BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743695 przez akina_zet
No dobra usiadłam wreszcie na dupie dziś :) Chałupa lśni,pies był na 1,5 godzinnym spacerze, leży i chrapie a i ja leżę do góry brzuchem siorpiąc zieloną herbatkę :)

Asiek fajnie,że już w domku :)

Pyzaurka też bym była podjarana na Twoim miejscu :lol:

Natka, Villemo to tak z dnia na dzień może być nagle kicha z pokarmem ? :huh:

Kalina, Nubi teraz po tych specyfikach, to my jakieś z tytanu jesteśmy!

Słonik zakupiony na allegro,ciekawe kiedy przyjdzie :woohoo:

Nubi jak zakupię przekupną zabawkę,to wstawię fotę :blink:

Karolcia jak tam?

No właśnie ciekawe jak tam Dagusia i Monia :huh:

Monika Z.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #743696 przez pyzaura
Monia to pewnie padasz po takim spacerku. Ale nas tu malo na forum prawda :-( laski zabawiaja juz maluszki a my w oczekiwaniu :-)
A jutro PIATEK 13stego ...

Ania

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743700 przez akina_zet
pyzaura napisał:

Monia to pewnie padasz po takim spacerku. Ale nas tu malo na forum prawda :-( laski zabawiaja juz maluszki a my w oczekiwaniu :-)
A jutro PIATEK 13stego ...

Taaaaa pod koniec września to ja tu tylko zostanę i będę sama ze sobą gadać :D

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu #743709 przez pyzaura
Nie będzie tak zle laski powracaja do nas. Powiedz u ciebie tez taka brzydka pogoda? Deszcz zimno

Ania

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743711 przez nike84
Monia akina nie bądź taka pewna, bo moze Ci jeszcze Igunia zrobi niespodziankę :silly: A nawet jeśli nie to pomysl sobie jaką będziesz miała wiedzę od wszystkich juz rozpakowanych mamuś ;)

nubi wieeelkie dzieki za info odnośnie zupy grzybowej :kiss: Juz nie mogę się doczekać. Od rana gotowanie i pieczenie bedzię B)

Pyzaura dzięki że pytasz :) U mnie dobrze, skurcze przeszły, a mały po całym dniu kopania matki chyba się zmęczył i poszedł spać :)

Strasznie jestem ciekawa co u ivy i agamo :) tzn Iva na pewno z malutką jest, ale co u nich słychać, jak się czuje. No a agamo...czyżby Kacperek już był z nią :unsure: Już nie mogę się doczekać fotek :blush: No i co z nefeli :unsure: Nikt nie ma z nią kontaktu???

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743713 przez akina_zet
Pyzaurko deszczu brak ale po rajtach wieje, gorzej bo ja ubrań ciepłych nie mam a już zamiaru kupować nowych nie mam........ :dry:

Martuś zobaczymy jakie to moje dziecię ma plany :silly:

No właśnie do Dagi chyba nikt nie ma kontaktu telefonicznego :(

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu #743722 przez pyzaura
Monia ja tez nosze rozpiete kurtki zimno mi w nich dwa sweterki i dalej zimno a nie oplaca sie juz nic kupowac.
Nike ja tez chce grzybowa :-)
Czekamy na wiesci od ivy i agamo:-)

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #743728 przez Nubi
Kurde u mnie tez chlodno Aniu i mam to samo co Ty Mońia...tzn prawie: w krk mam tylko pare ciuchow i to jeszcze letnich nie jesiennych, wszystko czeka u rodzicow, za to jak dorwe to bedzie radosc jak bym nowe ze sklepu miala :)

Marta nie tylko ciebie zzera ciekawosc propo wyzej wymienionych ;)

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu #743729 przez MyMelange
Nike ja zbieram grzyby i bez oporow wcinam z nich zupke. W ogole w ciazy jem wszystko, co jadlam do tej pory - no oprocz smieciowych dan :) Z tym, ze ja nie mam zadnych problemow zoladkowych, wiec nie zwracam uwagi czy cos jest lekko czy ciezkostrawne. Pije tez litrami wode gazowana.

Asiek, ale fajnie, ze juz w domciu jestescie. Kurcze a dopiero sie zastanawialas jak to bedzie po porodzie :)

Dziewczyny szukajcie moze jakiegos ratunku na ta lakatacje - moze uda sie uratowac Wasze mleczarnie :) Kurcze ja chce karmic pol roku i mam nadzieje, ze mi sie to uda.

Akina, Ty sie nie boj samotnosci, bo cos czuje, ze we 2 tu sobie pogawedzimy hehe.

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 3 miesiąc temu #743750 przez nike84
MyMelange wielkie dzięki :) Coś mnie na grzyby ciągnie :S Także jutro ugotuję cały wielki gar zupy i będę jadła aż do zerzygania :lol:

Ponoć jakieś ochłodzenie idzie, a ja tak jak wy, takie bardziej letnie ciuchy mam, no i nie mam zamiaru teraz nic kupować :dry: Dobrze że trochę leginsów mam to do zimy jakoś oblecę, bo raczej nie liczę na to że w spodnie uda mi się na razie wcisnąć dupkę :(

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743752 przez donata
Niagara, Villemo ja też walczę o laktację... Mąż jak wrócił z pracy, to poleciałam do apteki i sklepu. Kupiłam herbatkę na laktację z Herbapolu, herbatkę koperkową dla małego z Hippa i piwo Karmi, które niby pobudza laktację :)

Tak więc najpierw wypiłam herbatkę na laktację, potem pół piwka i teraz piję bawarkę :cheer: Mam nadzieję, że ruszy!!!

Przy okazji kupiłam sobie 3 bluzki na poprawę humoru :D
Wczoraj mieliśmy ciężką noc, bo mały ciągle płakał, a ja nie nadążałam ściągać pokarmu... Dzisiaj tak samo ciężko było z mlekiem... Ale w końcu nie kupiłam mleka modyfikowanego, bo nie mogłam się zdecydować... Jutro wizyta u pediatry to się zapytam, jakie mu dawać w razie konieczności... Bo on ciągle głodny, a ja ledwo naciągnę laktatorem 40-50 ml co 3 godziny. A jeszcze kilka dni temu na raz ściągałam 100 ml i robiłam zapasy do lodówki :cheer: A jemu teraz to i 60 ml za mało :/ Już mam dość siedzenia przy laktatorze dniami i nocami.

Trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzień! Żeby pediatra powiedziała, że z małym wszystko oki. Jestem ciekawa, ile waży :cheer:

11 lata 3 miesiąc temu #743764 przez słonko
Hejka :)

Piszę dopiero teraz, bo po pracy spotkałam się z siostrą - łaziłyśmy po sklepach i gadałyśmy. Ale w pracy podczytywałam :)

Iva, ogromne buziaki i gratulacje!!! Wracaj szybko do sił i do nas :) :kiss:

Paulinka, Oleńka prześliczna :kiss:

Agamo też już na pewno tuli maluszka, skoro koło południa było 6 cm rozwarcia... No ale czekamy na potwierdzenie :)

No ciekawe jak z tym pokarmem będzie, jak ja też od czasu do czasu miewam spore nerwy :(

Nubi, to widzimy się jutro na porodówce ;) A Kalinka po sąsiedzku :) (bo Ty będziesz na Ujastku, tak?)

Buziaki, dobrej nocy wszystkim mamusiom :kiss: :kiss: :kiss:

Paulina i Piotruś

11 lata 3 miesiąc temu #743811 przez agamo
Dziewczyny urodziłam dzisiaj Kacperka Właśnie śpi z buzka pieszy moimi piersiami! :) urodzil sie o 17.20 uk czasu i waży 3720g dl nie znam bo nie mierzą po 18h prób urodzenia naturalnie Poród zakOnczyl sie cc POniej opisze wam co i jak!

Aga

11 lata 3 miesiąc temu #743814 przez Nubi
Agus super wiesci ze masz go juz...przy piersi ;) odpoczywaj bo to chyba byla masakra! Gratuluje i ciesze sie z Toba !

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743815 przez nike84
rany agamo gratuluję!!! Jak się cieszę, że w końcu Kacperek jest z Wami :cheer:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka