BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 3 miesiąc temu #744533 przez Nubi
Dzien dobry mamcie, slonce w krakowie i slonce na forum :)

Powodzonka na ktg dla Karoli i Monia Tobie tez lacznie z wizyta, niech no sie pozapisuja w koncu jakies porzadne gory :)

Iva, jak wstawilas to pierwsze zdjecia Ali to tez doszlam do wniosku ze jest bardziej na tate, mimo ze widzialam jedno zdjecie B, nosek oprawa oczu i czolko, przemilczalam temat ale jak slysze ze jest potwierdzenie na zywo to wtrace swoje 3grosze ;) fajnie ze tak zareagowal no ale chyba innej reakcji sie nie spodziewalas? ;)

U mnie cisza i dobrze bo dzisiaj nie chce rodzic, no moze wieczorem sie zaczac ;)

Jestem mamAsią

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744536 przez Alivva
Ktora teraz w kolejce do rozpakowania???
Czytam Was tak jednym okiem bo na razie jeszcze nie ogarniam wszystkiego :-) a my z ta moja baba z pokoju wczoraj zdechlaki a dzis glupawka,ataki smiechu i tylko sie za brzuchy trzymamy zeby szew nie puscil :-)

11 lata 3 miesiąc temu #744542 przez Nubi
Iva zgodnie z tabelka to ja 3dni po terminie, Asia Kalina jak wczoraj nie urodzila to juz 1 dzien jej idzie :p no i dzis Slonko m termin, mam nadzije ze poludnie sie wezmie do rodzenia... Kiedy pelnia ma byc? Aaa no i Ani Pyzaura chyba saczyly sie wody wiec moze bedzie dzis jakies info ;)
A i dobrze ze Ci humor dopisuje skoro wczoraj sie wycierpialas, Akina jest jakies potwierdzenie rownowagi w naturze ;)

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu #744559 przez pyzaura
Hej
Iva sliczna córeczka :-)
Ja jestem w domu wszystko ok. Narazie czekam dalej. Troszke mnie boli brzuch u gory ale to pewnie od cycow za ciężkie sa :-)
Narazie nic mi nie cieknie. Nie bede juz panikowac ale jak cos by sie działo to jesteśmy w gotowosci.
Powodzenia dla lasek co maja dzisiaj termin :-)

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #744563 przez Nubi
Aniu no to dobrze ze wszystko dobrze i z ta gotowością nie wyrywaj sie przed szereg z Misia :p :blush:

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu #744564 przez MyMelange
Pelnie mamy 21, wiec moze za tydzien ruszymy zwartym szeregiem przec :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744566 przez Nubi
Oj Kinga ja do 21 to chyba sie nie doczekam i od 15 zaczne robic przysiady dopoki boli partych nie dostane :p

Tak w ogole nudy u mnie a sis przeslala kolejny artykul o szczepieniach...dluuugi... Wiec pominelam opis o usa i przeszlam nizej.

dziecisawazne.pl/wp-content/uploads/2010...rof.-Majewskiej..pdf

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu #744572 przez akina_zet
Ta dupa blada Nubi,ktg NIC, w środku NIC :D Ta moja Guśka wie co robi,jeszcze 2 tyg. do terminu,więc gdzie jej będzie lepiej,jak nie w brzuchu,hę? Tu dostanie schabowego,tu znowu kawał ciacha,też bym nie wychodziła. Pewnie macha sobie tam stópką we mnie i snuje niecny plan :D Papi była pierwsza,a ona chce być ostatnia :D Madzi Antek z 01.09. a ona chce być z 01.10. :D Bawi mnie to wszystko i przestałam się spinać,wyjdzie kiedy będzie chciała,byle nie robiła tego jak sama będę w domu a jej ojciec z 300 km. od chałupy :P

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu #744576 przez słonko
Dzieńdoberek :)

No jakoś się nie zebraliśmy z Młodym do północy :P A teraz to już milknę, niech się dzieje co chce i kiedy chce...

Ania
, Ty też tutaj? A ja byłam pewna, że Misia już na świecie :silly: No ale i tak wygląda na to, że blisko u Was do spotkania :)

Iva, córunia prześliczna! Fajnie, że już dochodzisz do siebie i możesz się cieszyć Alicją :) I super, że tata zachwycony córką! Tak powinno być :)
Mój tata podobno skrzywił się na wiadomość, że przyszła na świat kolejna córka (czyli ja), a nie syn... :( Ale potem na swój sposób chyba pokochał i kocha do dziś. Ale kto go tam wie, to kompletnie zamknięty w sobie i wyalienowany człowiek, co mnie zawsze bolało :( Niemniej wsparcie czasem z jego strony czuję (np. kiedy z matką nie idzie się dogadać i wydaje się, że świat się wali), co jest dla mnie bardzo cenne.

Idę robić obiad, powidełka i ciasto ze śliwkami :) Potem jeszcze w planie przesadzanie kwiatków, małe zakupy i obowiązkowo dłuuugi spacer :) Ciekawe, czy mi dnia wystarczy...

Nubi, jak Ci się nudzi, to zapraszam do mnie :) Pomożesz mi z powidełkami :silly:

Na razie :kiss:

Paulina i Piotruś

11 lata 3 miesiąc temu #744580 przez Nubi
Akina a to w sumie dobrze z tym Twoim podejiscem... Ciekawe jak dlugo :silly:

Slonko tak wypisalas jakie masz plany, a ja z samego czytania juz sie zmeczylam :p wybacz ze Ci nie odwiedze ale nudy to jedno, a lenistwo to kolejna dolegliwosc :p

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744583 przez akina_zet
Nubi napisał:

Akina a to w sumie dobrze z tym Twoim podejiscem... Ciekawe jak dlugo :silly:

Slonko tak wypisalas jakie masz plany, a ja z samego czytania juz sie zmeczylam :p wybacz ze Ci nie odwiedze ale nudy to jedno, a lenistwo to kolejna dolegliwosc :p

Ta,daje sobie kilka dni i pewnie znów dopadnie mnie kryzys :D

Dobra jadę do ikei trochę się rozluźnić ;)

Miłego popołudnia wrześnióweczki.

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu #744589 przez kocham_cie
o boshe pomocy!!! teściowa przyjeżdża na cały dzień!!! ja chyba oszaleję! a może schowam się pod łożko z Antosiem i udamy że nas nie ma :unsure: :ohmy: :S

Magda M

11 lata 3 miesiąc temu #744593 przez akina_zet
kocham_cie napisał:

o boshe pomocy!!! teściowa przyjeżdża na cały dzień!!! ja chyba oszaleję! a może schowam się pod łożko z Antosiem i udamy że nas nie ma :unsure: :ohmy: :S

Madzia udawaj,że nie ma nikogo w domu :D

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu #744606 przez Monika23083
Cześć dziewczyny!!!

Wróciłam do rzeczywistości, a tu ponad 800 postów do nadrobienia:) Jak byłam na wsi to wysłaląm na forum wiadomośc przez telefon kuzyna, ale chyba coś mi się pokiełbasiło i się nie wysłało...

Szukam tabelki, ale znaleźć nie mogę jeszcze, jakas taka zakrecona jestem:)

Tak czy siak: gratuluję tym mamom, które przez ten tydzień urodziły!!!

a ja nadal w dwupaczku:)

nie wiem czy to nadrobie wszystko, bo komnaty znowu do ogarnięcia mam:) ale chyba nie mam wyjścia, bo nawe nie wiem co tu się teraz dzieje:)

11 lata 3 miesiąc temu #744607 przez Monika23083
Magda wspólczuję :) do mnie ZMORA przyjeżdża na tydzień za tydzień i będzie znami 24/7..i jka wtedy udawać żę Cię nie ma??? :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka