- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nike pięknie wygladasz i nie sciemniaj z wyszczuplajacym aparatem bo my w takie rzeczy nie wierzymy!
Iva ta lampka kwiatuszek strasznieeee mi sie podobała i gdyby Moj Kacperem nie był by Kacperkiem to napewno miałby kwiatuszka i ten zielony kabelek super pasuje Ta ikea to potrafi czasem zrobic cos fajnego! No i powodzenia jutro bądź z nami na bierzaco!
Pyzaura Ania dobrze ze humorek powraca o to chodzi! A zobaczysz juz niedługo!
Krakowianki No faktycznie cos nas trzyma Ja taka wiejska krakowiaczka bo nie dokładnie z Krk ale bliżej niż dalej! No i do szkoły tez Krk wiec prawie jak wasza!

I takie newsy z porodowki w uk Skurcze mam co 7 minut ale chyba nie jakieś super mocne chociarz tyle dobrze ze sie wzmacniają! Szyjka durna bez zmian wiec jak skurcze na nią nie wpłyną to jutro o 14 mam mieć zalorzony kolejny balonik! Zalamalam sie nie w sumie tym ze tak długo czekam ale tym ze nikt mi nie powiedział ze tyle to zasrane wywoływanie Moze trwać! Ja liczylam ze do 24 h będzie mały z nami a tu wcale tak nie jest! Położna jak mnie przyjmowała na oddział to gadala ze przeprasza ze musieliśmy tyle czekać ale ze porodowke maja zapchana i jakby mnie ruszyło to nie maja mnie gdzie położyć a tu sie okazało ze to wogole tak szybko nie trwa i jeszcze miedzy balonikami każą nam czekać 24h! Tak czy owak cos sie dzieje A bidula koło mnie przyszła w tym samym czasie termin mamy ten sam i u niej cisza jak makiem zasiał! To dopiero dolujace! A my jutro z mężem mamy trzecia rocznice ślubu! Czyżby mały taki prezent nam zrobi?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Przykro mi ze to tyle trwa, t wywolywanie o czym juz pisalam

A ja juz sama, troszke stresa mam i rownoczesnie nadzieje ze zaraz usne i obudze sie cala dopiero rano

Dobranoc
Ps a oto buły

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja zrobilam przerwe w spanku, spojrzalam na suwaczek i bez P nie rodze... Wiec tak jak by nie aktualny, Zo slyszysz? Nie dzisiaj! Ale sie teraz dygam, dochodzi do mnie ze to nawet moze zaczac sie zaraz...

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Zuzuzanta !!!GRATULACJE!!!!!

Ja juz nie spie...temp niby nie mam ale czuje sie dziwnie i dzwoni mi w uszach...ale czekam do 9.15jak odbiore wyplate i moze dziac sie co chce....
Buziaki
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A ja probowalam zasnac a tu nie udalo sie, wiec ide sniadac, pogoda ma byc do kitu wiec bede podsypiac w ciagu dnia

Ania a Twoje samoocxucie jak tam?
Ps. Natchnienie mnie z tymi lampkami wzielo...

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a dzis pochmurno deszczowo Asiu ale jakos narazie humorek ok na 11 ide pierwszy raz na ktg

Akina dobrze ze z Igunia ok

Iva 3mamy kciuki

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Asia jeju te twoje buly wygladaja tak pysznie ze od ledwo co oczy otworzyłam i juz glodna jestem! Oooo a ja myslalam ze ty krakowianka jesteś! To jak ty na rynek na lody chcialas wyskoczyć 80 km jechać na lody! Ze ci sie chciało! Ja pochodzę z okolic niecałe 40 km. Ale jakoś uwielbiam Krk!
Ania Pyzaura ktg fajna sprawa powiem ze mogłabym mieć częściej robione Fakt mam je tutaj 3 razy dziennie wiec nie mało ale geba mi sie cieszy jak małemu serducho bije i dodatkowo widzę ze mam skurcze! Choć nie wiem czy dzisiaj cos sie przez noc nie uspokoiło bo chyba skurcze mi odeszły i dupa z ta macica Co za dziadostwo! W nocy nic mnie nie budziły bole i regularnych skurczy tez juz nie mam Wiec chyba prezentu dziś nie będzie!
Zuzuzanta Kasia GRATULACJE a tyle co wczoraj o Wojtku pislalas i proszę! Chyba usłyszał twoje wołanie! I 2,5h to super szybko! Jak dojdziecie do siebie to pisz nam co i jak i wrzuć fotki kawalera!
Karola a ty kontrolowalas ta grypę z lekarzem? Kurde ze cie tak trzyma!
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Aniu powodzonka na ktg, ja tego nie lubie, plecy mnie bola bo mi brzuch grawitacja ciagnie, rownoczesnie milo posluchac serduszka i jej szmerow jak sie obraca... Btw ona tez tego nie lubi, dobrze ze w przychodni maja ten nowszy sprzet to tych sad nie skopuje

No wlasnie Karolina, jak masz temperature to nie przelewki!
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
kotlet.tv/jadlospis-diety/dla-karmiacych
www.marta-gotuje.pl/paluszki-rybno-ziemniaczane/ i na tym logu jest pare szybkich opcji.
Moze akurat cos Ci Iwonka spasuje ...aha na kwestii smaku sa tez szybkie i dozwolone przepisy.