madzia bo z naszej wagi teraz nie wolno żartować!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dzień dobry Dziewuszki
Jak tam połowy w lidlu, udane?
Powiem Wam, że ja byłam pół godziny po otwarciu i większość była już wymieciona, ludzi pełno, a o 9 to już by nie było w ogóle po co tam jechać (sklep czynny od 8 )
Natka u mnie dokładnie to samo byłam jakoś o 8:15 i już większości rozmiarów nie było... no i oczywiście same cięzarówki udało ci się coś kupić dla małej bo widziałam takie rozkoszne sztruksy dla dziewczynek w kwiatki zę myśłama żę zjadę... ja wzięłam oczuwiście dla młodego czerwone i szare w kratkę
A powiedzcie mi czułyście że wam ten czop odchodzi czy po prostu żeście go zauważyły???
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też kupiłam termometr i dwa dresiki, jeden dziewczęcy fioletowy, a drugi szaro-zielony, co prawda bardziej chłopięcy, ale mi się podobał Zresztą Mała nie musi codziennie być różową księżniczką
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A powiedzcie mi czułyście że wam ten czop odchodzi czy po prostu żeście go zauważyły???
Ja zauważyłam, czuć niczego nie czułam
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Dzisiaj przed 7 obudziłam się z takim płaczem że szok niepamiętam co mi się śniło dokładnie ale pamiętam że aż się zanosiłam i łzy normalnie leciały mi po policzku moja babcia zawsze mówiła że jak się płacze przez sen to na szczęście a mój powiedział mi że coraz gorzej ze mną
Dzisiaj kurier przywiózł mi tą lampke żółwika kurcze zamówiłam droższą żeby gówna niekupować ale szału niema pozdrawiam gorąco