- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
ale on ma tylko to na brzuszku na nogach plecach itd nie ma...
Marta ja takze z Kornelkiem trzymamy kciuki !!!
Aniu nie ma za co ;-*
Nubi dasz sobie rade !! paczatek jest ciezki a potem juz ma sie wprawe..ja tez zastanawialam jak zrobie obiad ogarne dom itd...a a teraz to juz norma
Wszystkie dzieci sa sliczne .!!!!!;****
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
- mery75
- Wylogowany
- rozmowna
- Córuniu kocham Cię nad życie
Odnośnie szczepionek to ja niemieszanm tylko każdą pojedynczo biore bo w szpitalu się nasłuchałam że po tych mieszanych zdarzają się nawet zgony tak słyszałam w szpitalu także wole każdą osobno przepraszam że o tym pisze ale gdybym o tym niesłyszała to też pewnie bym brała te 5w1 a teraz się boje
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
krople delicol daja efekty.. caly wczorajszy dzien mloda faszerowalam i taka srake miala wieczorem ze nie nadazalam z wymiana pieluch.. sie balam ze sie odwodni czy cus ale juz w nocy spokoj. tylko ja budzilam do jedzenia czesciej bo za duzo z niej wylecialo. moglam dac za duzo bo wprost do japki wlewalam. dzis znow plcze na brzuszek ale boje sie tego dawac
mery super zdjatko. mloda wykonczona zasnela pewnie po ciezkiej nocce.. bylescie sie szybko uporaly z tymi kolkami.
ja przechodze na bebilon pepti i nie wiem czy nie po tym pogorszyly nam sie sprawy brzuszkowe
- Iga26
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jesteś dla mnie całym światem:*
Kurcze a nas dzisiaj czeka rozmowa z księdzem;/ i obawiam się że łatwo nie bedzie nie dość że nie mamy ślubu ( i pod żadnym pozorem nie podpiszę karteczki że w ciągu 3 lat weźmiemy ślub kościelny a takie praktyki stosuje nasz Pleban;/) to nasza wybranka na chrzestną nie ma bierzmowania więc znając życie problem będziemy mieli nie mały;/
Ależ mam stresa ja pierdziu;/
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Iga26
- Wylogowany
- gaworzenie
iga chyba jedynym warunkiem bycia chrzestnym jest to zeby miec bierzmowanie wiec to ciezko bedzie ominac.
no niby tak ale wszystko zależy od księdza ja ma dwójkę chrześniaków i też bez bierzmowania jestem:)
- Iga26
- Wylogowany
- gaworzenie
za godzinke wszystko będzie jasne:Pkalina napisał:
iga chyba jedynym warunkiem bycia chrzestnym jest to zeby miec bierzmowanie wiec to ciezko bedzie ominac.
no niby tak ale wszystko zależy od księdza ja ma dwójkę chrześniaków i też bez bierzmowania jestem:)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Mam neta i w kompie i w telefonie hahaha.
Z kompem to się okazało, że program antywirusowy zwariował i zablokował wejście do neta.
My już po chrzcinach. Ufff...
Przepraszam, że nie nadrobię wszystkich postów ale jak mały śpi to łapię się za gotowanie, sprzątanie i nadrabianie sto tysięcy innych rzeczy.
Nubi trzymam mocno kciuki za was.
Asia bardzo mi przykro z powodu utraty pracy twojej mamy. (( Mam nadzieję, że się wam wszystko ułoży.
Iwonka ślicznie Kacperek już rozmawia.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Marta,współczuję szpitala i tego głodzenia. boshe nie wyobrażam sobie nawet przy moim żarłoku 3mam kciuki z nadzieją,że szybko ogarna problem i wrócicie do domku.
Natalia 170ml? wow...Alicja jak na razie najwięcej jednorazowo chlapnęła 120... widocznie jej starcza a Julcia starsza odrobinę to i zapotrzebowanie większe
Nubisiu-jestem z Wami i wierzę,że sobie świetnie poradzisz kochana
Kacperka-gadułę i interesującą rozmowe obejrzałam Widzę,że maglujecie ten sam ciężki temat co ja z Luśką A GUUUUU Jeszcze rownie instensywnie przerabiamy A GIII i A BUUUU przy czym młoda artystycznie zapluwa mamy okulary hahaha
Aniu,Gosiu fajno,że zajrzałyscie i się odezwałyście
Lecę na parter do rodziców bo słyszę,że tata wrócił (był u siostry koło Grudziądza) więc lecę się dowiedziec co tam u nich i jak nowy członek rodziny-Olinek nasz kochany
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mery slicznie wygladacie takie przytulone
Nubis nie martw sie ja bylam od poczatku sama z synem 8lat temu da rade i gotowac i nawet sie wysikac teraz tez jestem caly czas sama i fakt troche ciezej bo dwojka i najwiekszy problem to z brakiem czasu...na jedzenie glownie,z obiadem troche sie mecze bo mala jest ogolnie niespokojna w przeciwienstwie do mojego synia jak byl maly...ale wszystko do przezycia
Nas dzis wysypalo po raz pierwszy i mysle ze to po oliwce chicco bio cala jest taka chropowata mala,a w sloncu cale nozki czerwone od drobnych krosteczek...
mam pytanie co robicie na ciemieniuche wydaje mi sie ze cos sie zaczyna???...na czolku i brwi...nie dam rady juz kupic kolejnego specjalnego plynu i kremow ,caly dom oliwek itd...
z pozytywow kupilam sliczny dresik malej i kurteczke na zime,ale ...nie mamy wozka...i troche kiepsko z wychodzeniem.
Asiu ciesze sie ze u was lepiej ze zdrowkiem i zycze zeby mama znalazla cos albo Ty,bo doskonale wiem jak to jest z praca a raczej jej brakiem...u nas tylko maz pracuje i to tez nic pewnego,za grosze..ale coz trzeba sobie radzic..na pewno sie uda!!!
caluje Was wszystkie
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2