BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 4 miesiąc temu #729540 przez agamo
Kasia no ja właśnie tez ta lampke gwiazdkę niebieska chciałam kupić no i pojechałam do ikei i nigdzie nie ma! A na reklamach w ikei porozwieszane zdjęcia tych lampek no i jakiś pech Pytałam babki to mówiła ze sa ale znaleźć ich sama nie mogła! No a jak szukałam ich na ebay to używane chodzą drożej niż nowe w ikei! Wiec z bólem serca musiałam zrezygnować i mam teraz pusto nad lozeczkiem i kombinuje co by tam teraz powiesić!

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #729544 przez pyzaura
noooo a moja babcia wylapala termometr i wziela jeszcze komplecik bodziakow :D:D ale mowi ze by wziela wiecej ale sie nie zna :( a mowi tyle sepow sie rzucilo :D wiec zmobilizowalam sie ubralam i o 9 wyruszylam z babcia drugi raz termometry tylko 3 zostaly a ciuszki juz tak przebrane ze hoh ale wzielam jedna pare spodenek i ten dresik zarabisty jest :D z tak to wszystko praktycznie wykupione :D
Mery :D heheh napewno placz byl na szczescie a Twoj maz hehe usmialam sie z tego ze Ci gorzej :D fajny facet :)

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #729546 przez Monika23083
kocham_cie napisał:

Monika23083 napisał:

Hej kobietki,

kocham cie super te naklejki:) ja niestety nie mogę kącika dla Jasia przygotować, mieszkam w byłym pokoju teściowej :laugh: a w sumie może i mogę... :laugh:

a co pani fałszywa ma coś przeciwko??? jak tak to tym bardziej bym pomazała te ściany :silly:

HIHI, :lol: ale mi się humor poprawił:) przygotuję jakiś kącik dla Jasia z naklejkami. a co:) że też ja na to nie wpadłam wcześniej:) to forum jest niesamowite:)

a czy miałąby coś przeciwko? szczerze nie wiem, ale zawsze jak przyjeżdzą to pod nosem skrzeczy że mieszkanie zaniedbujemy...więc teraz będzie pieknie z naklejkami:)

11 lata 4 miesiąc temu #729550 przez Kasia :]
agamo napisał:

Kasia no ja właśnie tez ta lampke gwiazdkę niebieska chciałam kupić no i pojechałam do ikei i nigdzie nie ma! A na reklamach w ikei porozwieszane zdjęcia tych lampek no i jakiś pech Pytałam babki to mówiła ze sa ale znaleźć ich sama nie mogła! No a jak szukałam ich na ebay to używane chodzą drożej niż nowe w ikei! Wiec z bólem serca musiałam zrezygnować i mam teraz pusto nad lozeczkiem i kombinuje co by tam teraz powiesić!

Dokładnie! Ja też szukałam na allegro to ceny używanych sięgają nawet stówy :/ Więc chyba musieli wycofać skoro tak ludzie szaleją na ich punkcie :(

11 lata 4 miesiąc temu #729554 przez nefeli
Madzia wybacz ty plakalas a ja leze ze smiechu z tego tekstu Twojego meza,przy czym wyjasniam,Kochanie ze zart moze nie na miejscu ale udany jako sam w sobie...szkoda tylko ze do ciezarnej skierowany...moj tez ciagle mowi do mnie ze wieloryb jestem,albo ze sloniatka przodem,ale jakos mnie to nie wzrusza...oni chyba wszyscy tak maja ;) i nie rycz bobrze bo ja jestem pewna ze dla meza jestes najpiekniejsza na swiecie,a z brzuszkiem juz wyjatkowo piekna,dawaj mi te kilogramy szybciutko i usmiech od ucha do ucha :)
Natalka wiesz co u Izy?
Donata skoro dziewczyny pisza ze czop odchodzi na 3-4tyg przed porodem,to moze poczekaj cierpliwie do jutrzejszej wizyty,jesli nic Cie nie boli i wody nie odeszly.
Asia fajnie taka miec niespodzianke,zadnemu ginekologowi sie nie wyrwalo? mnie by skrecilo z ciekawosci :)udanego wypadu w weekend
Asia nr 2 troszke sie zdrzemnelam ale z moim cisnieniem moge isc znowu spac,ale obiad musze ugotowac i na wyniki czekam z niecierpliwoscia...
Monia baw sie dobrze :)

11 lata 4 miesiąc temu #729556 przez mery75
pyzaura napisał:

noooo a moja babcia wylapala termometr i wziela jeszcze komplecik bodziakow :D:D ale mowi ze by wziela wiecej ale sie nie zna :( a mowi tyle sepow sie rzucilo :D wiec zmobilizowalam sie ubralam i o 9 wyruszylam z babcia drugi raz termometry tylko 3 zostaly a ciuszki juz tak przebrane ze hoh ale wzielam jedna pare spodenek i ten dresik zarabisty jest :D z tak to wszystko praktycznie wykupione :D
Mery :D heheh napewno placz byl na szczescie a Twoj maz hehe usmialam sie z tego ze Ci gorzej :D fajny facet :)

Pyzaura kochana ja to w większości niepisze komentarzy mojego mężunia pod adresem mojej osoby bo to wstyd ludzi ja wiem że to żarty ale tak się rozkręcił że co i rusz to mam nową ksywke ale powiedziałam mu że jak urodze to się z nim policze za te wszystkie miesiące :blink:
Kurcze tych ciuszków i termometrów to z tego co tu czytam to bardzo mało rzucili na sklep może dowiozą ja niebyłam bo termometr zamówiłam na allegro już mam a ciuszków to mam tyle że musiałabym Juleczke codzień inaczej ubierać podostawałam tyle że szok

11 lata 4 miesiąc temu #729557 przez pyzaura
Agusia a o jakiej lampce mowicie?? bo ja tez sie zastanawiam i mam jedna wypatrzona na allegro allegro.pl/twoje-dziecko-pokocha-slonecz...cja-i3448403269.html ale ciekawa jestem jaka wy maccie wypatrzone...

Ania

11 lata 4 miesiąc temu #729558 przez asiek89
Dziewczyny ja o tych lampkach coś czytałam, że ich przez jakiś czas nie było, bo coś tam było nie tak z kwestią bezpieczeństwa, ale cięzko mi teraz dokładnie powiedzieć o co tam chodziło, więc może dlatego macie problem z ich dostaniem?

Cholera, a ja dziś nie dość, że mam nerwa jakiegoś wewntrznęgo to jeszcze fatalnie się czuję fizycznie. Słabo mi jakoś, zjadłam dwie bułki porządne na drugie śniadanie z wędliną i warzywami, a po chwili znowu czułam jak mnie aż ssie w środku z głodu. Wypiłam kawę rozpuszczalną z mlekiem, ale wcale mi to samopoczucia nie poprawiło. Chyba zrobię obiad i się położę. Pewnie zajrzę do Was wieczorem.

Asia&Patryś

11 lata 4 miesiąc temu #729561 przez nefeli
Monia walnij napis "najbardziej kocham mame i tate" ,albo moj i tylko moj pokoik,zakaz wstepu dla...:)...nie mam teraz weny ale ja bym jej cos napisala tak na chwile,jakas prowizorke zrobila zeby jej w piety poszlo i moze sie ocknie i w jezyk ugryzie.
Mery kupilas jakiegos innego zolwika nie tego z orginalu co link wstawialas? wazne ze zadowolona jestes :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #729564 przez nike84
Cześć mamuśki :)
Ja dziś z rana się zerwałam, zjadłam śniadanko, wyszłam z psem na siku-kupę i pognałam do lidla. No i cóż...wróciłam z bananami :dry: Niestety nic nie przypadło mi do gustu, a nie lubię kupować na siłę. Tak więc po biustonosz może pojadę do H&M tak jak pisała Nubi. Cieszę się że przynajmniej wam się udały zakupy :)

mery szkoda że lampka-żółwik nie spełniła Twoich oczekiwań, ale jednak to prawda że lepiej coś zobaczyć najpierw na żywo i dopiero później na necie zamawiać. Bo zdjęcia rzadko kiedy oddają prawdziwy wygląd. Wiem na naszym przykładzie, jak wypatrzyliśmy wózek na necie i na zdjęciach był zajebisty, a jak go później w sklepie zobaczyłam to dziękowałam Bogu że go jednak nie zamówiliśmy :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #729566 przez nefeli
Aga ja tez tak mysle ze bedzie dobrze,nawet jesli miesiac wczesniej,juz niedlugo zaczne 9miesiac i chyba tylko na to czekaja,a Ty kochana lol ,juz juz w 40tym tygodniu,Kacperek niedlugo zacznie sie pchac na druga strone brzusia...ale fajnie,trzymam kciuki :)

11 lata 4 miesiąc temu #729568 przez aska06091
Nefeli moja gin zawsze jak robi usg to pyta czy już wiemy co mamy na co mąż zawsze twardo odpowiada - nie i nie chcemy wiedzieć ;) i tak jestem pełna podziwu, że wytrzymuje, bo on należy do bardzo ciekawskich osób. A w szpitalu jak lekarz robił usg to nie pytałam chociaż mnie kusiło, bo męża nie było przy badaniu :P

Niestety ja do lidla sama nie pojadę, bo najbliższy 30km ode mnie, ale Mirek pracuje w Inowrocławiu tylko pewnie jak pojedzie tam po pracy to już będzie pusto na półkach :dry:

A chciałam zapytać dziewczyn, które już mają termometry z lidla co o nich sądzicie? Warto kupić? Może jednak udałoby się go upolować.

11 lata 4 miesiąc temu #729572 przez niagara
Daga niestety nie mam wiadomosci od Izy, a sama tez nie chce codziennie zadreczac jej smsami. Poczekajmy, moze sie odezwie, a jak nie to do niej napisze.
Aska trudno mi okreslic czy termometr z lidla jest wart polecenia, poniewaz nigdy nie uzywalam elektronicznych wiec nawet nie mam porownania.

11 lata 4 miesiąc temu #729575 przez agamo
Aniu to taka lampka ona ślicznie wyglada jak sie świeci bo te dziurki robią efekt
www.ebay.co.uk/itm/IKEA-STAR-LIGHT-BLUE-...&hash=item3f286d9f17

Ta mi sie bardzo dla dziewczynki podoba
www.ebay.co.uk/itm/IKEA-PINK-FLOWER-NIGH...&hash=item3f28483835

Asiek jasne idź sie położ i zdecydowanie na lewym boku Serducho lepiej popracuje i odrazu będzie ci lepiej! Ja tak robiłam jak mi słabo było. A i dzięki za info Jak Kasia napisała ze w pl w ikei tez ich nie ma to dało mi do myślenia wiec napewno masz racje!

Aga

11 lata 4 miesiąc temu #729579 przez pyzaura
Nike ladna fota :D podoba mi sie jak masz te wloski :D:D
Aska hmm ja jeszcze nie mam zdania przyjedzie moj z pracy wypakuje sprawdze i dam znac co z termometrem mniejmy nadzieje ze bedzie ok :D
co do stanika tez byly wykupione jeden zostal ale tez mi sie nie podobal wiec pojde do H&M zobaczyc :)

Ania

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka