- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
a ja wreszcie moglam sie wyspac. zadnych odwiedzin telefonow lekarzy.. wstalam po 9. zjadlam sniadanko ale jestem dalej nieprzytomna wiec chyba ide spac dalej:-) nie chce mi sie mlodej wyganiac. niech sie dzieje co chce
zuzuzanta gratuluje.. jak szybciutko poszlo.. w wolnej chwili dawaj nam tu historyjke ku pokrzepieniu serc bo bardzo tego potrzebujemy:-)
nubi prawie ze czuje zapach tych buleczek. ale bym zjadla z maselkiem dzemikiem i kakao:-)
a lampeczka super. szkoda ze taka droga:-\
iva pochwal sie jak sie zaaklimatyzujesz w pokoju hotelowym:-P
karolcia troszke sie boje o ciebie. jak nie przechodzi to moze lekarz? kontroluj temp bo na tym etapie to chyba nie wskazana
agamo bidulko oby cie tam nie wykonczyli. ale jak jakies efekty sa to dobry znak:-)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Nubi te buły bym wciągnęła, oj wciągnęła!!!! Wyglądają pysznie A Zo poczeka, te nasze dziewuchy wszystkie w tym wrześniu strasznie uparte są
Aniu ciekawe czy Ci jakieś skurcze wyjda na ktg
Iva jak tam u Ciebie? Pisałaś o Luśce,że też mała, a ile ostatnio ważyła jak miałaś usg i w jakim to tygodniu było?
Agamo jak tam Kacperek uparciuch?
Dziewczyny czy uważacie, że waga 2800 jak na ten tydzień to mało? Bo zaczęła mnie ta waga zastanawiać
Wszytkim Wam życzę miłego dnia
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
zuzanta gratuluję!! Szybko poszło Czekamy na fotki synusia
nubi włączam kompa i pierwsze co widzę to Twoje buły, i teraz muszę się ubrać i lecieć do piekarni
Twój suwaczek pięknie pokazuje ciekawe co na to Zo
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
Agamo kurcze Ciebie dziewczyno to mi już szkoda słowo daje naprawdę szczerze Ci kibicuje
Kasiu ja miałam teraz mieć zakładany ten balonik jak byłam w szpitalu ale dzień wcześniej ta kroplówka nie zadziałała i odpuścili zobaczymy co teraz wykombinują oby Julcianiebyła tak uparta jak dzieciątko Agamo bo przez te bóle w plecach to już zaczynam się martwić coraz bardziej
Karolka skonsultuj się z lekarzem prowadzącym ciąże ja jak byłam przeziębiona to internistka powiedziała że nie będzie się wtrącać w leczenie i wysłała mnie do gin.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
akina moja teraz podobnie wazy a jest 2 tyg starsza. trudno tez powiedziec na 100% jaka waga. bo u mnie tydzien temu wyszlo 3060 a wczoraj 2900 i to na tym samym sprzecie. wiec to tak dokladnie nie wskazuje. zreszta lekarz sam mi tak mowil
No w sumie racja, oni i tak wagę biorą głównie z pomiarów, mam tylko nadzieję,że nie jest mniejsza Nie chce by była wielkoludem, bo jak bedzie mniejsza to łatwiej będzie rodzić, taką mam nadzieję Ale też nie chcę by była aż tak drobna
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Nubi, love Cie za te przepisy! Korzystam z kotlet.tv i nie wiedzialam, ze jest tam taki fajny spis potraw. W zeszlym tygodniu zrobilam sernik czekoladowy, ale nie polecam. To chyba jedyne ciasto z tej stronki, ktore wywalilam w calosci! Za to szarlotka (najlepsza) jest meeeega pyszna! Ah i jeszcze wolowina po burgundzku - mistrzostwo!
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Kalina iem ze droga ale hce kupic z mysla o paru latach wiec ... Czekam jeszcze na akceptacje od tatusia i dzis albo jutro na slawkowskiej w sklepie obejrze... Bo jak co jeszcze taka mi wpadla w oko www.fabrykawafelkow.pl/lampki-nocne/4451...de-bezowa-hippo.html jest przystepna cenowo i bez muzyki co mi bardziej pasuje bo nie sadze zeby naglosnienie bylo dobrej jakosci a brzmienia lampek choinkowych nie chce
Akina na poczatku 38 tyg mala wazyla 3kilo, mysle ze waga Iguni jest ok, poza tym co chwile temat sie przewija, martwimy sie a jednej lekarz powie ze idealna innej ze za malo i to takie zgadj zgadula jest. Nie martw sie, poki nie rodzisz to jeszcze przybedzie jej troche a waga chyba do konca nie decyduje o latwosci porodu... Glowa do gory, bedzie co ma byc
Kinga... Wolowina po bugundzku... muzyka dla moich uszu...
Iva jak tam? Lezysz juz w tym szpitalu?
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ufff cieszę się że mamy już nowy dzień bo wczoraj wieczorem złapałam jakiś okropny kryzys... i popłakałam sobie i pozłościłam na marudnego Antosia, biedny D. też oberwał a i kot dostał w ucho
ale dziś już lepiej, wyspałam się, mam całą masę nowej pozytywnej energii... a tym bardziej że w końcu doszło łożeczko i mogłam skończyć kącik Antosia... pamiętacie paskudne sówki... hihihi wcale mnie nie zniechęciły i dalej bazgrałam po ścianach... a oto efekty:
Zamówiłam jeszcze na literki drewniane, a wybrałam taki wzór oczywiście z imieniem Antka
i szukam jeszcze w necie jakiejś karuzeli ale żadna mi się nie podoba albo mi nie pasuje do wystroju
Antos się budzi więc mykam go nakarmić... potem nadrobię ale widziałam że agamo w dwupaku no i iva już chyba w szpitalu, Zo dostała zakaz wychodzenia od mamusi, a Kalinka czeka Akina słońce waga jak najbardziej ok... mała delkatna dziewczynka i tyle... po co ci słoń i porozrywane krocze
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ania jak idzie na ktg?
Iva ciekawa jestem jak tam twoj hotel! A nóż cie zaskoczą z menu! mnie wczoraj ominęła i kolacja i obiad bo lazilismy z mężem po parku koło szpitala Trzeba jakoś rozruszać tam wszystko!
Mery eh wczoraj miałam dołek Dzisiaj juz ok Wiadomo to nie wina Kacperka bo tam napewno juz fajnie nie jest! Niech No tylko te wszystkie dziurki mi sie pootwieraja i myśle ze będzie wporzadku!
A teraz mam pytanko bo chyba odchodzi mi czop byłam w ubikacji i sporo na papierze brązowego sluzu było Zastanawia mnie to czy zeby odchodził czop musi byc rozwarcie? Czy bez tego tez Moze odejść?
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Agamo, kurka, ja nie pomoge. Byc moze to czop - o ile jest galaretowaty.
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Jestem w pokoju 2osobowym z dziewczyna ktora tej bedzie miala jutro cc,twz druga i tez coreczke a w domku ma juz syna. Gadula jak ja wiec mamy wesolo. Zbadali,pobrali krew,mocz. Zrobili ktg i usg.... wsio ok a ciecie ponoc jutro o 8:30
Monia...moja mala wg dzisiejszego usg ma 3080g. We wtorek tydzien temu miala 2900
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Jestem w pokoju 2osobowym z dziewczyna ktora tej bedzie miala jutro cc,twz druga i tez coreczke a w domku ma juz syna. Gadula jak ja wiec mamy wesolo. Zbadali,pobrali krew,mocz. Zrobili ktg i usg.... wsio ok a ciecie ponoc jutro o 8:30
Monia...moja mala wg dzisiejszego usg ma 3080g. We wtorek tydzien temu miala 2900