- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Ja po wizycie...brak rozwarcia ...co 2-3dni na ktg mam jezdzic...16.08 mam kolejna kontrole...a jak nie urodze 27.09 wstawic sie na oddzial mam.. Wiec chyba bede ostatnia ktora urodzi;/
Byl dzis inny lekarz zastepowal moja pania doktor bardzo mily i dokladny...nawet wyjasnil mi o tej glowce i nie mam czym sie martwic.
Porod bedzie naturalny....ulozenie glowkowe.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Dzięki dziewczyny za kciuki! Kochane jesteście! Iva jednak zostawiasz mnie sama tak? Hehe Bart cie wyczuł na kilometr!
No to ja sie zbieram do szpitala! Trzymajcie mocno w kciuki!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Aga pelna emocji czekam na info od Ciebie. O rany wreszcie sie kobietko doczekalas
Ja dzwonilam,do szpitala,jade za godzinke na ktg... u mnie znow to samo...jak siedze to ok jak tylko wstaje brzuch twardy... a d siedzenia juz dupa boli...
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Paulina kaczusia urodzila? Gratuluje! Czekam na relacje jak odpoczniecie
Karolinko dobrze ze dobrze po tej wizycie i ze mimo ze nie trafilas do swojej prowadzacej to jestes zadowolona z wizyty
Iva daj znac zaraz po tym ktg czy cos powychodzilo i jakie maja plany wobec Ciebie i Ali, przyznam ze co sie budzilam w nocy to mialam ochote zajrzec czy czasem cos komus sie nie wykluwa a telepatia ma moc, patrz jak tatus wyczul
Kalina i Akina ja tez juz mam troche dosyc, teraz zamiast poduchy miedzy nogi klade pod brzuch zeby byl wyzej bo jak ńie to tak plecy napiepszaja ze sie nie da spac, miednica juz chyba dala spokoj i faza szpagat turecki wlacza sie jak chodze. Eh wnsrode termin, zobaczymy czy ta zołza bedzie wyjatkiem w rodzinie i zechce zawitać punktualnie
No i najwazniejsze (nie umniejszajac zadnej z Was) Agamo trzymam mocno kciuki! Bede przesylac pozytywne wibracje na wyspe
Ps. A propo grzybow tez jestem ciekawa jak Ci poszly lowy, ja w piatek dostalam sms od mamci z 900 g prawdziwkiem... Monstrum
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Karolcia,moja koleżanka mi opowiadała,że była tydzień chyba przed terminem u lekarza i ten jej mówił,że uuu to sobie poczeka jeszcze bo nic tam się nie dzieje,a następnego dnia o 4 rano odeszły jej wody i urodziła Także spokojnie.
Kinia ja obstawiam jednak,że pójdzie tak jak według tabelki,a niech ta moja mała siedzi do 20 w brzuchu,później może wyskakiwać
Martuś małą czuję na całej długości brzucha,więc pewnie leży główkowo,jutro mam usg,zobaczymy jak tam,ale nie wierzę jakoś w cc u siebie Sny chyba wynikają z moich lęków
Paulinka witamy Oleńkę
Ivka Ty leż babo,a nie że dupsko Cię od siedzenia boli!
Natka ale masz fajnie z tą Juleczką obok Jest tak słodka,że nie mogę się na nią napatrzeć!
Wy się chwalicie dzieciaczkami to ja Wam wrzucę co ostatnio zakupiłam dla małej
Ubranko
Szafa
Wieszak sówki
Grzechotki
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
agamo trzymam kciuki i czekamy na Dzidziusia;)
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Karolka na nas też przyjdzie pora musimy czekać a mojej córci jak widać też się niespieszy
Agamo żarty żartami ale naprawde z całego serca życze Ci obyś utuliła w końcu swoje maleństwo powodzenia kochana
Alivcia no i postraszyłaś ba mało tego całą noc mi się śniłaś i co znowu się rozmyśliłaś???? dawaj Filowi siostrzyczke w końcu
Poazdrawiamy gorąco ja dzisiaj znowu swoje poprasowałam torba poraz drugi spakowana ale już 2 razy dzisiaj byłam w kibelku coś mnie rusza ostatnio a jakieś 40 min. temu to takie bóle z krzyża miałam że szok ale przeszło
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pyzaurka a co z Tobą się dzieje? Monia Ciebie też nie widać???
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
Akinka zawsze miałam problemy w ciąży żeby się załatwić a teraz latam w ciągu 5 godz. byłam 2 razy i na tym pewnie niekoniecMery jak też jak do tej pory miałam problemy kibelkowe, tak ostatnio o dziwo wszystko uległo znacznej poprawie hmmmmmmm
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
akina_zet napisał:
Akinka zawsze miałam problemy w ciąży żeby się załatwić a teraz latam w ciągu 5 godz. byłam 2 razy i na tym pewnie niekoniecMery jak też jak do tej pory miałam problemy kibelkowe, tak ostatnio o dziwo wszystko uległo znacznej poprawie hmmmmmmm
Ty już Kochana niebawem zobaczysz swoją Juleczkę
Leżałaś ostatnio w Madurowiczu? Zadowolona byłaś z opieki tam? Bo rozumiem,że na Madurowiczu stanęło jeśli chodzi o rodzenie u Was?
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia akina też tak myślę, że te sny się biorą z tego że ciągle juz myślimy o dzieciątkach i się zamartiwamy. wszystko na pewno będzie dobrze, a na każdego malucha przyjdzie pora
Mnie z kolei ostatnio nachodzą obawy odnosnie, tego jak juz Kacperek będzie z nami. Czy dam sobie radę, czy będę umiałą się zająć takim maleństwem? Eh radość miesza się ze strachem i niepewnoscią...
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Iva, jak tam, jak tam?
Agamo powodzenia!
No i gratuluje Paulince
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Moja mała narobiła zamieszania i co??? I dupa zimna.... Skurcze na ktg się zapisały ale położne stwierdziły,że takie skurcze to nie skurcze a,że nie ma rozwarcia to ze spokojem do środy czy czwartku dam radę Mam leżeć na dupie i odpoczywać No doooobra noooo
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Akina, martwilas sie o te mebelki a tu juz tak wszystko pieknie ksztaltow nabiera, sliczny pokoik! Gdybys miala kiedys ochote troszke podrasowac go to diabel tkwi w szczegolach i uchwyty w szafie bym wymienila
Marta ja wiem o czym piszesz, niby tutaj porody na wyscigi ale od paru dni mam dosyc zintensyfikowane te obawy na tym samym obszarze, czy sobi dam rade czy wszystko sie uda zgodnie z "planem" itp...
A Slonko ja sie miewa po Ojcowie? Bo coś milczy... Mam nadzieje ze nie siedzi juz w Zeromskim no i gdzie Ania?