BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 3 miesiąc temu #742961 przez nike84
MyMelange tymi plackami to mnie zabiłaś i teraz też będę musiała je zjeść bo inaczej nie dadzą mi spokoju ;) A jak już mały się urodzi to raczej o plackach mogę sobie pomarzyć. Także w piątek jak mąż wróci czeka go tarcie ziemniorów :S

Dokładnie tak jak słonko pisze, teraz cały czas jakaś fotka nowego dzieciaczka się pojawia a my patrzymy i tym bardziej nie możemy się doczekać :) Ale to juz tak blisko, że damy radę :)

Ciekawe jak tam iva... Czy też dostała menu do wyboru :blink: Ja to bym na pewno nie zasnęła na myśl, ze za parę godzin, mój okruszek będzie ze mną.

Ja zjadłam bułę z jajkiem, bo już tak dawno jajek nie jadłam, a teraz znowu mnie ssie na coś słodkiego :dry: Czy to normalne że mnie tak ciągnie do słodyczy? Cały dzień walczę z pokusami...a w lodówce czekolada malinowa...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #742963 przez pyzaura
Nie martw sie Mery odpoczywaj poloz sie i lez ;-):kiss:

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #742966 przez mery75
pyzaura napisał:

Nie martw sie Mery odpoczywaj poloz sie i lez ;-):kiss:

Kurcze momentami nie idzie wytrzymać

11 lata 3 miesiąc temu #742970 przez pyzaura
Maz w domu?? Moze maly masaz? Pomoże powinno bynajmniej

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #743005 przez karolcia1919
mery wspolczuje bolu...daj znac co po wizycie jutro.trzymam kciuki;)

iva byla na FB a na forum nie ??ojoj...moze nie ma glowy do tego...pewnie odezwie sie po wszystkim...Trzymam kciuki;)
agamo co u Ciebie ???

dziewczyny a mecza ktoras gazy ???bo mnie dzis strasznie;D cholery idzie dostac ....

11 lata 3 miesiąc temu #743035 przez Alivva
Jestem jestem :-)
Net mi nie dziala tak jakbym chciala.... laczy,rozlacza. Nie wiem czy to wina telefonu czy neta,ale cus jest nie haloooo
Menu nie bylo do wyboru, rzucili nam zupke kalafiorowa i pierogi leniwe,ale porcje takie,ze gdyby nie anka z pita to bym tu umarla z glodu :D teraz juz jestem o suchym pysku do jutra,ale obzarta i opita to dam rade. A za 11 godzin zobacze moja corunie....
Przepraszam Was,bo czytam ale nie moge sie na niczym skupic....
Dzisiejsza nocka pewnie z glowy :P a jeszcze lezymy w pokoju zaraz za sciana noworodki plakulkaja....
Trzymajcie za nas jutro kciuki,zeby wszystko poszlo jak trzeba...

11 lata 3 miesiąc temu #743038 przez nike84
iva wcale się nie dziwię, że nie możesz sie na niczym innym skupić, bo ja to bym miała milion myśli na minutę. Obiadek z opisu, całkiem niezły (jak na szpital). Jutro czekamy i zaciskamy mocno kciukasy :cheer:

11 lata 3 miesiąc temu #743042 przez pyzaura
Iva kochana spij dobrze trzymam kciuki ;-);-);-) i daj jutro znac jak bedzje po chcemy Lusie zobaczyc :kiss:

Ania

11 lata 3 miesiąc temu #743047 przez akina_zet
Ivka czekamy na Luśkę ;) Będzie dobrze,kciukasy zaciśnięte!

Marta ja też ciągle słodkie w głowie mam ostatnio,masakra! :huh:

Monika Z.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743075 przez Nubi
No iva ja tez bede zaciskac kciuki, bedzie dobrze, mam nadzieje ze jak wroce po ktg na forum to juz zobacze Twoja ksiezniczke :)

Btw. Po ktg jade do brata zobaczyc sie z mama wiec musze wystawic chetne na spacerek po hucie :(

Mery trzymaj sie i daj znac czy cos odpuszcza ten bol.

Dobranoc mamusie, do juterka w wiekszym niby gronie :D

Ps. Widzialam rosmanowska gazetke, zielone pampersy 80szt za 42 zeta i maja posciel hello kitty za 40 :)

Jestem mamAsią

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743096 przez kalina
ale mnie zgaga meczy:-( no zwariuje. ale mezus robil spagetti i zachcialo mi sie na wieczor to mam..

iva myslami juz jestem z toba. byle wszystko ok bylo

i agamo mam nadzieje ze juz sie odezwiesz zadowolona z malym u boku:-)

karolcia tez od wczoraj gazy ze hej. pewnie sie nazarlas nie wiadomo czego bo ja tak:-)

nubi pewnie i tak pogoda by byla jak wczoraj i dupa by byla ze spotkanka. a tak to przynajmniej mame zobaczysz:-) a moja tez po poludniu przyjezdza na chwile:-)

sloneczko widzisz ze na forum dzialaja juz mamuski pelna para. wiadomo bedzie rzadziej ale pewnie kazda chwilke znajdzie od czasu do czasu zeby cos skrobnac strzelic fote lub ponekac o rady:-)

marta ja tez ostatnio na nonstopie mysle o slodkim i wpierniczam takie ilosci ze masakra.. tlumacze sobie to tak ze trzeba teraz zregenerowac sily.. choc moze dlatego mlodej sie wychodzic nie chce jak sie naje takich pysznosci:-)

mery i jak? przeszlo czy jednak chcesz sie wciac w kolejke i urodzic przed iva?

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 3 miesiąc temu #743098 przez Alivva
W pizdu z takim hotelem :-)
Obudzili nas o 5:15 lewatywka,kroploweczka,teraz zapis ktg no i czekamy. Wspollokatorke biora pierwsza wiec juz mi sie zabiegprzesunal na 9... zaraz sie oksze,ze bedzie o 12 :P
Nie lubie czekac,zlaszcza z pustym zoladkiem...

11 lata 3 miesiąc temu #743099 przez kalina
o dzizys.. ledwo maz poszedl do pracy a ja skurcze zaczynam czuc. a ostatnio cisza byla. i juz kibelek zaliczylam. mam nadzieje ze to jeszcze nie to. ide spac:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 3 miesiąc temu #743110 przez iwonta_kg
Alivva napisał:

W pizdu z takim hotelem :-)
Obudzili nas o 5:15 lewatywka,kroploweczka,teraz zapis ktg no i czekamy. Wspollokatorke biora pierwsza wiec juz mi sie zabiegprzesunal na 9... zaraz sie oksze,ze bedzie o 12 :P
Nie lubie czekac,zlaszcza z pustym zoladkiem...

Masz tak samo jak ja mialam! Planowana Cesarka byla na 9 a jednak zrobili o 11.30. I do tego musialam czekac w poCzekalni na zabieg bo kazali zwolnic lozko! I ten nieszczesny cewnik... tez juz masz? Trzymaj sie i czekamy na wiesci:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 3 miesiąc temu #743119 przez niagara
Dzien dobry :)
Iva trzymam kciuki :)
Ciekawe co tam u Agi :unsure:

Moja Julka wreszcie zaczela przybierac na wadze, od soboty 150g :) nie wiem czy to duzo czy malo, ale ciesze sie, ze wreszcie sie ruszylo :) teraz mamy problem z twardymi kupkami :dry: mala strasznie sie meczy i zastanawiam sie czy to mleko moze jej nie sluzy :huh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka