- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

iva nie wiem czy to dobrze czy źle, ze to jednak fałszywy alarm, bo nie wiem jak Ty byś wolała. Ale na tym etapie, czy dziś czy w czwartek to juz chyba bez znaczenia, grunt że to juz nak niedługo!
nubi no właśnie mnie teraz takie myśli nachodzą czy podołam temu wszystkiemu. Czy stanę na wysokości zadania

No wiele dziewczyn się nie odzywa, a my się tu zastanawiamy czy może kolejne maleństwo się właśnie nie pojawiło

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Kinia między nami kilka dni różnicy, więc sen wysoce prawdopodobny

Martuś, Nubi chyba wszystkie mamy teraz taki natłok myśli, później nie będziemy mieć czasu na takie rozkminki

Iva dotrwasz, jeeeej to już w tym tygodniu

Fajnie, że moje graty Wam sie podobają

Mam nr do Pyzaury, jak się nie odezwie do wieczora, to wyślę jej sms-a

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Bart mi właśnie dziś mówił,że wraca z czwartku na piątek w nocy więc ja zdążę się ogarnąć po cc więc będzie w idealnym czasie

Nike Ty się nie stresuj

Byłam właśnie na poczcie bo dostałam awizo,że przesyłka do odbioru a tam co????
Przesyłka od Agamo

Zaraz Wam pokażę co nam ciocia przysłała za tą lampkę Filipową

MEGA niespodzianka. Filip bardzo zadowolony,zaskoczony równie pozytywnie jak i ja

DZIĘKUJEMY CIOCIU

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ooooo Iva, ciocia Agamo się spisała
Ekstra
Naprawdę

Aguś,ta Twoja mama jest niesamowita. Sówka wymiata

Filip z piłki sie bardzo ucieszył a co do sówki to stwierdził,że póki Luśka się nie zainteresuje nia to sówka zostaje u niego w pokoju

No Karolcia troszke się już tych dzieci narodziło...musze zajrzeć do tabelki jak sie sprawy mają bo sama się gubie tylko nie wiem czy Natalia ogarnia i tabela uzupełniona?

Widzę,że ciocia Natalia na bierząco dba o naszą tabelę

To mamy juz 13 dzieciątek w tym 5 dziewczynek i 8 chłopców

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

My dziś po naprawdę udanej nocy... jedna pobudka o 24 druga o 3 a potemo o 9 rano

Iva fotki świetne... naprawdę będzie miała Lusia rewelacyjną pamiątkę... no nadal w dwupaku

Asik gratulacje... cieszę się że Patryś już na świecie... duży chłopak no i ciekawe czy skończyło się cesarką czy sn:)
Agilla dla ciebie również serdeczne gratulacje:) taki okruszek z twojego synia

Agamo kochanan trzymam kciukasy... nareszcie poznamy tego małego uparciuszka

Kinia dobrze że jesteś bo już chciałam do ciebie smsiaka pisać... oj miśku co do naszych chłopców to ci wrześniowi zdecydowanie pchają się przed dziewuszki.... więc uważaj bo nie znasz dnia a ni godziny

Paulinka gratulacje

akina arsenał dla iguni pierwsza klasa, wszystko takie słodziutkie

Karolcia cieszę się że po wizycie wszystko ok... i nie byłabym takak pewna że będzie ostatnia... to nie jest powiedziane widzisz u mnie też było wszystko pozamykane zero rozwarcia szyjka twarda, a pękł pęcherz płodowy i wody poleciały... a jeśli nawet będzie ostatnia to co??? przecież to już tak blisko

Nike nic się nie martw bedziesz się umiała zająć swoim szkrabkiem to samo przychodzi, ja nigdy nie dotykałam zadnego niemowlęcia bo się ich po prostu bałam a z Antkiem od razu złapałam o co i jak

A tak wogóle to chciałam wam napisac że mój kochany mąż znowu zdaje egzamin z ojcostwa celująco, tak jak spisała się przy porodzie tak teraz pomaga mi ile tylko może wstaje ze mną w nocy jak przewijam albo karmię Antka, nosi go i tuli do snu jak mały jest marudny... a nawet każdego dnia zostaję z nim na jakąś godzinkę jak ja urywam się do sklepu na zakupy (takie moje 5 minut- po to abym się pomalować i wyjść z domu)... no a tak poza tym to ma strasznego świra na jego punkcie, gdyby tylko mógł to by go zamknął w złotej klatce

- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Sówka od agamo rewelacyjna

Kocham cie dziękuję za słowa wsparcia. Od razu sie człowiek lepiej czuje

No i super że tatuś tak przejął się swoją rolą

- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Iva, super prezenty od Agamo

Ah! Na grzybkach bardzo milo, ale grzybow nie ma

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

mama agamo jest niesamowita.. sowka swietna.. byle ci jakich rozstepow nie przyniosla:P
akina to juz chyba wszystko masz:) nic tylko teraz czekanie zostalo. widze ze sowki jednak zaczely robic furore..
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dzień dobry
My dziś po naprawdę udanej nocy... jedna pobudka o 24 druga o 3 a potemo o 9 ranohihihi aż moje cycki nie wytrzymały i zalałam całe łóżko
Iva fotki świetne... naprawdę będzie miała Lusia rewelacyjną pamiątkę... no nadal w dwupaku
Asik gratulacje... cieszę się że Patryś już na świecie... duży chłopak no i ciekawe czy skończyło się cesarką czy sn:)
Agilla dla ciebie również serdeczne gratulacje:) taki okruszek z twojego synia
Agamo kochanan trzymam kciukasy... nareszcie poznamy tego małego uparciuszka
Kinia dobrze że jesteś bo już chciałam do ciebie smsiaka pisać... oj miśku co do naszych chłopców to ci wrześniowi zdecydowanie pchają się przed dziewuszki.... więc uważaj bo nie znasz dnia a ni godziny
Paulinka gratulacje
akina arsenał dla iguni pierwsza klasa, wszystko takie słodziutkienaprawdę śliczne
Karolcia cieszę się że po wizycie wszystko ok... i nie byłabym takak pewna że będzie ostatnia... to nie jest powiedziane widzisz u mnie też było wszystko pozamykane zero rozwarcia szyjka twarda, a pękł pęcherz płodowy i wody poleciały... a jeśli nawet będzie ostatnia to co??? przecież to już tak blisko
Nike nic się nie martw bedziesz się umiała zająć swoim szkrabkiem to samo przychodzi, ja nigdy nie dotykałam zadnego niemowlęcia bo się ich po prostu bałam a z Antkiem od razu złapałam o co i jak
A tak wogóle to chciałam wam napisac że mój kochany mąż znowu zdaje egzamin z ojcostwa celująco, tak jak spisała się przy porodzie tak teraz pomaga mi ile tylko może wstaje ze mną w nocy jak przewijam albo karmię Antka, nosi go i tuli do snu jak mały jest marudny... a nawet każdego dnia zostaję z nim na jakąś godzinkę jak ja urywam się do sklepu na zakupy (takie moje 5 minut- po to abym się pomalować i wyjść z domu)... no a tak poza tym to ma strasznego świra na jego punkcie, gdyby tylko mógł to by go zamknął w złotej klatce
Kocham Cię, z tego co wiem, to przerwa w jedzeniu u noworodków nie może być większa niż 3-4 godziny... Dlatego nawet jak mały śpi i 4 godziny mijają od ostatniego karmienia, to małego wybudzam przebierając pieluszkę. Popytaj się albo poczytaj. Ale położna tak mówiła i pediatra... Czasami też mam ochotę go nie budzić jak śpi i pospać sobie też...

Agamo, powodzenia!
Alivva, to jeszcze chwilkę poczekasz. Piękna sówka od cioci Agamo i piłeczka

Akina, jak już wszystko poustawiasz zrób zdjęcie pokoiku w całości

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Milusio,że tak się wszystko pięknie układa

Dawaj nam tu jakąś fotę Antosia

Ja się zaczynam zastanawiać jak to będzie jak Alicja się urodzi....
Podejście Barta do małej,jego zaangażowanie... Sama nawet nie wiem czego oczekuję od niego,poza tym,żeby był obecny w jej życiu....
Ech wszystko pewnie się JAKOŚ poukłada.
hahahaha Kalinka uśmiałam się z tego co napisałaś

jestem w stanie sówce nawet kilka rozstępów wybaczyć

Myślę o Adze i o Dagmarze....ciekawe jak tam ona i czy Nefeli już jest na świecie?????
A Aga??? ruszyło się coś??? Oj te oczekiwania na wieści są takie emocjonujące

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8