BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #744336 przez donata
pyzaura napisał:

No jestem w domu. Przez dzien lekko mi lecialo co do tego co w nocy. Nie mam skurczy boli jako takich. Właśnie się wykapalam wlozylam ta duza podpaske i czekam jak coś bedzie sie działo to pojedziemy. Narazie jestm spokojna ale wiecie jak nadejdzie czas boje sie zs spanikuje. Dzięki za rady kochane jestescie. :kiss:

A może jedź do szpitala i się upewnij??? Ja miałam ogromne pretensje do siebie, że zwlekałam tak długo. I też leciało po troszeczku i nic mnie nie bolało. Tylko pamiętaj, że czop i wody to ochrona dla dzidziusia i może wkraść się infekcja... Ja miałam bardzo dużą i być może przez te wody, które się sączyły. Także lepiej sprawdzić, naprawdę. Ja chyba z tydzień wyłam, że to moja wina itd. Jeszcze czasami jak sobie pomyślę, to mam łzy w oczach. Jak lekarz mógł przeoczyć, że to wody? Z chęcią bym pozwała tego lekarza z IP :cheer: A ta moja ginekolog, co byłam drugiego dnia u niej, to nie lepsza. Puściła do domu i nawet nie sprawdziła czy to wody czy wydzielina... Ehh. Słów brak.

A tak w ogóle cofnęłam się dzisiaj do wcześniejszych postów, jak leżałam w szpitalu. I chciałam Wam podziękować, że się o mnie martwiłyście :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #744339 przez izula

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #744345 przez słonko
He he, dzięki Nubi :) Ale ja tak naprawdę jestem 3 dni przed terminem, bo wiem, że owu była później niż wynikało z om :P

Ty Nubi masz widoki na wyprowadzenie się z tego miasta. Ja chyba też muszę o tym pomyśleć, bo tu raczej nie będzie miejsc w przedszkolach ;)

Ale się uśmiałam z antykoncepcji... Od tak dawna mnie to nie dotyczy, a tu lada chwila od nowa...

Paulina i Piotruś

11 lata 7 miesiąc temu #744347 przez akina_zet
Kurka ja też mam ciągle mokro, najgorzej jest po nocy ale ja myślałam,że to normalne :huh: Miałam usg we wtorek i wód płodowych multum, także u mnie to pewnie zwiększona wydzielina :huh: :

Kurczę tak się cieszę z tych naszych wrześniowych dzieciaczków,ale i tak bardzo Wam zazdroszczę :) Ja już tak okrutnie tęsknię za moją córcią... Wy już tulicie, patrzycie na swoje pociechy, a tu człowiek ciągle jeszcze w strachu czy wszystko będzie dobrze..... No nie i znowu się rozklejam buuuu :(

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #744348 przez pyzaura
Donata a czy odrazu jak to nie bedzie to zostawia mnie bo nie wiem czy torbe brac czy tylko jechac sprawdzić

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #744349 przez izula
A to nasz 3 tygodniowy Piotruś :)))))

Niagara nasz Piotruś też od 3 dni nie umie zasnąć, ciężko mu zasnać a jak już śpi to jest nie spokojny i szybko się budzi. Zasypia przy cycusiu albo z nami na łóżku a w łóżeczku się zaraz budzi. Pani dr powiedziała, że to może być początek kolki. I żebym kupiła sobie harbatkę na trawienie dla mam karmiących i piła. On dostanie razem z moim mleczkiem i może pomoże.
Jeszcze nie kupiłam cherbatki więc nie wiem ale jutro kupię i przetestujemy.
Jeszcze przyczyna może być bardziej prozaiczna a mianowicie, że coś zjadłam albo wypiłam co mu nie podpasowało.

Pyzaura jeśli chodzi o wody to nie możesz ich zatrzymać, po prostu wylatują z Ciebie, nie tak jak siku. Tyle mogę pomóc ale może dla pewności przejedź się do szpitala.

[/url]
[/url]
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #744350 przez karolcia1919
a mnie kuje w tej pochwie czasem az promienieje na noge czasem az uniose sie z bolu....

11 lata 7 miesiąc temu #744355 przez mery75
Piotruś przesłodki :lol: fajny chłopczyk
Dziewczyny wy macie problem z mokrą bielizną a mnie z kolei ból pleców na dole wykańcza tak istraszny jedyne co to pociesza mnie że nagrodą będzie Julcia

11 lata 7 miesiąc temu #744356 przez akina_zet
Pyzaurka zabierz torbę ze sobą.

Izulka słodki ten Twój Piotruś :)

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #744358 przez karolcia1919

11 lata 7 miesiąc temu #744365 przez pyzaura
Karolcia mjie tak kolezanka wystraszyla bo ja taka ciemna masa nawet nie wiedzialam ze sacza się wody :-( .

Ania

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744370 przez nike84
nefeli gratuluję!!! Tak coś czułam że Ty już z malutką jesteś i dlatego nie masz czasu nas tu na forum odwiedzić ;) Czekam na fotki :)

No na agamowego Kacperka tez czekam z niecierpliwością :)

izula ale twój Piotrus jest rozkoszny :cheer:

pyzaura daj znać co tam u Ciebie :unsure: Bo brzmi to jak początek porodu ;)

Ja dziś coś nie jestem w humorze, i nawet zupa grzybowa mi nie pomogła :( Na koniec trochę mi się polepszyło bo odebraliśmy wózek :side:
A tu obiecane fotki: Z fotelikiem
Z gondolą ;)
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #744373 przez kalina
o widze pyzaura ze jednak cos sie kroi nowy maluszek:)

akina wez ty nie wyj bo co my powiedziec my co juz powinnysmy tulic bobaski a ona nas maja gdzies i nie chca wyjsc :P ty to chociaz masz jeszcze czas do porodu.. kurde jednak cesarka fajna sprawa bo wiadomo kiedy.. a tak to wezmie nas z zaskoczenia i co.. damy rade moniczko. jeszcze troche:)

karolcia pytalas przedtem o druga monike. pewnie odezwie sie jutro bo miala miec dostep do neta dopiero w weekend

izulka widze ze szalejesz z zakupami:) i dobrze.. a piotrus fajniusi kochaniusi:)

nike moge jedynie powiedziec ze wozek fajny.. skoro mam taki sam:P tylko jednak ty masz jasniejszy szary niz ja.. miejmy nadzieje ze nam pojazdy posluza i bedziemy zadowolone:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 7 miesiąc temu #744379 przez iwonta_kg
Piotrus sluczny izus!

Alunia ivy tez do schrupania :)

Nefeli pytAlas czy karmie malego przed kapiela. Kacperek sie budzi, ja daje mu cycka, maz szykuje kapiel, ja go przygotowuje, rozbieram, kapiemy razem, maz idzie robic mleko a ja ubieram kacperka, potem go karmie butla. Po kapieli szybko zazwyczaj zasypia.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #744384 przez Nubi
No Marta super i z fotelikiem i z gondzia wyglada bryka...zaczynam zalowac ze nie kupilam nowki, zaraz potem tlumacze sobie ze kupie wypasiony na lato ;)

Dziewczyny Ania i Karola uwazajcie na siebie, a Tobie Mery wspolczuje, ja przed okresem zawsze mialam takie bole kregoslupa, wiem czym to pachnie :huh:

U mnie spokoj, pizze robie a mala hula w brzuchu. :D tez mialam wody sprawdzane ostatnio na usg i ucieszylam sie ze mala ma jeszcze miejsca sporo ;)

Jestem mamAsią

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka