- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Kasiu i Natko! Pięknie te wasze dziewczyny wyglądały do chrzcin
Daguś a ta Twoja Nefelka jaki słodziak
Martuś, Kalinka, Iva no do schrupania te wasze dzieciorki
Przepraszam jeśli pominęłam resztę fotek i postów, ale na serio nie ogarniam ostatnio
A to moja gwiazda jak śpi i się nie wydziera
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Monia Gusia śliczna i ma chyba zadarty mały nosek! Aniolek! Na rozrabiake nie wyglada! A co do kupek u nas cały czas sluzowate nie wiem nigdy nie zastanawialam sie czy to zle! Kupa w miarę bez oporów raz lepiej raz gorzej i kupek tez sporo mamy w ciagu dnia A kolor u nas żółty czasem zoltozielonkawy Ale całkiem zielone u nas były jak małego karmiłam z dwoch piersi za jednym razem! Albo jak są krótkie karmienia to tez zielona sie trafi!
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazwyczaj w ciągu dnia karmię ją cycem, pod koniec dnia mam już dwa flaki bez mleka, więc zawsze czekałam do rana aż mi znów coś do nich napłynie i w nocy karmiłambutlą. A okazało się, że w tym czasie tak czy owak w nocy powinnam ściągac pokarm, nawet jak nic nie leci, by stymulowac piersi. W ogóle jak jest butla ze sztucznym to i tak powinnam powisieć trochę na laktatorze, a ja tego nie robiłam i ewidentnie ilość pokarmu mi się zmniejszała... więc ten mój rozdarciuch pewnie głodny ciągle był Te kropelki też kazała wykupić, zobaczymy jak po nich będzie
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
niagara rewelacyjny ten tort. No i bardzo fajny pomysł na prezent (bo pampersów nigdy za duzo )
Monia u nas są lekko zielonkawe kupy ale to od Bebilonu Comfort (ponoć przy tym mleczku to bardzo czeste) chociaż ostatnio odkąd podaje mu Dicoflor, kupki są już bardziej żółte. U nas jest dokładnie to samo - jak juz mały nie śpi to cały czas marudzi Nam też lekarka przepisała ten Delicol, bo on jest na kolkę wywołaną nietolerancją laktozy. Ja na razie kupiłam ten Bobotic, ale jeśli do weekendu nie będzie większej poprawy, to spróbuje ten Delicol. Jak coś to daj znać czy wam pomógł
Iwonka jak Kacperek juz mocno trzyma główkę Mały mocarz
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czyli mowisz, że Twoje maleństwo też tak marudzi?
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
Martuś mąż właśnie pojechał po ten Delicol, będę dawać znać jak tam efekty
Czyli mowisz, że Twoje maleństwo też tak marudzi?
Tak tak też mam małego marudę w domu. Już się zaczęłam zastanawiać czy to przez ten brzuszek czy może moje maleństwo ma taki marudny charakter Jak będą jakieś efekty u Twojej Iguni to od razu lecę też kupić te kropelki. Trzymam kciuki żeby wam pomogły
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
u nas wlasnie skonczylo sie mam nadzieje "akcja zasniecie".
nie wiem skad maly ma tyle siky ze na wieczor nie chce spac a w dzien sli 2-3h.
moj maly gdy lezy na brzuszku ..podnosi glowe i zmienia z prawrj strony na lewa ale troche musi to potrwac.
a ja mam dola...
szef Bart powiedzial ze beda miec mniejsze wyplaty bo ma problemy finansowe...
i jak nie znajdzie tu czegos dodatkowego bedzie wyjezdzal do holandii.;/ jak co juz w styczniu;/
a maly bd mial dopiero ponad 3msc ;(;(
zawsze cos.
cczy ktoras starala sie o rodzinne i ten dodatek czyli druge becikowe ?
chcialam sie dowiedziec czy warto zlozyc czy dkugo czeka sie na odp ??
milego wieczoru i.nocy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
niestety ale chya nie dam rady odnieść się do wszystkich postów...
Sliczne te nasze księżniczy które były chrzczone no ale jak się ma takie mamusie to nie ma się czemu dziwić no i mała Nefeli mi mignęła w huśtawce, i śliłacz kaceperek od iwonki, a i "mały" hubcio... i nubi się na słonku wygrzewała z Zo, ktoś jeszcze...??? a no pewno śpioch Kaceperek od nike u tatuśka na rączkach... oj fajne te fotki aż miło popatrzeć
Kinia cieszę się że w końcu troszeczkę odsapnęłaś... mam nadzieję że teraz już będzie z górki
Paula strasznie mi przykro
Akina my od wczoraj też na delikolu... efektów na razie chyba nie widzę tylko coś Antoś okropnie ulewa i chyba wlaśnie od tych kropelek, a powiedz mi jak kazali ci je podawać??? a no właśnie przecież jeszcze igusiowa fotka mi mignęła cudeńko malutkie
No i tyle mi się udało ogarnąć... lecę do małego terrorysty...
PS. my też żeśmy się ochrzcili... ceremonia była naprawdę piękna bo odprawiał ją znajomy ksiądz i bardzo się postarał... wszyscy byli zachwyceni i mówili że takich chrzcin to jescze nie widzieli
Mam tylko jedną fotkę, na resztę czekam aż fotograf je ogarnie i da znać że są do odbioru
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nike my tez spoko z kapiela gorzej po...chociaz juz jest znosnie...
Donia od odstawienia mojego mleka juz nie ulewa....ale kolki mamy,baczki sprawiaja jej bol...krople 10 daje ale tylko raz na dobe
My dzisiaj przezylismy koszmar w nocy,Neli mi sie w snie zaczela dusic,myslalam ze umre...nie moglam jej pomoc zeby zaczela oddychac,a jeszcze cala noc nie spalam przez goraczke prawie 40'...jejku nikomu nie zycze...i moja obawa ze cos jest z noskiem...nie wiem jak to sie po polsku nazywa...jest w nosku i to wycinaja ...przeszkadza oddychac i wtedy jest takie chrumkanie...mojej znajomej syn 2latka mial wlasnie operacje na usuniecie tego z noska,bo wyobrazcie sobie ze dziecko nie mowilo i dlaczego??? bo nie slyszalo dobrze wyrazow...przez to zatkanie noska uszkodzil sie sluch...na szczescie teraz wszystko dobrze i maly po 2tygodniach zaczal mowic normalnie i wyraznie...
Natka tort w deche...Izunia czekamy na fotki...jak jak Iva chrzciny za rok w lecie
Monia nie wiem jak Ci pomoc...u nas zadkie zielone kupki zmusily mnie do zmiany mleka z antykolkowego na zwykle...nie probowalas jednak szalwi?