- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Donata gratki dla Szymusia a o niaczyniaka się nie martw potem się wchłonie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Monia ja wiem dlaczego ty sie dolujesz i szlochasz: niedlugo doswiadczysz takiego szczescia i cudu ze rownowaga w naturze musi byc i dlatego teraz taki nastroj
Ja wlasnie polazilam po rynku, po galerii handlowej, odwiedzilam dziewczyny z pracy, kupilam bawelniane gacie na czas po porodzie... Teraz bede robic pizze... Mam dosyc siedzenia albo lezenia. Slonko no juz niedlugo do tej polnocy... Jak nie dzis to 15 w urodziny mojej siostry
Nubisiu obyś miała rację z tą równowagą,bo rozstrojona jestem na maxa!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
mnie dzis pobolewa macica...a tak to spokoj...czekanie wykancza.
jutro ide na urodziny-rocznice w jednym...najem sie i moze urodze;)
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
Karolka nie wiem jak z wodami wiem że nie każdej muszą odejść bo pytałam gin swojej najedz się na zapas jutro
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Pyzaurka jak sytuacja z wodami? trzymam kciuki!!!
Mery powodzenia w poniedzialek i szybciutkiego rozwiazania Ci zycze!!!
Iwonka przeczytalam Twoj program wieczorowy z kapiela i karmieniem...powiedz mi prosze jak kapiesz Kacperka to zaraz go nie karmisz po kapieli? moja wczoraj nie dala sie wykapac bo byla glodna,po 2h sie obudzila my na szybko wanienka a tu krzyk i gryzienie piastek,a lekarz kazal zawsze kapac przed jedzeniem ...tylko jak ???
Dziekuje wszystkim Mamusiom !!!!
Przepraszam jesli kogs pominelam ale ja tak tylko na sekundke
Daguś moj antoś też ciągle gryzie i ssie piąstki jak jest głody... no ale co zrobić najpierw kąpiel potem papu... krzyku przy tym mase ale też mi zalecono żeby kamić po kąpieli więc tak robię a Antek zaczyna się chyba do tego powoli przyzwyczajać
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
jak wody odejda to boli czy co jakie to uczucie ????a ten zapach ???do czego przyblizony ??!!jak ktoras cos eie prosze o odp.
mnie dzis pobolewa macica...a tak to spokoj...czekanie wykancza.
jutro ide na urodziny-rocznice w jednym...najem sie i moze urodze;)
Karolcia mi wody odeszły w domu i tak te pierwsze miały takie lekko mleczne a potem to już jak czysta woda bez zapachu... no i nie boli po prostu leci i leci i leci a i do samochodu radzę wziąć ręcznik a w majty tą dużą podpaskę poprodową
a coś się dzieje???
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
przepraszam ale nie dam rady nadrobić postów. Jestem nie przytomna ze zmęczenia a tyle do zrobiebienia.
Alivva, Nefeli, Agamo i Paulinka gratulacje dla was Mamusie. Cieszę się razem z wami ogromnie. Dotrzymałyście do września i macie teraz swoje maleńkie szczęścia koło siebie, przytulone do cycucia ))
Tak mi szkoda, że nie daję rady tu do was zaglądać tak często jak bym chciała, tyle emocji mnie omija (( ale jakoś nie umiem się zoorganizować. Trzymam wartę z mężem przy łóżeczku od małego. Jak mąż śpi to ja usypiam Piotrusia i karmię jak ja śpię to mąż go przewija i usypia. U nas zaczęły się kolki i niestety śpimy po 2 godziny na zmienę. Teraz jeszcze mąż ma urlop ale aż się boję co będzie jak wróci do pracy.
No a do tego to załatwiamy chrzciny, becikowe, karte zdrowia dla małego, ubezpieczenie, zameldowanie itd. A i najważniejsze Piotruś ma już pierwszą wizytę za sobą u pani pediatry. Jąderko mu zeszło w dół tylko jeszcze trochę wody tam ma, która też ma z czasem się wchłonąć.
Waży Nasze Szczęście już 3,9 kg )))
Iwonka my małego ważymy na zwykłej łazienkowej wadze ))
Papi są specjalne tabletki dla mam które karmią piersią antykoncepcyjne rzecz jasna. Moja koleżanka bierze więc z tąd wiem ale nie znam nazwy. Gin Ci na pewno poda. I nie szkodzą dziecku.
Buziole dla was Wszystkich kochane
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pisałam Wam już, że moje osiedle to jakiś rezerwat ciężarnych... Wszędzie ich pełno! Przed chwilą wróciłam z psem od weterynarza. W poczekalni siedziało oprócz mnie małżeństwo. Oczywiście pani z terminem za tydzień. A pani wet pochwaliła się nam, że właśnie robiła test i też jest w ciąży. Ło matko, a ciągle grzmią, że niż. Gdzie? Na pewno nie w Krakowie
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
izula dobrze ze masz meza jeszcze przy sobie
no i dzielna mamcia z Ciebie...i nie przejmuj sie nadrabianiem...bo kazda mamcia jest zagoniona...malenstwa rozne sprawy...my nie rozpakowane to rozumiemy;)
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Izula tyle co zastanawialam sie co u Ciebie
Slonko, jaki ladny masz suwaczek a z tymi ciazami i natlokiem to racja, no przynajmniej w krakowie
Juz niedlugo mam nadzieje dolaczyc do dyskusji na temat karmienia, kapieli i ANTYKONCEPCJI
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Gratuluję wszystkim Mamusiom bo zajrzałam do tabelki a ona już prawie pełna. Przepraszam wszystkie Mamusie, którym nie pogratulowałam i jeszcze raz
GRATULACJE KOCHANE !!!!!!!! Jesteście wielkie, cudowne i kochane!!!
Ja dodam jeszcze od siebie, że mamy za darmo szczepionkę na pneumokoki bo Piotruś jest wcześniakiem. Zdecydowaliśmy się z mężem na szczepionki 6w1 plus menigokoki i rotawirusy. Taka nasza decyzja.
A dziś nadrobiłam zakupy dla Piotrusia i zakupiłam mu leżaczek bujaczek, może pomoże przy usypianiu ) i karuzelkę do łóżeczka
allegro.pl/karuzela-tiny-love-20-min-muz...nej-i3529822482.html
i album dla Piotrusia do opisania pierwszych ważnych chwil naszego kochanego synka