- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nubi
- Wylogowany
- rozmowna
Trzymam kciuki za powrot do zdrowia Asi!
Pesel musi taki byc bo ktos kto sie urodzil np. 1913 roku we wrzesniu ma poczatek peselu 130921... Tak to.
Witaj nowa mamo
My dzis u dermatologa z Zo bylysmy. Dostalam masc do zrobienia w aptece... Pani powiedziala ze tradzik niemowlecy, nie byla przekonana ale skoro z mojego jedzenia nic to musi byc to.
Padam niewyspana... Drzemka mńie uratuje.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
a sukieniunia czerwona jest taka sliczna ze hej:)
a zapomnialam papi zazdraszczam tej mamy nawet jak jeszcze nieswiadomie:)
nawet sie nie zastanawialam jak mloda bedzie mowic.. w sumie ja do meza tato mowie a on mi mamo wola jak mala sie drze wiec sie pewnie tak nauczy
u nas to mamusia tatus bylo jak bylismy mali a pozniej juz mama tata a zdrobniale to do tej pory mowie jak czegos od nich chce:P
magda nastrachalas mnie ta ciemieniucha. niby wiem ze to nic takiego ale jakos sie tego boje:) ale dzieki za ostrzezenie bo bym pewnie schizowala.. jak na razie to uszka ma strasznie wysuszone. wiec i dalej pewnie bedzie to samo
sloneczko wraca do formy bo sie na spacerku dzis spotkalysamy. obiecala ze napisze dzis jak da rade
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
To ja sobie pozwolę skopiować i wrzucić dzisiejszą focię mojej lali
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tym sposobem mamy nasze forumowe bliźniaki razem.....
- haola
- Wylogowany
- gaworzenie
Alicja jest cudowna, te minki Laska rośnie W ogóle wszystkie dzieciaczki są słodziutkie
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Iga no to jak Hubcio do ciebie podobny to musisz jeszcze swoją fote nam wrzucić!
Kalinka ja tez staram sie dużo pic wiec pije herbatki i jedno kakao i jedna butle wody mineralnej niegazowanej soków sie oduczylam i nie pije za kawa tęsknię ale jeszcze wytrzymam no a wodę non stop stoi przy fotelu bo jak karmie to mnie tak suszy zwłaszcza w nocy! Ja jeszcze walcze bez sztucznego mały w sumie pił sztuczne trzy razy w życiu wolałabym by pozostał na cycu ale jak sie nie da to trudno A mam pytanko w pl tez jest mleko dla dzieci ale w płynie nie w proszku? Takie już gotowe i nie trzeba trzymać w lodówce dopiero po otwarciu Bo ja jak podawałam małemu to właśnie takie bo wygodne maja nawet w maleńkich butelkach na raz wiec idealnie jak potrzebuje emergency!
No i miałam sie pytać kiedy już moze pojawić sie ciemieniucha i widzę ze tamat poruszony A wiecie do kiedy sie moze pojawić? Wiem ze czasem nawet jeszcze duże dzieci mogą dostać ale większość to jednak maluchy ale ciekawa jestem kiedy najpóźniej?my narazie nie mamy i powiem ze wolałabym jednak uniknąć no ale jak dostanie to już wiem co robić dzięki Madzik
No i apropo Madzi fotki sliczne i ja tez nie wiem o co ludziom chodzi wygladacie super cała trójka!
Iva u mnie jako dziecko było mama tata Jako nastolatka zmieniło sie na mamuska i tatko A jak my będziemy małego uczyć nie wiem jeszcze pewnie wstępnie bedzie mama tata bo łatwiej wymowic a pózniej zobaczymy choć pewnie sam zdecyduje! Filmik Lusi super razem z mężem sie smialismy taki mały detektyw ci rośnie I wogole jaka ona kraglutka sie robi i jak główkę pięknie trzyma u nas jeszcze tak wysoko nie umiemy Ale nasze blizniaki forumowe pasują do siebie!
Papi i jak babcia wróciła ze spaceru! Nie dziwie ci sie bo ja jakbym miała małego z kimś zostawić to cały czas o nim myśle Jak byłam u fryzjera ostatnio i zostawilam małego płaczącego z mężem to cały czas w głowie miałam odglos jego płaczu i myśle sobie szybciej babo tnij bo mi dziecko płacze hehe
Nubi czyli te chrostki z zoltym środkiem powiedziała ze to tradzik?
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
akina ...tak pesel teraz jest inny moj maly ma 132925...
iva ta Twoja corcia to mala aparatka sliczna.
moj maly jak zasypia i go odkladam do lozeczka odrazu oczka otwiera...albo jednym zerka czy jestem i czy go mam na recach ;D moj urwis ;D
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
A na jakiej wodzie robicie mleko? Ja na przefiltrowanej, a potem przegotowanej.
Ja tak samo
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Aguś jakiego Kacperek ma ślicznego bodziaczka z tygryskiem!!!!
Karolcia a jaki smoczek używasz? ja chcialabym juz wprowadzić Kacperkowi dwójkę ale podobno od trzeciego miesiąca jest dwójka... Pewnie będzie mu wylatywać za bardzo...
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Lusia jest nieziemska, moja też tak walczy
Aguś, a Twój synio jaki już duży
Jej dopiero co wszystkie z brzuchami chodziłyśmy, bałyśmy się porodów a tu proszę
Ej dziewczyny, bo ciekawa jestem, czy jak pierwszy poród odbył się przez cc, to przy drugiej ciąży, też zazwyczaj jest cesarka?
A tu Gusia na dzisiejszym spacerku w czapce zrobionej przez babcię
I moja podwójna broda
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Najgorsze, że dalej nikt nie umi usunąć usterki bo mam internet bezprzewodowy na kartę i gdzie tu reklamować. Powiedzieli mi, żebym nowy modem kupiła może to pomoże. Ehhh szkoda gadać.
Zdjęcia śliczne dzieciaczków a minki zabójcze. Jutro włączy mi się nowy transfer na komórce to wejdę do was poczytam co tam nowego słychać.
Buziaki dla was i uciekam bo mały nie śpi Wszystko go interesuje ) A dziś kończy 10 tygodni
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki mamki za peselowe informacje, ja juz panikę siałóam,że jakiś błąd zrobili
Lusia jest nieziemska, moja też tak walczy
Aguś, a Twój synio jaki już duży
Jej dopiero co wszystkie z brzuchami chodziłyśmy, bałyśmy się porodów a tu proszę
Ej dziewczyny, bo ciekawa jestem, czy jak pierwszy poród odbył się przez cc, to przy drugiej ciąży, też zazwyczaj jest cesarka?
Teoretycznie pierwsza cesarka nie jest wskazaniem do drugiej, niemniej jednak, kobieta po cesarce musi wyrazić pisemną zgodę na próbę porodu naturalnego, jeśli jej nie wyrazi to będzie cięta. U mnie było 2 lata różnicy pomiędzy cesarkami i to jest uważane niby za bezpieczną granicę, blizna była ok i nic się nie działo no ale wszystko też zależy co było przyczyną cesarki. Ja myślałam o próbie porodu naturalnego ale lekarz wybił mi to z głowy. Moja szyjka w pierwszej ciąży miała w dupie bardzo silne skurcze nic nie wskazywało na to, żeby w drugiej ciąży miało by być inaczej więc nawet ordynator nic nie dyskutował w tej kwestii ani nie próbował namawiać na poród sn.