- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzis leniwy dsien pogoda u nas srednia niby cieplo ale pochmurno zaraz idziemy sie kapac bo cos widze jakws kupe na plecach chcialam wam s pochwalic ze wreszcie upolowalam karmnik w miare ludzki i uwaga dobrze sie wymierzylam i mam rozmiar 70 E a zawsze mialam zle dobrane staniki bo kupowalam na 75 lub 80 i wtedy inna miseczka wychodzila
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Maleńka zasnęła w huśtawce więc daje mi odsapnąć. W czwartek miałam mega sprzątanie więc dziś pier....ę i nie robię nic!
Udanych imprez chrzcinowych dla maluszków i rodziców
Papi,sama się z siebie teraz śmieję bo czytam o KARMNIKU i sama już chciałam pisać,że dziadek też dziś wyciągnął i zamontował nasz hahaha ale my nie o tych samych karmnikach
Aga,pytałaś o nasze szczepienia- no my juz PO. Byłam teraz w czwartek. Darła się przy ukłuciu a miała ich 2 ale szybko się uspokoiła więc jak już pisałam wcześniej-zniosła to dzielnie Poza tym że więcej spała po tym całym szczepieniu to ominęło nas marudzenie,goraczka i wszystko co złe
A nie pisałam Wam,że mała ma pleśniawki na wewnętrznej stronie policzków. Niewiele ale jednak. Pani doktor zaleciła smarować witaminą C w kropelkach więc owijakm swojego małego palucha gazikiem wyjałowionym i próbuję działać ale lekko nie jest bo zaciska te swoje dziąsełka
no i SE pospała....
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Natka wrzuc jakies fotki ze chrzcin
W poniedzialek ide zważyć mojego klocka bo czuje ze jest coraz cięższy...
Kapselek śpi sobie od 20 a mamusia i tatuś mogą zając się sobą hihi
Dobranoc...
PAMIĘTAJCIE ŻEBY PRZESTAWIĆ DZIŚ ZEGARKI!!!!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przepraszam ale nie mialam czasu poczytac...
wstawiam Wam Neli w jej hybrydowce
i zarazem mam pytanie czy ktoras ma z brights stars hustawke z wibracja? jesli tak to czy wibracja wydaje jakis dzwiek? halas? czy jest zupelnie nie slyszlana przy wylaczonej muzyce-dzwiekach???
caluje Was wszystkie mocno
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorota,ja również mam nadzieję,że z imienniczą mojej córci już lepiej. Zdrówka dużo dla Alicji i Adaśka też oczywiście
Tak z wizyty u pediatry mi sie jeszcze przypomniało-jakby któraś z Was walczyła z odparzeniami (jak my) to z polecenia naszej pediatry sprzedaję info o zbawiennej maści Tormentiol po pierwszym użyciu juz mega poprawa
Dinusiu-Nefeli przepiękna Wycałuj ją od Cioci Ivy
Ja mam hybrydę z bright starts ale huśtawę-buja,ale nie wibruje więc nie pomogę :/ Madzia ma na bank taka jak my i z tego co pamiętam to z tej samej firmy ma też Natalia dla Julki ale nie wiem jaką....może ona Ci pomoże.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najszybciej jednak jak mama dupcie ponosi a ona zaśnie w pionie wtulona we mnie.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Madzik super ze z bioderkami dobrze Co do włosów to nie pomogę bo u mnie sie poprawiły wręcz No i popatrz jak sie przejmowalas waga a tu proszę pięknie kg zrzucone mozna pozazdrościć bo u mnie zwis jeszcze jest i boczki tez jeszcze stercza a biodra sie nie wciagnely Zobaczymy czy jeszcze sie pomniejsza czy już raczej nie U mnie tak to paskuda wyglada ze na przyszły rok na wakacje kupuje sobie tankini co by Moj brzuch światła dziennego już nie zobaczył! Aaaaa no i udanych chrzcin! Oby było lepiej niż ci sie wydaje i żebyście miło spędzili czas a i Antos był jak anioł!
Natka chyba już za późno żebym wam życzyla żeby były udane chrzciny bo wy już po Ale mam nadzieje ze poszło gładko! No i wrzuć foteczke!
Karola my sie chrzcimy dopiero w czerwcu wiec mnie to chyba nikt nie pobije Kolejny rekord moj Hehehe
Minka mam nadzieje ze już lepiej u twoich skarbów i niech szybko wracają do zdrowka!
Nubi super wygladacie Eh lapcie tego słońca ile wlezie bo u mnie już go nie ma tylko deszcz no i swietnie ze cyce podleczone i sama radość z macierzyństwa o to chodzi gratulacje i daj znać jak ci poszło po odstawieniu nieszczęsnego raffaello!
Kalina masz racje ze mogła ta baba inaczej postąpić niż mnie do takiego stanu doprowadzić Choć moze sama jestem sobie winna bo powinnam byc twardsza ale jak tu nie beczec jak chodzi o taka kruszynke?! Kurcze a przerabane z tym twoim kręgosłupem Chodzież do jakiegoś lekarza z tym? No i rownież życzę powodzenia na chrzcinach!
Daga Nefeli słodka i jaka już duża! Doczekaliśmy sie wkoncu foteczki! Tyle mamci nerwów przyspozyla a buziaczek aniolka! I faktycznie dlugonoga? Z
Huśtawka nie pomogę mamy inna mamy za to wibre w lezaczku z fisher price i wibracje słychać delikatnie ale słychać!
Iva u was jak zwykle super! Nie ma to jak u mamy co?! U mnie jak u Magdy Kacperek lubi huśtawke ale żadna rewelaca sam w niej nie zasnie zreszta ten Moj bak w dzień wogole nie śpi wiec nie dziwota Ale powiem ze w lezaczku bujac ku tak samo siedział wiec nie wiem czy sie opłacało choć wiadomo za te grosze co kupiłam to kasa nie obzalowana! A i dzięki za info o szczepieniach faktycznie już pisalas Ja stara sklerotyczka zapomnialam! U nas dopiero na równe dwa miesiące będzie miał ale specjalnie tak bukowalam żeby mąż miał wolne bo nie wiem jakbym sama to przeżyła Mam nadzieje ze będzie lepiej niż myśle! A mam teraz pytanko odnośnie pasa nadal nosisz? Ja ubralam pare razy ale brzuch mnie bolal jak go nosilam i pózniej po sciagnieciu tez wiec zrezygnowalam bo sie o szycie bałam A ciebie tez bolało?moze tak miało byc a ja zrezygnowalam niepotrzebnie
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
tera sie karmimy i lulu. nachwalilam sie moja kruszynka i tak mi wieczorem dala popalic a mnie jeszcze lepek tak napitalal ze nawet ciut nakrzyczalam co dalo 5min spokoju jak wyszlam:-P ale wprowadzam mleczko co dostalysmy na recepte dla alergikow i dalam pol na pol z obecnym i mloda nie chciala jesc i wolala o cyca.. a tam pustynia. no i bylo darcie. fakt mi tez ono sie mniej smaczne wydaje od zwyklego bebilona. przyszedl tatus kolo polnocy z pracy to jej dal i od niego zjadla nawet.
agamo chodzilam przed ciaza do masazysty ktory mi nastawial kregoslup od czasu do czasu. no i bede musiec wpasc do niego ale na razie ciezko bo nie jest z krakowa i musze poswiecic na to minimum 3h a na tyle jeszcze mlodej nie zostawiam
w sumie fajnie maszxz chrzcinami bo przynajmniej bedziesz mogla poszalec z krotka sukienusia
nubi nie widzem zdjatka:-( a ciesze sie ze wracasz do zdrowka.. jak bedziesz w pelni sil to rajd nas czeka
nefeli sliczna i widac ze hustawka spasowala:-)
a aluska z mama to az milo popatrzec:-)
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kalina tak sie lansowalam na forum wczoraj Ty polansuj sie fotami z chrzcin.
Agamo niestety to nie rafaello, moze to po dzemiku porzeczkowym, moze po pomidorowce... Eh poszukuje dalej.
Cdn
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Dagus nie pomoge Ci z ta hustawka, bo mamy taka sama jak Madzia i Iva, czyli bez opcji wibracji.
Jesli chodzi o chrzest, to Julka byka grzeczna jak maly anioleczek cala msze i impreze przespala, nie przeszkadzaly jej sesje zdjeciowe ani nawet polewnie glowki woda. Przy tym ostatnim myslalam, ze bedzie krzyk, a ona tylko oczka uchylila, zerknela co sie dzieje 'co mi robia' i zasnela dalej az ksiadz sie dziwil, ze takie grzeczne dziecko
Zdjecia wrzuce pozniej, jak wstane do laptopa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
a zo to na cyca czeka chyba:-)
natalia pozazdroscic.. mam nadz ze moja dzis tez choc kosciol przespi:-)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś,pas noszę ale teraz zakładam go na noc Pewnie,że bolało,ja to w ogóle miałam takie dość ostre kłucia w prawym boku dośc długo,jakby kolka,czy wyrostek. Doktorek mówił,ze to norma po cc ale przez to i noszenie pasa nie było przyjemnością. Teraz mam te kłucia raz na tydzień,10dni... W każdym razie pas noszę,myślę o jakimś mniejszym już,bo chociaz dostałam zielone światło na bieganie,pływanie i brzuszki to obawiam się,że z tą moją fałdką nad cięciem będzie ciężka sprawa. Moja bratowa mnie ostatnio zrypała że przecież to dopiero 6 tygodni minęło i brzusio potrzebuje czasu ale ja jak to JA...już bym chciała żeby wsio było jak należy
Kalinka,obłęd jest jak mała daje popalić a tu jeszcze głowa boli... oj miałam to samo. Aż łzy same do oczu napływają. No ale trzeba zacisnąć poślady dać radę
Udanej imprezy Bez żadnych niechcianych niespodzianek
Nubisiu,focia NAJS Zośka się dotlenia w ramionach mamy,no lepiej być nie mogło heh
Widać,że przyjemne otoczenie Tarasik,ogród....fajnie,fajnie
Natalia jak miło się czyta że impreza udana Julcia wiedziała jak się zachować w kościele NO i jak prawdziwa gwiazda skoro nic sobie z sesji nie robiła heh A co
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Nubi współczuje ze musicie dalej szukać co uczula Jedynie plus ze dalej możesz raffaello szamac ja jak patrzę na swoje w kuchni to kusi jak cholera już dałam mężowi i szwagrowi zielone światło to jak wcześniej mi podjadali tak teraz leży i leży no cóż zakazany owoc lepiej smakuje hehe
Natka super ze Jula spisała Mama musiała byc dumna! Czekamy na fotki!
Iva Kurcze to pewnie nie potrzebnie odstawilam bo brzuch owszem tez mnie boli już mniej ale jak zakladalam pas to bardziej bolal i myślałam ze jakduzo bardziej boli to zły znak i przestałam A z tym moim flakiem tez bym chciała coś zrobić bo wstretne no wiec wcale ci sie nie dziwie Mialam zapytać na wizycie o ćwiczenia i zapomnialam ale jak ty możesz to i ja jak delikatnie zacznę moze nic sie nie stanie!
U nas nowy problem chyba ta środowiskowa uzekla wszystkie moje smoczki bo mały je wypluwa za to znalazł lepsze wyjście ssie sobie kciuka! No cholerka nie wiedziałam ze tak wcześnie moze sobie kciuka ssac Owszem widziałam jak takie bomble ssia piastki ale kciuki?! I taki wariat ze tak mocno pcha kciuka do buzi ze resztę palcy do oka sobie wkłada a ssie tak mocno ze w całym domu słychać jak mlaska! I naogol robi to przez sen albo tuż przed snem! Nie chce by mu taki durny nawyk został i sie zastanawiam czy to jakiś okresowy nawyk i mu przejdzie Nie chce by sie uzaleznil chyba bym już wolała smoczek!