- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
nigara Julka mala ksiezniczka
Ty rowniez super;-)
iwonko gratuluje 2 mscy
a my mamy problem z krostkami na buzi i brzuszku ;( no nie wiem od czego sa..pojawiaja sie znikaja i sama nie wiem ;/
u nas noc 19.30 do 00.30 od 1 do 2.30 od 3 do 4.30 i od 5.15 do 7.30..i teraz probuje zasnac.
- donata
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Papi, duży już Twój synek i słodki Fajne ubranka. A ile waży?
Kasia, córcia pięknie prezentowała się na chrzcie A i z Ciebie bardzo ładna mama
Też bym chciała już mieć to za sobą. I martwię się czy mój syn będzie grzeczny w kościele i prześpi, ale wątpliwa sprawa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Papi ale Twój synek juz jest duży A jaki słodziak
Co do ubranek to my kupujemy kilka takich ładniejszych ciuszków typu spodnie sweterek koszula w H&M, a resztę w lumpku. Teraz widzę jak mój Kacperek szybko rośnie i co chwilę jakis ciuszej jest już na niego za mały. Ceny są tak kosmiczne, a szkoda żeby dziecko ubrało coś tylko dwa razy
Kasia piękne zdjęcia z chrztu, a z Ciebie piękna mamusia jest
Kalina cieszę się że impreza sie udała i teraz czekam na fotki małej Natalki
Vilemo bardzo Ci współczuję Nawet nie wiem co Ci napisac bo wiem że strata bliskiej osoby zawsze boli. Dlatego trzymajcie się mocno :*
MyMelange super że znalazłaś rozwiązanie waszego problemu To ile mu wcześniej dawałaś jesć, że był głodny?
Ja dzis o 4:30 leciałam na złamanie karku do apteki całodobowej, bo myślałam że już oboje się wykończymy. Ból, cierpienie, płacz. Noszenie na rękach nie pomaga, hustanie w huśtawce też. Masaż brzuszka, suszarka ani ciepła pieluszka na brzuszku nie zadziałały - wszystko o dupę rozbić Smoczkiem pluł na pół pokoju Pani doktor powiedziała, że na kolkę nie ma lekarstwa. Można jedynie maluszkowi ulżyć stosując jakieś kropelki. A tak na prawdę to kolkę trzeba przeczekać aż sama przejdzie Kupiłam mu ten Bobotic, bo mi koleżanki chwaliły i zobaczymy co będzie. Na razie poszedł spać, ale to bardziej ze zmęczenia już padł.
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Donata, ja też się martwiłam tym kościołem. A tu Zosia taka grzeczna była, że aż jestem w szoku Połowę mszy patrzyła sobie, a drugą połowę przespała. I tak jak Julka Niagary nawet nie zapłakała przy polewaniu wodą Więc może i Twój Szymek wyczuje moment i będzie spał grzecznie.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Kasia ślicznie się prezentujecie z Zosieńką i fajnie, że impreza się udała i mała była grzeczniutka
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja zas poklocilam sie z Bart.on ma ciagle o cos pretesje ze kupilam dziwne ciuchy dla niego spiochy czy pajecyk to dziwny ciuch.
albo ze pampersy nie te..bo maly mial te kropki albo ze zle piore..itp.no kur...mam go dosc i jego pouczania.
a dzis tylko sms jak maly a do mnie nic ..to ok...jaki on taka i ja.
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
Zalożyłam skarbinkę dla chorej Gabi i Hani. Na poczatku byla sama Gabi ale koło Hani nie mogłam przejść obojetnie... ma oczka jak moja Lili!
Postaniwiłam pomóc i zebrac do Wigilii po 500zł na każda, ale moi znajomi nie garna sie do pomocy.
Jestem Matką mam zdrowie dziecko wiec chce pomóc
Rok temu robiłam szlachetną Paczkę i znajoma powiedziała mi niech ci bóg w dzieciach wynagrodzi hihi 2 tyg później miałam dwie kreski na tescie śmiałam się bo przypomniały mi sie jej słowa
Dobro powraca pamietajcie Fajnie by bylo zrobić małym prezent pod choinkę wejdzcie chociaż i poczytajcie historie ja łzę uroniłam...
Nie naciągam wiadomo nie kazdy ma ale daje ten co nie ma zazwyczaj taka nasza Polska
www.siepomaga.pl/u/adziuss/fundraises
Kasa nie idzie na moje konto tylko do dziewczynek bez obaw.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Co doproblemow brzuszkowych,nam polecono krople BioGaia - to sa naturalne szczepy bakterii. Daje sie 5 kropel na dobe. Niestety 5ml kosztuje 45zl,ale jesli pomagaja to dam nawet 200zl ;P
Ja juz zostalam sama z Mikim do srody, czw i mam mega stresa. Pewnie on to wyczuje i bedzie jazda...
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mery jak juz wyjdzie z tych problemow nap do nas na forum.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia Zosia slodzinka,tort bajeczny i Mama sama radosc az milo popatrzec na Was
Kinia ciesze sie ze rozwiazal sie problem i juz jestes spokojniejsza!!!!
Villemo bardzo mi przykro,kondolencje z powodu straty tesciowej dla Was obojga i duzo sily dla meza,wiem jak to ciezko i na pewno chcesz pomoc...po prostu badz blisko i to wystarczy,niestety w takim bolu nikt nie moze pomoc w inny sposob
Nike my tez walczymy z kolka i to taka ze az oddech traci a ja umieram obok...jemy 3cie opakowanie hippa niby bylo lepiej i teraz znow szalenstwo tez daje kropelki 10 na dobe ale chyba nic nie daja
Slonko jak z Twoim biustem? udalo Ci sie utrzymac laktacje? mam nadzieje!!!!
ja tesknie za karmieniem piersia bardzo...mleczka juz nie ma udalo mi sie bez prochow,ale ja mam caly czas goraczke,trzesie mnie i cale cialo boli...dzis na spacer sie wyszykowalismy i nie mialam sily wyjsc z samochodu teraz siedze pije rumianek i niedobrze mi ze szok
Papi jejku jak Twoj synio urosl ...jak ten czas leci..kawal malego mezczyzny
Madzia albo ja slepa albo Cie nie widze ;)co u Was?
Iwonka gratulujemy 2 miesiaczkow Kacperkowi!!!! Dinku my juz po plotach buzi dla Lusi
Nie pamietam od tej goraczki co jeszcze przeczytalam i co mialam napisac...padam...
milego wieczoru
a Karolka olej olej nie warto tracic czasu na marudzenie chlopaka...przejdzie mu.
pozdrowienia dla Mery i Juli!!!
Kinia uzywasz plynu tzn,zelu a jak pachan po praniu ubranka???
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziekuje w imieniu Neli