- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Mery heheh napewno placz byl na szczescie a Twoj maz hehe usmialam sie z tego ze Ci gorzej fajny facet
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monika23083 napisał:
Hej kobietki,
kocham cie super te naklejki:) ja niestety nie mogę kącika dla Jasia przygotować, mieszkam w byłym pokoju teściowej a w sumie może i mogę...
a co pani fałszywa ma coś przeciwko??? jak tak to tym bardziej bym pomazała te ściany
HIHI, ale mi się humor poprawił przygotuję jakiś kącik dla Jasia z naklejkami. a co:) że też ja na to nie wpadłam wcześniej:) to forum jest niesamowite:)
a czy miałąby coś przeciwko? szczerze nie wiem, ale zawsze jak przyjeżdzą to pod nosem skrzeczy że mieszkanie zaniedbujemy...więc teraz będzie pieknie z naklejkami:)
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasia no ja właśnie tez ta lampke gwiazdkę niebieska chciałam kupić no i pojechałam do ikei i nigdzie nie ma! A na reklamach w ikei porozwieszane zdjęcia tych lampek no i jakiś pech Pytałam babki to mówiła ze sa ale znaleźć ich sama nie mogła! No a jak szukałam ich na ebay to używane chodzą drożej niż nowe w ikei! Wiec z bólem serca musiałam zrezygnować i mam teraz pusto nad lozeczkiem i kombinuje co by tam teraz powiesić!
Dokładnie! Ja też szukałam na allegro to ceny używanych sięgają nawet stówy :/ Więc chyba musieli wycofać skoro tak ludzie szaleją na ich punkcie
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalka wiesz co u Izy?
Donata skoro dziewczyny pisza ze czop odchodzi na 3-4tyg przed porodem,to moze poczekaj cierpliwie do jutrzejszej wizyty,jesli nic Cie nie boli i wody nie odeszly.
Asia fajnie taka miec niespodzianke,zadnemu ginekologowi sie nie wyrwalo? mnie by skrecilo z ciekawosci :)udanego wypadu w weekend
Asia nr 2 troszke sie zdrzemnelam ale z moim cisnieniem moge isc znowu spac,ale obiad musze ugotowac i na wyniki czekam z niecierpliwoscia...
Monia baw sie dobrze
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Pyzaura kochana ja to w większości niepisze komentarzy mojego mężunia pod adresem mojej osoby bo to wstyd ludzi ja wiem że to żarty ale tak się rozkręcił że co i rusz to mam nową ksywke ale powiedziałam mu że jak urodze to się z nim policze za te wszystkie miesiącenoooo a moja babcia wylapala termometr i wziela jeszcze komplecik bodziakow :D ale mowi ze by wziela wiecej ale sie nie zna a mowi tyle sepow sie rzucilo wiec zmobilizowalam sie ubralam i o 9 wyruszylam z babcia drugi raz termometry tylko 3 zostaly a ciuszki juz tak przebrane ze hoh ale wzielam jedna pare spodenek i ten dresik zarabisty jest z tak to wszystko praktycznie wykupione
Mery heheh napewno placz byl na szczescie a Twoj maz hehe usmialam sie z tego ze Ci gorzej fajny facet
Kurcze tych ciuszków i termometrów to z tego co tu czytam to bardzo mało rzucili na sklep może dowiozą ja niebyłam bo termometr zamówiłam na allegro już mam a ciuszków to mam tyle że musiałabym Juleczke codzień inaczej ubierać podostawałam tyle że szok
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiek89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Debiutująca mama :)
Cholera, a ja dziś nie dość, że mam nerwa jakiegoś wewntrznęgo to jeszcze fatalnie się czuję fizycznie. Słabo mi jakoś, zjadłam dwie bułki porządne na drugie śniadanie z wędliną i warzywami, a po chwili znowu czułam jak mnie aż ssie w środku z głodu. Wypiłam kawę rozpuszczalną z mlekiem, ale wcale mi to samopoczucia nie poprawiło. Chyba zrobię obiad i się położę. Pewnie zajrzę do Was wieczorem.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mery kupilas jakiegos innego zolwika nie tego z orginalu co link wstawialas? wazne ze zadowolona jestes
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dziś z rana się zerwałam, zjadłam śniadanko, wyszłam z psem na siku-kupę i pognałam do lidla. No i cóż...wróciłam z bananami Niestety nic nie przypadło mi do gustu, a nie lubię kupować na siłę. Tak więc po biustonosz może pojadę do H&M tak jak pisała Nubi. Cieszę się że przynajmniej wam się udały zakupy
mery szkoda że lampka-żółwik nie spełniła Twoich oczekiwań, ale jednak to prawda że lepiej coś zobaczyć najpierw na żywo i dopiero później na necie zamawiać. Bo zdjęcia rzadko kiedy oddają prawdziwy wygląd. Wiem na naszym przykładzie, jak wypatrzyliśmy wózek na necie i na zdjęciach był zajebisty, a jak go później w sklepie zobaczyłam to dziękowałam Bogu że go jednak nie zamówiliśmy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska06091
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Niestety ja do lidla sama nie pojadę, bo najbliższy 30km ode mnie, ale Mirek pracuje w Inowrocławiu tylko pewnie jak pojedzie tam po pracy to już będzie pusto na półkach
A chciałam zapytać dziewczyn, które już mają termometry z lidla co o nich sądzicie? Warto kupić? Może jednak udałoby się go upolować.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Aska trudno mi okreslic czy termometr z lidla jest wart polecenia, poniewaz nigdy nie uzywalam elektronicznych wiec nawet nie mam porownania.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
www.ebay.co.uk/itm/IKEA-STAR-LIGHT-BLUE-...&hash=item3f286d9f17
Ta mi sie bardzo dla dziewczynki podoba
www.ebay.co.uk/itm/IKEA-PINK-FLOWER-NIGH...&hash=item3f28483835
Asiek jasne idź sie położ i zdecydowanie na lewym boku Serducho lepiej popracuje i odrazu będzie ci lepiej! Ja tak robiłam jak mi słabo było. A i dzięki za info Jak Kasia napisała ze w pl w ikei tez ich nie ma to dało mi do myślenia wiec napewno masz racje!
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska hmm ja jeszcze nie mam zdania przyjedzie moj z pracy wypakuje sprawdze i dam znac co z termometrem mniejmy nadzieje ze bedzie ok
co do stanika tez byly wykupione jeden zostal ale tez mi sie nie podobal wiec pojde do H&M zobaczyc