- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Oby bo zazdroszczę tym naszym mamusia
A jak Monia dziś ciśnienie?
Niestety mimo leków podwyższone A na wyniki krwi muszę czekać do jutra, bo dziś wieczorem jeszcze ich nie było.
Pocieszające jest to,że z nóg opuchlizna trochę zeszła (odstawiłam sól i wszystko co sól zawiera,przestawiłam się na dżemy,biały ser itd.) Zobaczymy co on wymyśli jutro na tej wizycie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Jaka cudna Julcia do nas zawitala
Ah, zapomniałam dodać, ze moje wyniki wyszly wzorowe. Az doktor był w szoku, ze hemoglobina wzrosła do 13,1 (sama się dziwię , bo brałam o połowę mniejsza dawkę żelza niż mi zalecił). Mocz mam w porządku, zoltaczki nie stwierdzono.
Kładę się powoli spać. Jeszcze tylko pranie powieszę.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
akina dawaj jutro znac co i jak. dziwne te leki ze nie pomagaja. ja man takie ze nawet pol dawki mnie scina. na szczescie nie mam ostatnio potrzeby brac:-)
nike powodzenia. ciekawe czy sie gdzies tam w szpitalu spotkamy:-)
nubi jeszcze przysiady wlaczylam do repertuaru. ale ide spac bo juz padam po porzadkach i cwiczeniach:-) i nerwach bo mnie maz zaczal wkurzac i myslalan ze z tego powodu urodze.. ale sie zemscilam i przeszla zlosc:-D
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Wstawanie co niecale 2 godziny powrocilo, a juz myslalam ze ciagiem przespie znowu z 4 godziny...ciagle mam mokra wkladke , nie wiem co to
Marta, trzymamy bardzo mocno kciukasy dzis za Ciebie
Kinga, tylko pozazdroscic wynikow, hemoglobina taka pod koniec ciazy to chyba rzadkosc..super
Ania, jak tak bedzie jak jest to w dzien chlopa polece do szpitala i moze prezent sie zrobi skoro 13 w urodziny Piotra nie chcial Jas wyjsc no chyba ze bedzie chcial zobaczyc babcie ZM. i w piatek sie pokusi na swiat...
a ja piore dywan i krzesla...tez mnie znowu wzielo
aaa Natalia, ju zazdroszcze Julce karnacji. Sliczna jest
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
matko dzisiaj juz 19 wrzesnia...a dopiero lato I afrykanskie upaly byly...
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
ja jeszcze tez naleze do tych czekajacych na dzieci
nike trzymam kciuki !!!
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Mi minęła noc koszmarni do 3 brak snu i od teraz znowu. Co chwila w kibelku.
Ale sie da.
Mery Nike wasz dzisiaj dzień
A reszta czeka...
A Karolcia jak tam?
Monik cciekawe co tam ck leci ale ja mam wiecznie mokra od tygodnia i lekarz mówil ze ok.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Dołączam do grona mokrych wkładek
Dziewuchy,czy Wy też czujecie,że dziwne rzeczy dzieją Wam się w pochwie? Czasem mam wrażenie,że mała mi wystawi łapkę i pomacha I jakieś rozpieranie czuję,kłucia,ruchy boleśnie nisko No w sumie bliżej niż dalej Byle nie dziś,bo jestem sama w domu
Nike,Mery trzymam kciukasy!
A Wy kobitki trzymajcie za mnie i moje wyniki,dziś dodatkowo badanie,oby szyjka zaczęła wreszcie flaczeć i zanikać
Monia niebawem październik,nim się obejrzymy,będziemy choinkę ubierać i pchać wózek po śniegu
Kalinka a jakie te leki dostałaś? Dopegyt? Mnie on też kiedyś ścinał,a teraz jest opór
Nubi,Słonko a Wy jak tam dziś?
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Widze, ze pelnia w tym miesiacu jakas slaba, bo zadna sie nie wyklula...
My dzis zaczynamy 40 tydzien! Jejku jak to zlecialo , a ja wciaz niedowierzam, ze bede miec dzidzie niedlugo
Jak Wam sie nudzi, to polecam to ciacho kingaparuzel.pl/blog/2013/08/wloskie-ciasto-z-jablkami/
Wczoraj upieklam i jest boskie. TYLKO! Dalam wieksza blache i mimo podwojenia wskazanej porcji, wciaz jest dosc niskie, wiec moze lepiej potroic porcje. DODAŁAM tez do jablek sporo cynamonu, posypalam cukrem trzcinowym www.diamant.pl/cukier-trzcinowy-nierafinowany-dry-demerara , bo Muscovado nie moglam dostac (tez dosc duzo nasypalam). Czas pieczenia wg mnie za krotki - ja pieklam ok. 50 minut.
Zajdam sie od rana i zaraz blacha zniknie!
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
monia tez do 3 nie udalo mi sie zasnac. ale za to niedawno sie obudzilam:-) choc nadal nieprzytomna. i ledwo na telefonie pisze takie mam spuchniete lapki. mam ochote zjesc i znowu sie zakopac w loziu:-)
akina mam metocard. ale jak mowie rzadko uzywam. bo w moim przypadku problem byl glownie z duzym pulsem a ten lek obniza tez cisnienie. i szybciutko dziala bo moja mama jak lekow na cisnienie nie wziela to ja czestowalam:-) a ostatnio to i tak 90/60albo i nizej.. ale takie tylko na puls to nie mozna w ciazy. zresztaciaza w tej kwestii mi pomogla bo i pulsik w normie sie trzyma:-)
kinga z brytfanna placka zjesz?
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Kinga przepis wyglada niczego sobie a maz mnie ostatnio namawia na jablecznik to Moze cos takiego mu zapodam! Dzięki przepis wyglada dość łatwo jak na moje marne zdolności do pieczenia!
Ciezaroweczki kochane tak wam współczuje bo wiem jak to jest! Ja każdego dnia budzilam sie rano z myślą "No i znów wstalam z brzuchem a myślałam ze moze w nocy mnie złapie!" ale jak juz będziecie z malenstwami zapomnicie o tym czekaniu i wszystkich innych niepokojach! Za to nie pocieszajac pojawia sie nowe zmartwienia ale życzę wam rychłego porodu najlepiej wszystkie naraz!
Iva widzę ze idziemy łeb w łeb heheh bo ja właśnie wczoraj wyszłam na pierwszy spacerek nie długi bo 50 min byliśmy spowrotem i zmęczona wróciłam ale męczy mnie gorączka Tzn stan podgoraczkowy a ze biorę paracetamol na brzuch to i na gorączkę pomaga!No i Moj Kacperek tez przybrał 110g na wadze tyle ze mi go nie wazyli na wyjście ze szpitala a dopiero dwa dni po w domu!
No i na szczęście waga idzie mi w dół bo opuchlizna z nóg o wiele mniejsza! Odrazu lepiej bo miałam takie balony ze ani sie schylic ani kleknac nie mogłam!u nas pojawił sie problem i nie wiem czy tylko wyolbrzymiam ale nie podoba mi sie kikut pepinowy małego Jak to jest jak odpada to pępek pod spodem jakiego koloru jest? Odrazu koloru skory czy innego? Wydaje mi sie ze ten pępek nieładnie pachnie ale wczoraj oglądała go położna i nic nie powiedziała a ja tym głupim babom nie ufam za bardzo! No i wczoraj jak to zobaczyłam to zaczęłam małemu psikac tym ocsanicept czy jak mu tam ale jak często mozna nim psikac i wystarczy psiknac i zalorzyc pampersa czy czekać az on wyschnie?
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
robię zapiekane banany dzisiaj, ale nie wiem czy je zjem jeszcze....mam okropny ból w podbrzuszu..jakaś masakra...okreów takich nie miałam