- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Asiek....teraz dopiero się zorientowałam,że ja nie mam fotek z dzisiejszego PIERWSZEGO spacerku....oj gołga matka,gołga :/ A foteczki Patrysia słodkie POwietrze działa na dzieci usypiająco
Donia,a Ty jak bierzesz kąpiel to nie moczysz swoich uszu?? Nie złość się bo to nie miało być złośliwe Ja po prostu wychowuję swoje dziecię tak jak Filipa-nie wg sztywnych reguł książek czy przykazań co wolno a co trzeba,czego wręcz nie należy. To moje dzieci,to ja jestem mamą i nic złego świadomie nie zrobię. A już się przekonuję od lat 11,że intuicja jest jednak najlepszym doradcą Te nasze dzieci to przecież też CZŁOWIEKI....tyle,że mniejsze.
Kiniu...teraz doczytałam co napisałaś o uszkach Ty...faktycznie z tą ciążą,że one były tyle czasu w wodach Nie pomyślałam o tym
Słonko a więc-JESTEM z Ciebie dumna Tak się wzbraniasz przed szpitalem jak ja hahahaha (pojadę bez torby,najwyżej po nią podjadę ) Ale pomyśl z kim do domku wrócisz
Izula ja moge tylko polecić te niemieckie krople Sab Simplex. Osobiście ich nie używałam ale i bratowa poleca i kuzynka (ma 4 dzieci i przerabiała wszystko ale twierdzi,że te najlepsze) Mi Bart ma teraz przywieźć jak będzie wracał w październiku.
Ja też chodzę niewyspana....w nocy skazana tylko na siebie jestem czasem wykończona a w ciągu dnia mi się spać nie chce więc nie nadrabiam na razie.... ale tyle mi szczęścia daje ta moja kurka.....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monia, ciekawe ile pochodizmy z tym rozwarciem, to juz we wtorek idziesz do szpitala?
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nubi, to ja też będę u Żero na 8 bez torby tylko czy oni nie chca tam jakiegos skierowania? Zbadaja tak bez niczego?
Do zobaczenia jutro
Dobrej nocy wszystkim
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wiecie co, ale fajnie by było, jakbyśmy w weekend wszystkie urodzily zawsze można pomarzyć, nie?
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
A pogoda taka zimno mokro a ja nie mam cieplych rzeczy cieplych takze mam nadzieje ze te nasze maluchy zlituja sie nad nami juz.
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
CZeść dziewczynki
przepraszam, że ja tak z doskoku się odzywam ale walczymy z kolkami i chrztem. Mamy kolejne nie przespane noce za sobą. Espumisan nie działa. Diete trzymam taką rygorystyczną żeby mu nic nie szkodziło a mimo to zawsze coś. Jestem nie wyspana, zmęczona, blada jak trup a na wagę to już się boję wejść. Ale szczęśliwa jak patrzę na to swoje Szczęście.
Dziewczynki bardzo wszystkim gratuluję narodzin Dzieciaczków.
Wszystkie Maleństwa są przeurocze i kochane, tylko całować i przytulać.
Mam prośbę do Was jak ktoś zna skuteczny lek na kolki błagam o wiadomość na priva bo nie wiem czy dam radę nadrobić posty.
PRzesyłam buziaki i idę się położyć, może się uda przespać coś, cokolwiek.
U nas dzisiaj też mały ciągle płacze i nie wiem czy to nie początek kolki :/ Już 3 godziny tak płacze z przerwami :/ A może te kropelki, co zachwalała chyba Niagara BioGaia? Sama nie wiem, ale jutro muszę coś kupić i próbować....
Iva, a wiesz, że nie moczę? hehe Nie umiem pływać i mam lęk przed głęboką wodą. W ogóle boję się jak woda mi leci na oczy albo uszy. Wiem, dziwna jestem Po mamie mam ten lęk. A to dobrze, że można moczyć uszy u dzieci. Ci nasi rodzice... Tysiąc rad, a potem wychodzi, że połowa to bujda
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Lusia ma nozkii dlugie, bedzie z niej modelka jak nic jeszcze pewnie po mamie bedzie fotogeniczna...sliczna jest
Monia, ciekawe ile pochodizmy z tym rozwarciem, to juz we wtorek idziesz do szpitala?
Monia nie wiem,powiedział bym na wizyty przychodziła z torbą Kolejna we wtorek tak jak pisałam, a do czwartku 26.09. mam zwolnienie,więc sama jestem ciekawa jak on to rozwiąże? Pospaceruje przez te dni,posprzątam sobie,zobaczymy czy do wtorku coś się zwiększy. Ile Ty już łazisz Kochana z tym rozwarciem?
Moje drogie nierozpakowane,czuję w kościach,że weekend i przyszły tydzień będą nasze
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogóle po tym badaniu dziś,taka brązowa wydzielina poszła Ale to nie była galaretka,tylko takie ślady na papierze ?
Kuźwa jakiś taki wewnętrzny niepokój czuję
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Tak bardzo nie chce wywolywac tej zolzy...trzymajcie kciuki zeby nie trzeba bylo.
Iva przylaczam sie do Doni, uwielbiam plywac i basenic sie ale nie lubie miec mokro w uszach i raczej tego unikam o ile sie da.
Dobranoc i do jutra, juz z wiesciami.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
mysle ze teraz krakow ruszy ostro:)
dzieciaczki az przyjemniw patrzec i ciut smutno choc wiem ze na dniach sie to zmieni:)
agamo minka nieziemska:)
dobrze ze piszecie o tym macierzynskim bo juz mi tydzien minal a jeszcze nie zglosilam bo jakos mi wylecialo z glowy
ja tez sie mam zglosic jutro z torba. ale dopiero w poludnie. przez to masowanie brzucha cos tam zaczal sie spinac to moze jednak do jutra co ruszy.. moze z rana wody odejda czy co.. wole do szpitala jak bede miec po co:)
nubi spacerek wyszedl mi ze az przykro. ledwo wyszlam kropic zaczelo wiec szybciutko do biedromki i do domku:)
akina ja z rozwarciem ponad miesiac. ale leki powstrzymaly wiec jak tobie dopiero teraz wyskoczylo to szanse sa duze ze bedzie sie dziac:)
nubi baadzmy dobrej mysli..
dobranoc:)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Obyś Kalinka miała rację,że zaczyna coś się dziać,ciągle takie rozpieranie czuję w środku
Kalina,Nubi,Słonko! Czekamy jutro na szpitalne wieści od Was
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa