- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Iva o to dobrze wiedzieć bo sie zastanawialam nad tym olbasem to teraz juz wiem To ja mam vicka to nie będę specjalnie olbasa kupować bo to chyba jedno to samo. No i niespodzianka super Bardzo miło muszę mamie pokazać! I faktycznie sie wpasowala! Choć pierwsze skrzypce gra wszędzie Lusia! A z mama ma jakaś fotkę?
Izula my tez mamy wode morska ale czytałam zeby za często nie używać bo ze moze podraznic nosek I u nas jak mały kichnie i ma mokry katarek to nie przy każdym odciaganiu używamy a jak wcześniej miał suche kozki to juz przy każdym aczkolwiek wtedy odciagalismy tylko raz po kąpieli przed spaniem No a co do kaszlu to zalerzy czy to takie pojedyncze kaszlniecia czy kilka pod rząd no i będziesz słyszeć kiedy dziecko sobie odchrzakuje a kiedy to samo go szarpie i kaszle! Cieżko opisać kaszel kurcze!
Ewus no to trzymam kciuki za Bartusia no i zeby siostrzyczki miały tego rodzynka A jak bedzie siostra to bedą miały mała żywa laleczke w domu!

Madzik jaki Antos slodziak uwielbiam takie pozy przy spaniu I wiesz ze wcale nie wyglada na te 7 kg! Ja mam taka fotkę Kacperka jak odpial sie od cyca i śpi z piastką zaslaniajaca sobie usta Albo ostatnio rano jak go nakarmilam i byłam jeszcze w szlafroku a ze w domu było chłodno to go nakrylam a on główkę wyciągnął ze szlafroka i tymi swoimi oczkami za tata wypatrywal no to tatuś fotki strzelił! Muszę wam kiedyś wrzucić tylko kiedy ja na kompa siade to nie wiem! I co to za konkurencje mojemu robisz co? Ładnie! My z Kacperkiem Lusi tak łatwo nie oddamy!

Pyzik ty tam nie słuchaj glupiego teścia Ludzie to są dziwni wydaje im sie ze jak dziecko płacze to odrazu my musimy robić coś zle no bo dziecko płacze i człowiek sie zastanawia jak ci ludzie wychowali swoje dzieci i nie wiedza ze każde dziecko musi sobie poplakac czasem nawet z nudów! Ja jak byłam małego teraz ważyć i wyszło ze przybiera wporzadku mimo iż wcześniej w panikę wpadła środowiskowa to teraz jak go zwazyla to mowi "no widzę ze mały ładnie przybiera i odrazu widać ze wszystko wporzadku bo nie płacze" a ostatnio płakał wiec dlatego zle przybieral a teraz dobrze to nie płacze! A ja sobie myśle dzięki kochany kacperku ze nie plakales bo by znów było ze zła matka coś zle robi! Zaczynaja mnie ci wszyscy ludzie wkurzac!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Aguśpokaż mamie fotę,pokaż

Może przy następnej sesji strzelę sobie foteczkę razem z dzieciakami,zobaczymy

Walka o Luśkę się widzę szykuje hahaha I Ty mi się tu Kochana nie rozbestwiaj-Lusia ma brata i musi jej wystarczyć

- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Donia boshe co za bzdury ta teściowa opowiada Moze i to mleko pózniej jest wartosciowsze ale przecież o to chodzi zeby miał i tego pierwszego i drugiego Trzeba było teściowej zapytać co robiła 30lat temu dawała dziecko odrazu do cyca czy najpierw rekami odciagala to przezroczyste mleko Chyba ze teściowa taka miododajna ze odrazu jej to tłuste mleko lecialo!
głupia!
Tak, dokładnie. Właśnie mówiła, że ona zawsze ściągała ręcznie to pierwsze mleko do zlewu

Pyzaura, to super, że już będziesz z nami na bieżąco. Czyli pewnie sytuacja z córcią się ustabilizowała

- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Donia wspolczuje wizyty u tesciow! Masakra. Zabawe z laktatorem zaliczylabym w lazience! Uh wspolczuje, jestes dzielna ze to znioslas!
Iva sesja lusi jest super...takie ann geddes

Magda ladnie ten twoj gigancik odpoczywa, jest przeslodki i wiesz wyglada proporcjonalnie, myslalam ze to grubasek jak przeczytalam wage a tu taki przystojniak

Aniu, Misia przeslodka, super ze wstawilas fotki malej kotki

Ja jutro z Zo jade na wschod do dziadkow, pewnie nie bede sie odzywac tu ale postaram sie byc na bierzaco. Buzki mamcie!
- asiek89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Debiutująca mama :)
Dlaczego Wy sobie pozwalacie na takie traktowanie??
Gdyby ktoś mi wyskakiwał z takimi tekstami albo próbował wylewać moje mleko, to zrobiłby to jeden raz i nigdy więcej, bo zwyczajnie bym na to nie pozwoliła.
Przecież w taki sposób to się niezłej nerwicy można dorobić..
Naprawdę, ja wiem, że trzeba szanować rodzinę i w ogóle, no ale kuźwa to musi działać w dwie strony..
Wybaczcie, ale musiałam, bo czytam i nie dowierzam po prostu...
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nubi Asia powodzenia napewno bedzie dobrze! No i jak wrócisz to posluchamy jakie wrażenia! a Zo napewno sie spisze! Moja znajoma mi mówiła ze jej cory zawsze w obcym miejscu były spokojne bo nowe otoczenie wiec i tobie tego życzę!
Ale wiecie fajnie by było jakby któreś z maszyn dzieci faktycznie sie spiknelo! Eeeeee no takich tesciowych to mojemu synowi życzę!

Ivus mama bedzie dumna A z szydelkowaniem takiego bakcyla złapała ze szok Ona wcześniej nigdy nic nie robiła na drutach czy szydelku bo mówiła ze ja wszyscy w domu wysmiewali A teraz jak zrobiła i sie spodobało to wróciła do pl i codziennie coś tam robi a to sobie a to Kacperkowi juz dwa swetry zrobiła i trzeci teraz robi I jak zawsze mol ksiazkowy to mowi ze ma teraz rywala książek!no i rozumiem ie z ta dwójka bo ja sama nie wiem czy chciałabym trójkę rodzic Ale podjudzac cię troche możemy

Pyzik Aniu no ludzie są walnieci i nie ma co sie przejmować bo my wiemy lepiej co dobre dla naszych bombli I wiem łatwo sie mowi ale jak ktoś przyjdzie i zacznie dolowac to człowiek odrazu w dolinę wpada no cóż trza sie uczuć asertywnosci i nie dac sie burakom!
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

noc od 19.45 do 24 zjadl i spal do 2.25 zjadl i spal do 5.30
pyzik mala slodka.

iva sesja udana...mala cud malina

u nas spokojnie...nic sie nie dzieje.
- aska06091
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Papi strasznie mi przykromz powodu kota. Świetnie rozumiem Twojego R, ja w krótkim czasie straciłam 2 koty i jamniczke i po każdym płakałam przez parę dni

Asiek mnie tekst teściowej też dobił, ale teraz uczę się odpowiadać na takie "mądrością". A babcia pytała czemu pieluchy tetrowej nie nosze na piersiach, bo jak je przeziębie to mała będzie płakać i za ich czasów tak były kobiety nauczone

Iga zazdroszczę wycieczki, z chęcią też bym pojechała, ale jednak chyba bym nie wstrzymała bez Agaty

Iva zdjęcia mega slodkie5

Pyzaura piękna córeczka, podoba mi się to zdjęcie ze smoczkiem

Donata podziwiam Cię, że wytrzymałaś te odwiedziny, ja już bym tam na pewno zadymę zrobiła, a na pewno bym dziecko ciągle przy sobie miała i nie dała nikomu

Moja córeczka o 5 urządziła sobie pogaduchy z poduszką

O kurcze ale się rozpisałam

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Dziś zorientowałam się że to moje małe dziecię zaczyna co raz to lepiej sypiać bo od kilku dni budzi się tylko 2 razy max 3 na papu, bez przerw na nocne harce... oj mam nadzieję że tak już zostanie

Donatko boże wybacz ale baby to jakieś prosto z pod pługa wyjęte! na litość boską... to mleko to jeszcze jakoś przeżyję ale ten tort... bagietka

Kurcze własnie pogodę pokazali 7 stopni i deszzcz

A tak wogóle to jutro Antoś zostaje z teściową sam... oj nie wiem jak ja to przeżyję, my jesteśmy umówieni z doradcą hipotecznym bo chcemy nowe mieszkanie kupić... najlepiej jeszcze w tym roku... bo na tych 40 m2 to my się juz długo nie pomieścimy

Nubiś miłej wizyty u teściów... oby zo się spisała...hihi oooo i mamy chętną żonke dla mojego Antośka... super.... a tak swoją drogą to wiecie co ja chyba jednak jest za aranżowanymi małżeństwami

No i tak się najarałam na tą sesję dla młodego że umówiłam się na środę...i zdecydowaliśmy się na pakiet roczny... tzn co trzy miesiące będziemy robić malemu 15 fotek i tak aż do roczku a na koniec dostaniemy wielki album... szkoda tylko że nie będzie z tego okresu noworodkowego ale co tam i tak myślę że pamiątkę będzie miał fajną... tym bardziej że dostał troszkę kasiory na chrzest więc nie obciąży to naszego budżetu rodzinnego

A i jeszcze wracając do tego moje kluska... wiecie mi się właśnie wydaje że on jakoś szczególnie grubiutki to nie jest... no fakt faktem tu i ówdzie fałdki ma i paple też ale przez to że on taki długi jest to jako tako się to wszystko rozkłada...

- zuzuzanta
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

donata podziwiam Cię, że wytrzymałaś tam tak długo. Teściowa z tym mlekiem przegięła, to prawda, ale Twoja szwagierka to ma chyba coś z głową. Rozumiem gdyby to była pięcioletnia dziewczynka, a nie dorosła kobieta i to jeszcze matka dzieciom. Moja córa też czasami podsuwa Wojtkowi swoje jedzenie pod nos, ale tylko po to żeby sobie powąchał co go czeka w przyszłości dobrego do jedzenia. Nigdy jej nawet do głowy nie przyszło żeby dać mu polizać czy spróbować.
iva sesja znakomita. Luśka wspaniała modelka
Pozdrawiamy
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5