- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Rossmanowiskie- totalna porażka jedno siusiu i pieluszka strasznie ciężka
Papersy (te w białym opakowaniu) - u mnie też się nie sprawdziły bo przepuszczały bokami
Natomiast pampersy te w zielonym opakowaniu jak dla mnie pierwsza klasa, ładnie wszystko wchłaniają i nic nie przecieka... teraz sprawdzam dady
No i jeszcze zdrawdzę wam patent na odparzenia, który u mnie zdał egzamin a mianowicie przy każdej zmianie pieluszki przemywałam pupkę wodą z mydełkiem z nanosrebrem i smarowałam linomagiem.... dwa dni i problem z głowy
Karolcia ja też nie kupiłam w końcu mleka, stwierdziałam że zawsze można skoczyć w razie "w" do apteki po co zapeszać lepiej nastwić się że będziesz miałą masę pokarmu i żadne mm nie będzie potrzebne... a tak na poważnie to przecież już w szpitalu będziesz wiedziała czy do domciu mm jest ci potrzebne czy nie...a szpital dokarmianie chyba zapewnia prawda??? bynajmniej wiem że w szpitalu w którym ja rodziałam dziewczyny dostawały od położnych mleczko aby dokarmić maluszki
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Wow menu do wyboru ze ja tam nie rodze... Tak stwierdzam ze za jedzenie mozna mnie przekupic Aga nie nadrabiaj tylko skup sie na misji rodzenie, super ze masz mame i meza trzymam kciuki i sciskam.. Btw swietna sowka
Iva ty menu do wyboru nie dostaniesz ale wiesci o obiadku i klacji widze ze Cie ropromienily
Nubisiu bo ja też jestem przekupna jeśli chodzi o żarełko
Aniu,może Cię "czyści" PRZED????
Weź siedż na dupie (nie pisząc o leżeniu) jak komoda przyjechała kąpielowa
Złozyłam ją i kurcze....jest ogromna
Ach,no i lampkę zamontowałam w kąciku Luśki,bo bratanica oddała swojego ikeowskiego kwiatka dla młodszej kuzyneczki
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
pyzaura nie martw się mnie też już na tym etapie dopadają takie "słabe" dni gdzie nie mam na nic siły. No a z tym przeczyszczaniem to może byc tak jak dziewczyny piszą, że zaczyna Cię oczyszczać Chociaż nie jest powiedziane, że na pewno tak jest. czasami człowieka tak "przeleci" z nerwów i stresu.
słonko Ty jeszcze pracujesz?? Rany jestem pełna podziwu, ze masz jeszcze na to siły. A później jeszcze w weekend zamiast sobie odpocząć to ty szalejesz po Ojcowie
A ja dzis pojechałam ściągnąć żel z paznokci,zeby w szpitalu sie nie rzucali o to ... Myślałam że po takim długim czasie to będę miała paznokcie jak z papieru, a tu o dziwo całkiem nieźle wyglądają I przy okazji przywiozłam wanienkę na stelażu dla małego, którą dostałam od koleżanki. No i po drodze zajechałam do lumpka (znowu ) i wytargałam śliczny kombinezon na zimę dla Kacperka
A teraz czas na kolację i kąpanie. I będę czekać na wieści od Agamo
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Madzik, dzieki za info. Powiedz jeszcze jak tam z jedzeniem? Ci wcinasz, co nie? Inne mamusie karmiace cycem tez nich si wypowidza (KUZWA z tym moim "e" - wiecznie nie wskakuje, kotek zrobil sieczke z klawiaturki)!!!
Cos mam dzis mega ciagotki na slodycze....
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Alivva gratuluję ostatnich przygotowań
Kocham Cię co do pieluszek to my stosujemy na zmianę Pampersy te zielone i Dady.
A z odparzeniami też ten sam patent - położna nam powiedziała. Miseczka z ciepłą wodą i mydełko a potem smaruje kremem z Hippa do pupy )
I tyle zdążyłam napisać bo moje Maleństwo już krzyczy )) hahaha
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Też mam ostatnio zachcianki słodyczowe i spory apetyt, odkąd się ochłodziło... Na 14 kg się u mnie nie skończyło :/ Już jest ponad 15, ale to do cholery chyba koniec
Nike, po siedzeniu przez tydzień w pracy od zawsze najlepiej wypoczywam w ruchu na świeżym powietrzu - ciąża tego nie zmieniła A że po niedługim spacerku ledwie się aktualnie toczę - co zrobić. Jeszcze kilka, max kilkanaście dni
Zapomniałabym pochwalić się, że wczoraj na koniec weekendu mąż powiedział mi bardzo miłe słowa Poszedł sobie do kina (sam, bo ja na horrory sf raczej nie chodzę) i jak wrócił, to mnie wyprzytulał, wycałował i powiedział, że w kinie naszły go myśli, że ma najkochańszą żonę na świecie i że jest głupi jak narzeka (jak z tymi Tatrami) albo psioczy na mnie... Ja też mam kochanego męża
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mleko mam kupione. Małą puchę Bebilonu. Termin ma do połowy 2014 roku więc się nie zmarnuje a dobrze mieć pod ręką bo już kiedyś mój ex jeżdził w nocy po aptekach i kupował jak ja nagle dostałam prawie 40stopni gorączki i nie mogłam karmić.
Foty zrobię i wrzucę jak się mój serial skończy
Kurcze,kurcze....myslicie,że Agnicha nasza już PO??
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Jutro pojade na Ktg poslucham mojego malego ;-)dzis tak szaleje ze az die przestraszylam tak znieksztalcil mi brzuch....
Musze wkoncu dac aparat do naprawy...bo na porod miec nie bede.zdjec z ciazy troche mam na pamiatke...choc ja nie lubie pozoeac do fotek he.ale zawsze cos tam mam
Jutro musze wybrac sie do szkoly i przedstawic im cala sytuacje jakis czas mnie nie bedzie ...potem Bart.bd musial zostawac na pare godzin chodz nie wiem jak to bd jak bede karmic...szkola niby weekendowa pare godzin ale zawsze .....okaze sie.
Dzieki za odpowiedz o mleku i herbatkach
Agamo i co tam u Ciebie ?!!
Piszac pampersy zielone ???chodzi o firme "pampers"???;D bo malo czajaca jestem...no ja mam kupione te zielone z tej firmy i z dady ...jestem ciekawa czy sie sprawdza...dzis okazalo sie ze mam 12 paczek chusteczek nawilzonych bo yo ja kupilam a to dostalam i to sie nazbieralo...ciekawe czy beda dobre..kurde zapas niezly by byl ...ale to rozne firmy wiec na pewno jakies beda zle;/
No ale wszystko i tak wyjdzie w praniu ;Ddd
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
No ciekawe jak tam nasza Agamo
O i nasze mamuśki się odzywają
Patrzę na ubranka,które się suszą i wzdycham,jeszcze troszkę
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PLOSIĘ
Powiem tylko,że fotki nie oddaja uroku jakie daje światło z rózowej lampki
Idealne światło na noc
1.Fotka zrobione bez lampy w aparacie
2.To samo ujęcie-fota z fleszem
3.Komoda kąpielowa w łazience naprawdę nie spodziewałam się,że to takie duże będzie ale dla mnie to było miłe zaskoczenie
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)