BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 6 miesiąc temu #741127 przez nike84
monia akina mnie dopiero teraz się wyświetliły Twoje zdjęcia. No na prawdę pokoik robi wrażenie. Igunia będzie jak mała księżniczka :cheer:

iva nie wiem czy to dobrze czy źle, ze to jednak fałszywy alarm, bo nie wiem jak Ty byś wolała. Ale na tym etapie, czy dziś czy w czwartek to juz chyba bez znaczenia, grunt że to juz nak niedługo!

nubi no właśnie mnie teraz takie myśli nachodzą czy podołam temu wszystkiemu. Czy stanę na wysokości zadania :huh: No jak mały człowieczek się już pojawi na świecie duzo się zmieni...

No wiele dziewczyn się nie odzywa, a my się tu zastanawiamy czy może kolejne maleństwo się właśnie nie pojawiło :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #741138 przez akina_zet
Mery najważniejsze,że jesteś zadowolona ze szpitala, ja mam nadzieję, że mimo wszystko w moim też nie będzie tak źle :blink:

Kinia między nami kilka dni różnicy, więc sen wysoce prawdopodobny ;)

Martuś, Nubi chyba wszystkie mamy teraz taki natłok myśli, później nie będziemy mieć czasu na takie rozkminki :pinch:

Iva dotrwasz, jeeeej to już w tym tygodniu :lol:

Fajnie, że moje graty Wam sie podobają :blush:

Mam nr do Pyzaury, jak się nie odezwie do wieczora, to wyślę jej sms-a :huh:

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741143 przez Alivva
Nubi no jak się domyślasz nie za bardzo mi się uśmiecha te leżenie na tyłku ale jakoś dam radę przeciez :)
Bart mi właśnie dziś mówił,że wraca z czwartku na piątek w nocy więc ja zdążę się ogarnąć po cc więc będzie w idealnym czasie :)
Nike Ty się nie stresuj :) Dasz radę :) Jestem tego pewna :) I Ty i ja i my wszystkie :)
Byłam właśnie na poczcie bo dostałam awizo,że przesyłka do odbioru a tam co????
Przesyłka od Agamo :lol:
Zaraz Wam pokażę co nam ciocia przysłała za tą lampkę Filipową :)
MEGA niespodzianka. Filip bardzo zadowolony,zaskoczony równie pozytywnie jak i ja :)
DZIĘKUJEMY CIOCIU :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #741152 przez karolcia1919
Ja juz sie gubie kto urodzil kto nie..na pewno iwonka nigara donata villemo ninka kochamcie paulinka.k agilla izula kasia i KasiaL a dalej juz nie wiem he ;D

11 lata 6 miesiąc temu #741155 przez karolcia1919

11 lata 6 miesiąc temu #741163 przez akina_zet
Ooooo Iva, ciocia Agamo się spisała :) Ekstra :)

Monika Z.

11 lata 6 miesiąc temu #741166 przez karolcia1919

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741171 przez Alivva
akina_zet napisał:

Ooooo Iva, ciocia Agamo się spisała :) Ekstra :)

Naprawdę :)
Aguś,ta Twoja mama jest niesamowita. Sówka wymiata :D
Filip z piłki sie bardzo ucieszył a co do sówki to stwierdził,że póki Luśka się nie zainteresuje nia to sówka zostaje u niego w pokoju :D Tez strasznie mu się podoba :D

No Karolcia troszke się już tych dzieci narodziło...musze zajrzeć do tabelki jak sie sprawy mają bo sama się gubie tylko nie wiem czy Natalia ogarnia i tabela uzupełniona? :)

Widzę,że ciocia Natalia na bierząco dba o naszą tabelę ;)
To mamy juz 13 dzieciątek w tym 5 dziewczynek i 8 chłopców :)

11 lata 6 miesiąc temu #741174 przez kocham_cie
Dzień dobry :)

My dziś po naprawdę udanej nocy... jedna pobudka o 24 druga o 3 a potemo o 9 rano :cheer: hihihi aż moje cycki nie wytrzymały i zalałam całe łóżko :side:

Iva fotki świetne... naprawdę będzie miała Lusia rewelacyjną pamiątkę... no nadal w dwupaku :)

Asik gratulacje... cieszę się że Patryś już na świecie... duży chłopak no i ciekawe czy skończyło się cesarką czy sn:)

Agilla dla ciebie również serdeczne gratulacje:) taki okruszek z twojego synia :laugh:

Agamo kochanan trzymam kciukasy... nareszcie poznamy tego małego uparciuszka :blush:

Kinia dobrze że jesteś bo już chciałam do ciebie smsiaka pisać... oj miśku co do naszych chłopców to ci wrześniowi zdecydowanie pchają się przed dziewuszki.... więc uważaj bo nie znasz dnia a ni godziny :silly:

Paulinka gratulacje :)

akina arsenał dla iguni pierwsza klasa, wszystko takie słodziutkie :) naprawdę śliczne

Karolcia cieszę się że po wizycie wszystko ok... i nie byłabym takak pewna że będzie ostatnia... to nie jest powiedziane widzisz u mnie też było wszystko pozamykane zero rozwarcia szyjka twarda, a pękł pęcherz płodowy i wody poleciały... a jeśli nawet będzie ostatnia to co??? przecież to już tak blisko :blush:

Nike nic się nie martw bedziesz się umiała zająć swoim szkrabkiem to samo przychodzi, ja nigdy nie dotykałam zadnego niemowlęcia bo się ich po prostu bałam a z Antkiem od razu złapałam o co i jak :blush:

A tak wogóle to chciałam wam napisac że mój kochany mąż znowu zdaje egzamin z ojcostwa celująco, tak jak spisała się przy porodzie tak teraz pomaga mi ile tylko może wstaje ze mną w nocy jak przewijam albo karmię Antka, nosi go i tuli do snu jak mały jest marudny... a nawet każdego dnia zostaję z nim na jakąś godzinkę jak ja urywam się do sklepu na zakupy (takie moje 5 minut- po to abym się pomalować i wyjść z domu)... no a tak poza tym to ma strasznego świra na jego punkcie, gdyby tylko mógł to by go zamknął w złotej klatce :blush:

Magda M

11 lata 6 miesiąc temu #741178 przez nike84
Tabelka pięknie nam sie juz zapełnia :) Lada moment będzie cała wypełniona.

Sówka od agamo rewelacyjna :) Prezent od cioci piekny :cheer:

Kocham cie dziękuję za słowa wsparcia. Od razu sie człowiek lepiej czuje :kiss: I wierze, ze tak jak piszesz to samo z siebie przyjdzie.
No i super że tatuś tak przejął się swoją rolą :cheer: Taki facet to skarb. Mam nadzieję, że z moim będzie podobnie i zakocha się w synku od pierwszego wejrzenia :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741184 przez MyMelange
Madzienko, strasznie sie ciesze, ze tak Wam dobrze idzie. :) A jak ze szczepieniami? Jak tam cycochy? Nie mialas zadnych przykrych akcji brodawkowych? Opowiedz cos o technicznej sprawie macierzynstwa ;P Medal dla Damiana :)

Iva, super prezenty od Agamo :) Ciesze sie, ze zawiazuja sie tu blizsze znajomosci :)

Ah! Na grzybkach bardzo milo, ale grzybow nie ma :( Pare jakis kapci tylko, ale za to piknik w lesie nie ma sobie rownych :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 6 miesiąc temu #741186 przez kalina
iva no to pieknie.. to teraz sluchac sie prosze lekarza i tych kilka dni wytrzymac w pozycji lezacej.. ruch nadrobisz pozniej :)
mama agamo jest niesamowita.. sowka swietna.. byle ci jakich rozstepow nie przyniosla:P

akina to juz chyba wszystko masz:) nic tylko teraz czekanie zostalo. widze ze sowki jednak zaczely robic furore..

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741187 przez donata
kocham_cie napisał:

Dzień dobry :)

My dziś po naprawdę udanej nocy... jedna pobudka o 24 druga o 3 a potemo o 9 rano :cheer: hihihi aż moje cycki nie wytrzymały i zalałam całe łóżko :side:

Iva fotki świetne... naprawdę będzie miała Lusia rewelacyjną pamiątkę... no nadal w dwupaku :)

Asik gratulacje... cieszę się że Patryś już na świecie... duży chłopak no i ciekawe czy skończyło się cesarką czy sn:)

Agilla dla ciebie również serdeczne gratulacje:) taki okruszek z twojego synia :laugh:

Agamo kochanan trzymam kciukasy... nareszcie poznamy tego małego uparciuszka :blush:

Kinia dobrze że jesteś bo już chciałam do ciebie smsiaka pisać... oj miśku co do naszych chłopców to ci wrześniowi zdecydowanie pchają się przed dziewuszki.... więc uważaj bo nie znasz dnia a ni godziny :silly:

Paulinka gratulacje :)

akina arsenał dla iguni pierwsza klasa, wszystko takie słodziutkie :) naprawdę śliczne

Karolcia cieszę się że po wizycie wszystko ok... i nie byłabym takak pewna że będzie ostatnia... to nie jest powiedziane widzisz u mnie też było wszystko pozamykane zero rozwarcia szyjka twarda, a pękł pęcherz płodowy i wody poleciały... a jeśli nawet będzie ostatnia to co??? przecież to już tak blisko :blush:

Nike nic się nie martw bedziesz się umiała zająć swoim szkrabkiem to samo przychodzi, ja nigdy nie dotykałam zadnego niemowlęcia bo się ich po prostu bałam a z Antkiem od razu złapałam o co i jak :blush:

A tak wogóle to chciałam wam napisac że mój kochany mąż znowu zdaje egzamin z ojcostwa celująco, tak jak spisała się przy porodzie tak teraz pomaga mi ile tylko może wstaje ze mną w nocy jak przewijam albo karmię Antka, nosi go i tuli do snu jak mały jest marudny... a nawet każdego dnia zostaję z nim na jakąś godzinkę jak ja urywam się do sklepu na zakupy (takie moje 5 minut- po to abym się pomalować i wyjść z domu)... no a tak poza tym to ma strasznego świra na jego punkcie, gdyby tylko mógł to by go zamknął w złotej klatce :blush:

Kocham Cię, z tego co wiem, to przerwa w jedzeniu u noworodków nie może być większa niż 3-4 godziny... Dlatego nawet jak mały śpi i 4 godziny mijają od ostatniego karmienia, to małego wybudzam przebierając pieluszkę. Popytaj się albo poczytaj. Ale położna tak mówiła i pediatra... Czasami też mam ochotę go nie budzić jak śpi i pospać sobie też... :) No, ale jak trzeba to trzeba.

Agamo, powodzenia!

Alivva, to jeszcze chwilkę poczekasz. Piękna sówka od cioci Agamo i piłeczka :)

Akina, jak już wszystko poustawiasz zrób zdjęcie pokoiku w całości :D Pięęęęknie!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #741188 przez Alivva
Madzik Twój post cieszy :)
Milusio,że tak się wszystko pięknie układa :)
Dawaj nam tu jakąś fotę Antosia :) No daj się ciotkom nacieszyć i nie chowaj tylko dla siebie tego przystojniaka :D

Ja się zaczynam zastanawiać jak to będzie jak Alicja się urodzi....
Podejście Barta do małej,jego zaangażowanie... Sama nawet nie wiem czego oczekuję od niego,poza tym,żeby był obecny w jej życiu....
Ech wszystko pewnie się JAKOŚ poukłada.

hahahaha Kalinka uśmiałam się z tego co napisałaś :)
jestem w stanie sówce nawet kilka rozstępów wybaczyć ;) ale tylko kilka ;)

Myślę o Adze i o Dagmarze....ciekawe jak tam ona i czy Nefeli już jest na świecie?????
A Aga??? ruszyło się coś??? Oj te oczekiwania na wieści są takie emocjonujące :D

11 lata 6 miesiąc temu #741197 przez agamo
Jak tak szybko infoo ze szpitala Czekalam długo az cos zaczną mi robic bo mieli bardzo zajęta porodowke Łóżko dostałam dość szybko i jestem na sali wieloosobowej narazie ale jest nas tylko dwie i jest spokój wiec fajnie Obiadzik był dali mi menu do wyboru! Szok Na obiad miałam kurczaka z makaronem pieczone ziemniaki i gotowane warzywka A na deser wybrałam sobie lody! :D teraz leze pod ktg od prawie godziny ale moje malenstwo tak szaleje ze nie ma ładnego chyba zapisu cóż musi im to wystarczyć No i zalorzyli mi zel dopochwowo by wywolac Mama i maz dotrzymuje mi towarzystwa. No i czekamy dalej! Aaa główka podobno wysoko i gdzieś zlapalo mi skurcze 10 min ale nic nie czułam nie wiem czy to mogły być ruchy! Sorki ze nc nie poczytam ale mam nadzieje ze rozumiecie! Buziole!

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka