BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #740519 przez aska06091
Asiek czekamy na wieści i na Patryczka ;)

Mnie też dziś brzuch coś pobolewa, ale jak siedzę. Najlepiej czuję się na leżąco, więc w tej pozycji w większości ten dzień spędzę.

Iva fotki pierwsza klasa, ja swoich nóg nie pokazuję, bo cellulit mnie dopadł :S mam nadzieję, że potem zejdzie B)

Ciekawe jak to u nas będzie z odwiedzinami, bo nie mam zamiaru się stresować po powrocie do domu. Nie chce tylko teściowej w szpitalu, ale na pewno nawet jak Mirek jej powie, że nie ma przychodzić, to i tak się wprosi :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #740534 przez karolcia1919
Ciekawe jak Asiek??

Mery tez zamilkla...nie pisze...sms tez nie.

A jakos jestem senna i nic mi sie nie chce...nawet jesc.

11 lata 6 miesiąc temu #740546 przez kalina
oj cosik mi tak slabo.. dziwny dzien

asia bedzie pewnie za bardzo dzis wykonczona zeby pisac

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #740547 przez donata
Nasz pierwszy spacerek :)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #740566 przez Alivva
Ja też chcę już śmigać z Alicją na spacerki..... :pinch: :pinch: :pinch:

Moje mini dzieło tworzone kilka ładnych miesięcy....
A więc....tak sobie rosnęłyśmy :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #740567 przez słonko
Cześć dziewczyny :)

Widzę, że znów się dzieje :) Asiek, 3mam mocno kciuki! :kiss:

Magda, no to pięknie z wagą! Gratulacje! A płaczliwość chyba nie taka zła, jeśli to po prostu takie ciągłe pozytywne wzruszenie :)

Iva
widzę gotowa do cc :) Super wyglądasz, jakbyś się na podryw, nie na cc wybierała ;)

Niagara, wyobrażam sobie Twoje cierpienie, ale obiektywnie patrząc to pewnie nie był wcale taki trudny i ciężki poród, bo uwinęliście się przecież w mniej niż pół dnia! To chyba niezły wynik - ? Niektóre kobiety ponoć męczą się po dwie, trzy doby (choć dziś coraz częściej takie tną, wiadomo). A z jedzonkiem już widać - Ty masz dziewuszkę, to słabo, a chłopaki takie łakomczuchy...

Donata, widzę że się udał spacerek :) Wyglądasz na szczęśliwą, mimo tych najazdów gości. Ślicznie wyglądasz, po brzuszku nie ma śladów!

Ja dziś wędrowałam z mężem i pasierbicą po okolicach Ojcowa. Piękna pogoda, w słońcu tak cieplutko! Od połowy drogi to już było w moim przypadku coraz wolniejsze toczenie się, bo mnie miednica cała bolała, ale dałam radę :) Bioderka się rozchodzą przed porodem... Oby wnet nastąpił :) Choć znów mnie jakieś obawy łapią. Nie o poród, ale o rewolucję w życiu... Czy ja temu podołam?

Co do odwiedzin, to mi wciąż wydaje się, że będzie mi wszystko jedno, kto i kiedy się zjawi. Ale zobaczymy po porodzie, jak mój instynkt macierzyński zadziała - może też będę jak lwica strzegła Młodego i nie pozwolę się nikomu zbliżyć :silly: Jedno jest pewne - u mnie rodzinka raczej z wyczuciem, nikt mi się na cały dzień albo noc nie zwali do naszego mieszkania.

Kalinka, to Ty chcesz być tą drugą Asią na dziś? :silly:

Paulina i Piotruś

11 lata 6 miesiąc temu #740569 przez słonko
Iva, to się Luśce tyło! ;) Bo nie Tobie! :)

Paulina i Piotruś

11 lata 6 miesiąc temu #740586 przez akina_zet
Donatka pięknie prezentujesz się z wózkiem :)

Iva rewelacyjna pamiątka dla Alicji :)

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #740590 przez izula
Cześć dziewczynki

Chciałam się przywitać i wszystkie pozdrowić. Chciałam też nadrobić i poczytać nasze forum ale mój synek nie pozwoli mi na to. Właśnie jem mój obiad a on kwili w łóżeczku :)))

Poza tym zaczął się najazd rodziny i znajomych bo Piotruś skończył 17 dni, więc zaczeli się zjeżdżać to już w ogóle niemam czasu :))) na nic.

Apetyt ma nieziemski hahah :))

Iva pamiątka pierwsza klasa

Donata ślicznie wyglądasz a wózeczek pierwsza klasa.

Iwonka widziałam zdjęcia na FB śliczne :))) Najpiękniejsze to w 3 z wózeczkiem

Buziaki dla was muszę lecieć bo moja Maleństwo chyba dalej jest głodne :)) tzn po 40 min karmienia hahaha

[/url]
[/url]

11 lata 6 miesiąc temu #740613 przez Alivva
Asiek napisała:

PATRYŚ URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 13;45 :)
3900G I 57CM. PIĘKNIE JE I JEST ŚLICZNY.
FOTO JUTRO

11 lata 6 miesiąc temu #740615 przez karolcia1919
Iva slicznie wygladasz;) ciaza Ci sluzy ;).pelna energii superr;)
I racja wygladasz jakbys szla na podryw a nie za kilka minut na Cc;)

Donata ciesze sie ze udany spacerek;)wozek sliczny;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #740618 przez kalina
asiek gratulacje:-) szybko poszlo

sloneczko no ja bym chetna byla.. zaraz moj mezus z pracy wraca i ma 3 dni wolnego to moglibysmy smignac na porodowke ale kiedy sie mlodej zachce to ja nie wiem:-)
ty to masz jeszcze energie.. podziwiam.. moze by tak spacerkiem na porodowke?

donatka no super wygladasz. ale zazdroszcze juz spacerku:-)

izulka ale super ze u was w porzadku i synek ma apetyt..

iva swietny pomysl byl z ta regularna sesja zdjeciowa. zaczynam zalowac ze nie odgapilam pomyslu:-)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 6 miesiąc temu #740623 przez nike84
Cześc dziewczynki :)
Ja jak zwykle po weekendzie mam do nadrobienia co żeście tu naskrobały...no i widzę że kolejne dzieciaczki nam sie pojawiły :cheer:

Kasia gratuluję :) Jaka śliczna mała kruszynka :cheer:

asiek gratuluję Patrysia :) To sie chłopak nie mógł doczekać kiedy sie z Tobą zobaczy i postanowił wcześniej wyskoczyć :) Ale najważniejsze że u was wszystko dobrze.

Iva śliczny kącik dla Luśki :) Gratuluję pomysłowości i sił :) No a fotki rewelacja... Ty to nie bedziesz miała problemów z powrotem do figury sprzed ciąży - eh żal mi dupę ściska :silly:

Iwonka współczuję problemów z siostrą :( niestety niektórym ludziom brakuje empatii :dry: Chociaż nie rozumiem tego, gdy chodzi o rodzinę. Przecież nie prosisz o pomoc obcą osobę, tylko najbliższą rodzinę...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No a Kacperek prześliczny i zazdroszczę wam tych spacerków :)

słonko
nie dziwię się, że zrobiło ci się tak przykro po zachowaniu męża. Bo na takim etapie na jakim jesteśmy my, to facet powinien dbać o potrzeby kobiety a nie odwrotnie. Ale jak to dziewczyny napisały do faceta nie docierają aluzje i jemu trzeba wszytko prosto i konkretnie przedstawiać. Dlatego ja się ze swoim już nie cackam i zawsze wale prosto z mostu, żeby nie było cienia wątpliwości.

Dziewczyny jak wy szybko wracacie do formy! jesteście dla mnie światełkiem w tunelu, że może i ja dam radę i nie pozostanę płetwalem błękitnym :blink:

Nie wiem co jeszcze miałam pisać bo mam juz taką sklerozę :dry: Idę coś zjeść, to może mnie jeszcze natchnie ;)

11 lata 6 miesiąc temu #740634 przez mery75
Witam wieczorowo o widze że Asiek urodziła jej GRATULACJE NAJSZCZERSZE :kiss: :kiss: :kiss:
Jestem ciekawa kiedy u mnie się ruszy dziewczyny wszystkie fotki suuuuuper bez wyjątku :blink:
Ja od jutra na nowo pakuje swoją torbe hihi na poniedziałek przyszły chyba że Julcia sama zdecyduje się na powitanie rodziców ok a teraz czytam dalej :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu #740651 przez mery75
Teraz dopiero przeczytałam KASIE OBIE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS I DZIECIĄTEK :woohoo: :woohoo:
Widze że pare z Was nam kibicuje dziękujemy bardzo Ja też myślałam że wyjdziemy obie no ale na pewno we wrześniu tylko niewiadomo kiedy oby niebyła tak uparta jak dzieciątko AGAMO KTÓRĄ GORĄCO POZDRAWIAM :woohoo:
Iwonka jak się czyta o takich ludziach jak Twoja siostra to się scyzoryk w kieszeni otwiera no nic nie poradzimy rodziny się niewybiera ale to przykre :dry:
Słuchajcie mąż mi robi te zastrzyki ale nogi nadal puchną mam nadzieje że te zastrzyki niezaszkodzą Julaśce bo są podskórne w środe polece do lekarza swojego to zobaczymy co powie wiecie zauważyłam że strasznie dużo rodzi przez cc jak leżałam w szpitalu to mówiły mi że to ostateczność ale nawet u nas na forum to mase porodów jest przez cc
Dziękujemy jeszcze raz za pamięć no i wszystkim życze powodzenia i zdróweczka :woohoo:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka