BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 3 miesiąc temu #744114 przez pyzaura
ejjj laski a powiedzcie ktoras miala ze saczyly sie wody??? bo cala noc caly dzien cos mi cieknie wiecznie mokra nie chce panikowac ... ale kolezanka mi dzownila ze moga mi sie saczyc wody a nie wiem jak to odroznic ;(

Ania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #744118 przez karolcia1919
pyzaura wody moga sie saczyc lepiej zadz do lekarza lub idz i sprawdz...bo to chyba cos nie tak

11 lata 3 miesiąc temu #744126 przez pyzaura
wlasnie Karolcia dzwonilam do apteki bo sa takie testy na sprawdzenie nie chce poprostu panikary z siebie robic zaraz zadzwonie jeszcze raz czy maja te testy bo miala mi pani sprawdzic www.dagamed.pl/index.cgi?action=02&idn=113&cmd=VDT_EDIT

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #744133 przez nefeli
Kochane moje najpierw bardzo Was przepraszam za milczenie,ale nie mialam dostepu do netu :(
07.09. urodzilam Nefeli,waga 2900 50cm ,9punktow apgar... napisze tak w skrocie ze jest malusienka,filigranowa a ja calkiem oszalalam na jej punkcie :)
Jak tylko znajde chwilke to przeczytam wasze posty,nadrobie zaleglosci i opisze porod :)
GRATULUJE wszystkim rozpakowanym mamusiom i sciskam Was mocno mocno!!!

11 lata 3 miesiąc temu #744136 przez aska06091
Cześć dziewczyny!

Ja już po ktg, skurczy brak, a poza tym wszystko dobrze. W poniedziałek idę na oddział i liczę na spotkanie z moją kruszynką ;)
Byliśmy na oddziale położniczym, tak patrzyłam to tłoku na pokojach nie było, a te maleństwa mnie rozczuliły :cheer:

Gratuluję Agamo i buziaczki dla Kacperka :kiss:
Iva jeszcze raz gratuluję, córeczka śliczna :cheer:

Niagara może zatęsknimy za przespanymi nocami, ale to chyba już jest wpisane w macierzyństwo :silly: a Natalka słodka :blush:

Eh, u mnie nadal remont, więc grzecznie leżę i pachnę, mam nadzieję, że do niedzieli to ogarną i będziemy w końcu mogli posprzątać.

I czekamy na dalszy rozwój akcji porodowych :lol: ciekawe, która będzie następną :unsure:

11 lata 3 miesiąc temu #744137 przez pyzaura
Wkoncu Dagusia :) swietna wiadomosc na tego trzynastego piatek :) bo sie martwilysmy o was :)
Buziaki dla malej Nefeli :kiss::kiss::kiss:

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #744139 przez Agusiak
hej dziewczynki, gratuluję wszystkim rozpakowanym a za resztą mocno zaciskam kciuki :)
Mam do WAS pytanie, czy znacie może jakąś tanią aptekę internetową lub możecie polecić jakiegoś sprzedawcę z allegro u którego kupię wszystko albo przynajmniej większość rzeczy potrzebnych do szpitala?
Pozdrawiam Was wszystkie :)

11 lata 3 miesiąc temu #744145 przez pyzaura
apteka tania internetowa to moge poleciec GEMINI :)
pozdrawiam

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #744158 przez karolcia1919
nefeli gratuluje corci ;)!!!!!duzo zdrowka i co najlepsze;)!!!!

pyzaura daj znac...i to nic ze panikujesz....ja tez bym panikowala...a lepiej sprawdzic niz mialoby byc cos nie tak....

11 lata 3 miesiąc temu #744166 przez Nubi
Nefeli gratuluje!!! Super wiesci i mala zdrowa! Czekamy na wiecej info i fotki!

Kalina dzis masz termin :P jetes juz na Ujastku? ;)

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #744173 przez MyMelange
Daga ogromne gratulacje! Cisze sie, ze Nefi juz na swiecie.

Pyza, mi lekarz sprawdzał papierkiem lakmusowym ph i przy okazji powiedział , ze wody nie lecą , bo wtedy byłby czarny.

Mnie znowu skurcze dopadły. Poszlam luli i jak scisnelo, tak nie chcialo puscic. Teraz maly ma czkawke po tej akcji.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 3 miesiąc temu #744175 przez papi88
hej

nefeli,aga,iva gratulacje cudownych dzieciaczków, iva twoja córa to kandydatka dla mojego hubcia w końcu też z 12 :) :silly:

natalia witaj w klubie widocznie nam przypadł przydział tych niegrzecznych dzieci :blink: mpj syn właśnie śpi od godziny przy odkurzaczu :lol: tak tak dobrze napisałam na moje dziecko działa zbawienie odkurzacz jak tylko go wyłączę cwaniaczek budzi się jak włacze spi jak aniołek i ta rura od odkurzacza to dopiero ciekawa jest przygląda się jej często przeczytałam ze w tym wieku dziecko reaguje najbardziej na białe i czarne kolory rura jest czarna :laugh:
a wczoraj jak chciałam zrobić obiad a mały wiecznie nie płakał a wył to z 50 razy gotowałam wode w czajniku i ten szum tez działa na niego usypiająco :) jestem ciekawa po jakim czasie siąda mi te sprzety :)

już o to pytałam ale spytam jeszcze raz czy ktoras z was będzie kupowala elektryczna nianie??ja chciałam kupic taka z kamerka ale kurcze dac 600 zl trochę mi szkoda choć z drugiej strony to bardzo przydatne

PAULINA

11 lata 3 miesiąc temu #744176 przez aska06091
nefeli napisał:

Kochane moje najpierw bardzo Was przepraszam za milczenie,ale nie mialam dostepu do netu :(
07.09. urodzilam Nefeli,waga 2900 50cm ,9punktow apgar... napisze tak w skrocie ze jest malusienka,filigranowa a ja calkiem oszalalam na jej punkcie :)
Jak tylko znajde chwilke to przeczytam wasze posty,nadrobie zaleglosci i opisze porod :)
GRATULUJE wszystkim rozpakowanym mamusiom i sciskam Was mocno mocno!!!

Gratuluję :kiss: wreszcie się doczekałaś, buziaczki dla malutkiej Nefeli :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #744180 przez MyMelange
Papi ja na bank bede miec nianie, ale w związku tym, ze firma M. Sponsoruje musi byc do 300zl,
więc na kamerę nie wystarczy :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 3 miesiąc temu #744182 przez papi88
a jeszcze napisze poki moje skarby spia ze ostatni tydzień miesiaca u nas zalatany idziemy na szczepienia,do ortopedy no i ja mam wizyte u gina poporodowa kontrolna i wlasnie czy karmiąc piersią można brac antykoncepcje?bo mam już dość tej abstynencji seksualnej :)

PAULINA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka