- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
donatko fajny nowy awatarek\
pyzaura az przyjemnie patrzec ile energii w ciebie wstapilo. i rzeczy dla malej tez fajne
magda dobrze ze sie scianie nie pokonala bo pomysl z misiami sie udal:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
donatko fajny nowy awatarek\
pyzaura az przyjemnie patrzec ile energii w ciebie wstapilo. i rzeczy dla malej tez fajne
magda dobrze ze sie scianie nie pokonala bo pomysl z misiami sie udal:)
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agamo, trzymaj się Kochana Ja też się tak wkurzałam przez to czekanie To potrafi dobijać.
Niagara, jeśli chodzi o laktację, to kiedyś pewna Pani poleciła mi KARMI. To piwko dla kobiet. Oczywiście nie na raz całą butelkę Piła sobie po pół szklaneczki, szklaneczkę dziennie i mówi, że od razu pokarm powrócił To tak z jej doświadczenia, bo sama nie miałam okazji wypróbować.
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
donata dzięki za odpowiedź Ja kurcze z załatwianie takich rzeczy to w ogóle jestem...eh szkoda słów. Z nami rodzice chodzili normalnie do pediatry do przychodni i żyjemy a teraz wszystko prywatnie
Monia akina ja pod tym względem też się cieszę z cesarki, bo przynajmniej wiem dokładnie kiedy. Tak że mąż już od piątku będzie miał urlop i będziemy się psychicznie przygotowywać.
Ja do tej pory miałam jedno ktg i w piątek teraz drugie i tyle. A ostatnią płatną wizytę miałam 3 tyg temu, a teraz ostatnio to widziałam się z moim lekarzem w szpitalu jak robiłam to ktg i nic juz nie płaciłam. Ciebie strasznie skubie z kasy ten lekarz Mnie mój powiedział, że skoro nic się nie dzieje to nie ma potrzeby wydawać pieniędzy...
Hmmm placki ziemniaczane
Ja dziś przez tą pogodę jestem tak padnięta, ze ledwo na oczy patrzę. Nienawidzę takich smutnych, szarych, deszczowych dni O i jeszcze zgaga się przyplątała Świetnie dawno jej nie było...
Ps ciekawe co u Agamo Ivy i Nefeli?
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Nike mam to samo, chcialam dzis polazic a tu z domu nie ma jak wyjsc bo deszcz sie zacial! I jeszcze zgaga, od sniadania i herbaty z malinowym sokiem z po delicje i teraz znow, a migdaly sie koncza
Karola chyba nie powinnas sie obawiac to normalne objawy przedporodowe, wydzielina spoko a klucie poki nie jest bardzo bolesne (bo takie to chyba juz przy porodzie) to poprostu cwiczenia mcicy.
Paulina dla Wiktora
Akina ten Twoj lekarz to spryciarz, cena o polowe ale wizyty podwojona czestotliwosc... Hmmmm
Ja dzis sie zmasakrowaam reportazem " 6 tygodni" masakra...
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Akina ja też mam wizyte jutro u swojej przed szpitalem a już kazała mi na ostatniej wizycie pokazać się z małą a tu suprajs siama
Pyzaura fajne są ciuszki dla maluchów ja dla Julci z nudów to już ze 3 razy stroje zmieniałam do szpitala i na wyjście śpiworków na zime i kombinezoników to mam chyba z 6 ale to tylko dlatego że ta koleżanka mi naznosiła a nowy mam jeden jak byłam w pracy zanieść zw. to sobie wzięłam bo my szyjemy takie rzeczy
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Pyzaurka ja za ktg płacę 30 zł. A rzeczy dla małej super Ja jeszcze karuzelki nie ma
Wiecie co,mam przeczucie, że będę ostatnia, Pyzaurka nawet Ty mnie wyprzedzisz, zobaczysz
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Okropnie za oknem (choć widzę jakiś pomarańczowo-różowy zachód słońca, więc chyba na noc się trochę rozpogadza), ale mnie tym razem depresja jakoś nie dopadła. Choć humor bez rewelacji - przed chwilą puściły mi nerwy przy zadaniu domowym pasierbicy :/ Młoda ma spore problemy z koncentracją i potrafi poprawić przykład, który powiedziałam, że ma dobrze, a nie tknąć tego, który omawiałyśmy minutę wcześniej, jak powinien być poprawiony Ja sama nigdy nie miałam kłopotów z koncentracją, za to z cierpliwością w takich przypadkach tak
Kasiu zuzu, gratulacje! A widzisz jaki punktualny i szybki Twój Wojtuś! Ale Ci zrobił niespodziankę Póki co najbliższy terminu dzieciaczek na naszym forum
Ja, jak wspominałam, trzymam się planów na piątek 13.
Paulinka, Wiktorek przystojniak Podobny do brata, czy mi się wydaje?
Akina, ale chyba nie martwisz się swoimi przeczuciami? W końcu masz jeden z dalszych terminów, więc byłoby logiczne, że urodzisz później niż większość. Teraz czas nam się dłuży, chyba jeszcze bardziej przez to, że niektóre dziewczyny mamami zostały już prawie miesiąc temu! I oglądamy te słodkie fotki szkrabów... Ale te dni tak lecą, że ani się obejrzymy, a dzidzie będą spać obok nas
Tak w ogóle, zastanawiałam się ostatnio co będzie z forum po rozpakowaniu wszystkich... Czy ono umrze, czy będziemy choć raz na czas coś pisać? Bo o utrzymaniu częstotliwości z ostatnich 9 miesięcy raczej nie ma mowy. Sama jestem z tych mało piszących, ale jakoś tak smutno mi na myśl, że to nasze miejsce spotkań pójdzie w kompletne zapomnienie...
No ciekawe, co u Nefeli i Agamo... Bo Iva raczej na pewno już jutro rano...
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Akina, jeszcze ja jestem z tych koncowek wrzesniowych, takze moze jakos razem bedziemy przec z Pyza
Mnie dzis dziwnie brzuch sie napial, ale nie dol tylko caly klul hmmmm... nie mialam jeszcze skurczy przepowiadajcych, byc moze cos tam sie zaczyna...
Jak tam nasze mamunie rodxace juz badz jutro?
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do forum,myślę że jak się ogarniemy z dzieciaczkami,to częstotliwość pisania będzie większa
Pyzaurka ale byłoby fajnie z tym samym terminem
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciekawe jak tam Daga i jej mała Nefeli, martwię się o nie
Agamo pisz jak tam u Ciebie
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Powiedzcie jak czytać skurcze z ktg
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie