BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743817 przez Alivva
Kochane moje...
Dziekuje bardzo za gratulacje,buziaki,usciski,wsparcie i w ogole za to,ze jestescie...
A wiec,tak jak juz Villemo przekazala,Aluska jest z nami :-)
O 9 wzieli mnie na blok,o 9:20 mala glosnym krzykiem powitala swiat,pan dokto slowami....jakie cudne zjawisko a pani anestezjolog....o ludu ile klakow :D ja oczywiscie poryczalam sie jak bobr :-)
Moje drugie szczescie dostalo 10pkt, ma 3050 g i 54cm :-)
Samopoczucie po cc mmmmm nie ciekawe. Tzn po tym jak puszvzalo znieczulenie bylo okropnie. Wiem,ze bedzie bolalo,bo to normalne ale wierze,ze jutro bedzie lepiej,pojutrze jeszcze lepiej.
Pan doktor juz nam powiedzial,ze wyjdziemy w niedziele...
Mala mam praktycznie non stop przy sobie. Ale teraz jak sie naje to biora ja na noworodki,zebym pospala. Kolezanka polozna srodowiskowa ma dyzur :D
Nie lubie szpitalnych fot ale....wiem,ze ciocie czekaja wiec prosze :-)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #743820 przez nike84
Jaka Luśka jest słodka :cheer: Ah napatrzeć się nie mogę :)

Teraz czekam na fotki Kacperka agamo :)

Ależ wiadomości na sam koniec dnia - teraz to już na pewno nie pójdę spać :S

11 lata 3 miesiąc temu #743821 przez Alivva
Teraz doczytalam.....
A jednak Kacperek zaczekal na Alicje i jeszcze jak to gentelman przepuscil ja przodem :-)
AGUS....GRATULUJEMY Z CALEGO SERDUCHA :-)

Martus dziekuje ja tez sie kurcze nie moge napatrzec :-)

11 lata 3 miesiąc temu #743822 przez akina_zet
Agunia gratuluję,wreszcie uparciuszek jest z Tobą,ciocie czekają na zdjęcia :) :kiss:

Ivka Lusia przesłodka,wycmokaj ją mocno od cioci Moniki :)

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu #743823 przez Nubi
Iva sie zlitowalas i wrzucilas nam tutaj na noc takie sliczne dziecie, faktycznie ma duzo wloskow :) Odpocznij i recze ze bedzie jak piszesz jutro mniej poboli a pojutrze to juz wcale ;)

Ja udaje sie na spoczynek, pomarze sobie troche... Wiecie, marzenia sie spełniaja :blush:

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743827 przez kalina
agamo najdluzej oczekiwany dzieciaczek wrzesniowy juz na swiecie.. no gratuluje. kurcze ty to sie nameczylas. i i tak cc.. najwazniejsze ze kacperek w dobrej formie:-D

iva no piekna niunka.. nic dziwnego ze nie mozes sie napatrzec:-)

ale wam zazdroszcze tych grzybkow.. ja w ciazy niestety je mocno odchorowuje nawet jak tylko kilka probuje wyjesc..

nubi skoro marzenia sie spelniaja to ja tez zrobie to samo.. choc tak mi soe spac chce ze zara zasne.. dobrej i owocnej nocki zycze:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 3 miesiąc temu #743841 przez karolcia1919
Aga Gratuluje Ci z calego serca ;)!!!doczekalas sie;)

iva mala cudna...wloski ma sliczne ;) bedziesz miala czas i bd sie lepiej czula powiedz jak Bart. sie zachowal wobec pierworodnej;)???

kalina -dzis masz rowny 40 tydz??cisza u Ciebie ????

11 lata 3 miesiąc temu #743842 przez karolcia1919
pyzaura napisał:

karolcia co z Toba??? Jak się czujesz? ??

zmymiotowalam wszystko co mozliwe...napilam sie wody gazowanej...odbilo sie ...i ulzylo mi troche ....zasnelam jak dziecko przed 20...z przerwami na sisiu...spalam do 6 rano...jak na razie spokoj.dzis 13ty(piatek)dla kogo ten pechowy dzien bedzie szczesliwym???;)

pyzaura a jak tam Twoj czop???

11 lata 3 miesiąc temu #743848 przez pyzaura
Karolcia ja pol nocy latalam siusiu a o 23 znowu jak bylam sie myc to pelno galaretki wylatywalo.
Wiecznie jestem glodna. A wlasnie ciekawe dla kogo bedzie szczególnie szczęśliwy ;-);-);-)

AGAMO WIELKIE GRATULACJE ;-);-);-);-)
IVA LUSKA JEST PRZESLICZNA buziaki dla dzieciaczkow ;-);-);-) super wiadomości ;-);-);-)

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #743850 przez akina_zet
A ja spać nie mogę od kilku nocy,pewnie będę musiała nadrobić drzemką w ciągu dnia...

Jakieś dziwne bóle miałam w dole brzucha jak przewracałam się z boku na bok w nocy,nie były to bóle okresowe,tylko jakieś takie inne. No nic zobaczymy jutro na wizycie.

Ja mam dziś wisielczy nastrój,mam nadzieję,że u Was lepiej.

Miłego dnia ;)

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743853 przez MyMelange
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jakie wiesci po nocce :)

Agamo, brawo dla Ciebie, musialas sie nameczyc, ale juz KAcperek jest przy Was.
Iva, Luska fantastycznaaaaa! Faktycznie, jak prawdziwa kobieta, wlosy pieknie ulozone :)

A ja dzis mialam pierwsze skurcze! Obudzily mnie o 4 rano, ale wiedzialam, ze to tylko "zabawa", chociaz bolalo. Probowalam oddychac i zmieniac pozycje, ale niewiele to pomagalo. Mialam jakis wewnetrzny spokoj i godze sie na ten bol :) I faktycznie to porzadny okresowy skurcz, zaciska caly dol brzucha.

ooo, Akina spac bidula nie moze, nie doluj sie Skarbie - juz niedlugo zatesknimy za tym spokojem ;P Juz niedlugo nigdy nie bedziemy sam. Ja mowie ostatnio do M. "wiesz, ze przez kolejne 20 lat lub wiecej nie bedziemy sami?" i sama doznalam szoku :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743876 przez akina_zet
O ja Kinia,faktycznie,bite 20 lat jak nic :D Później może gdzieś na studia wybędzie :D A tak to człowiek będzie sam,jak na jakieś kolonie czy obóz wyśle :D

Matko,a za 20 lat to ja będę Panią pod 50-siątką! OMG!

I jeszcze okres głupiego wieku przed nami :D Miłości pierwsze,strojenie (u chłopaków też to ma miejsce :P), zaczną się imprezy i nieprzespane noce - znowu :D

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu #743915 przez nike84
Dzień dobry :)
Jak tam samopoczucie nierozpakowanych mamuś? U nas na szczęście noc przespana, niestety z głupimi snami :dry: , ale zawsze przespana. Czekam z niecierpliwością na kolejne dzieciaczki. Jakoś bardzo ucieszyła mnie wczorajsza wiadomość od agamo, że wreszcie doczekali się swojego Kacperka. No i fotki Alicji od Ivy :cheer: Że do 2 w nocy nie mogłam zasnąć :)
U nas w Krakowie dzis pogoda depresyjna :dry: Ale dziś mąż wraca i jedziemy po wózek, więc nie dam się jesiennej melancholii ;)

11 lata 3 miesiąc temu #743929 przez MyMelange
Kolezanka od in vitro napisala, ze dziecko umarlo :( A juz serduszko bilo, ale cos byl maly i odszedl. Smutek, ale trzeba zyc dalej. Mam nadzieje, ze im jeszcze sie uda...

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 3 miesiąc temu #743930 przez mery75
Witam kobitki
AGAMO KOCHANA NARESZCIE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I MNÓSTWO ZDRÓWKA DLA WAS ALEŚ SIĘ WYMĘCZYŁA ALE JUŻ PO NARESZCIE :lol:
Paulinka ale Oluś ma włos wyjściowy hihi super wygląda :woohoo:
Alivcia nawet fotki ze szpitala mają urok a nam poprawiacie humor jak wstawiacie wasze skarbeczki cudna córcia :kiss:
Karolcia ja na całą ciążę to możę ze dwa razy wymiotowałam a raz to po tych zasranych krewetkach także bardzo Ci współczuje :kiss:
Donatka trzymam kciukasy za badanie małego na pewno będzie ok :woohoo:
A Ja już psychicznie próbuje się nastawić na szpital bo choć moja cipka nisko ułożona i mam bóle pleców i podbrzusza to na pewno do poniedziałku się nic nierozwiąże chyba że ten czop mi wypadł jak na kibelku siedziałam i nic niewiem :blush:
Karolka ja mam skierowanie na 16.09 najpóźniej no ale co pewnie znowu bęą mnie badać a Ja się będę wkurzać ale musze jechać bo nawet zw. mam tylko do 15.09 a pozatym brali pod uwagę wtedy cc potem się zmieniło także nie wiem co będą kombinować a Ty kochana do 27.09 to na 100% na pewno urodzisz także się niełam :kiss:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka