- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Wiecie z tymi zabobonami to paranoja totalna,z lozka bysmy nie wychodzily,cala ciaze nosilam lancuszki,na pewno sto razy przelazilam pod kablami mysle ze to nieuniknione,13 piatek uwazam za dzien szczesliwy,przez wizjer tez patrzylam bo to chyba oczywisty nawyk,moja kolezanka 3 koty w domu- zero toksoplazmozy,dziewczyny farbujace wlosy rodza dzieci o zupelnie innym kolorze.Chyba codziennie ktos tak dla zabawy wymysla kolejny zabobon,a i kiedys kobiety nie mialy internetu wiec z nudow robily inne rzeczy wymyslaly zabobony dla przyszlych pokolen
Villemo a jakie wasze roczniki z mezem?
no ja tez nie wierze ale wolałam Was zapytać jakie Wy macie na ten temat zdanie Kochane Mamuśki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na pewno pies nie byl powodem bezplodnosci,moglo byc sto tysiecy innych przyczyn ale nie pies.poronila z jakiejs przyczyny i z jakiegos tez powodu nie zachodzila pozniej w ciaze,pies nie mial z tym nic wspolnego.co do kotow,to na prawde osobiscie nie przepadam za ich towarzystwem,ale mam kolezanki ktore od wielu lat maja koty w miszkaniu,spia z nimi itd,i wszystkie maja zdrowe dzieci.Jak bylam mala to ktos mi nagadal zeby kot mnie nie zadrapal bo dzieci sie wtedy nie ma.
- malutka2803
- Wylogowany
- gaworzenie
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Papi ja znam ze wrozy sie nad reka jak kolko to dziewczynka,jak ruch piononowy to chlopiec ,ale inni wroza nad brzuchem i wtedy jest odwrotnie wiec nie rozumiem dlaczego.
Na pewno pies nie byl powodem bezplodnosci,moglo byc sto tysiecy innych przyczyn ale nie pies.poronila z jakiejs przyczyny i z jakiegos tez powodu nie zachodzila pozniej w ciaze,pies nie mial z tym nic wspolnego.co do kotow,to na prawde osobiscie nie przepadam za ich towarzystwem,ale mam kolezanki ktore od wielu lat maja koty w miszkaniu,spia z nimi itd,i wszystkie maja zdrowe dzieci.Jak bylam mala to ktos mi nagadal zeby kot mnie nie zadrapal bo dzieci sie wtedy nie ma.
No może i racja .Pisze tylko to co wiem i słyszałam...
Nie ma co się martwic na zapas...
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do tego lekarza to po pokazaniu tych sloikow mimo iż z łzami w oczach chyba jednak widział ze jestem zdeterminowana żeby mieć dziecko wiec przepisał mi tabletki na poprawienie flory bakteryjnej i przepisał tez witaminki z kwasem foliowym! Także zajął sie mną wmiare przyzwoicie jeśli chodzi o starania! Jego argumentem do tych sloikow było to żebym odlorzyla starania do kwietnia bo zima panuje wiele wirusów i ze jest bardzo duża liczba poronien i ze sam miał pacjentki co ronily bo zlapaly grypę! No i twierdził ze jeśli złapie wirusa i poronie to pól biedy bo ze dziecko we wczesnym etapie moze mieć wiele poważnych schorzeń przez to! No i mówił jeszcze najlepszy czas do poczęcia to od kwietnia do czerwca bodajże!No bo twierdził ze ostatnie miesiące w lato tez jest cieżko! No i mimo iż tego strasznego widoku chyba do końca życia nie zapomnę to jednak nie zniechęciło mnie bo tak bardzo pragnę tego malenstwa i nie zamierzalam czekać by próbować!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malutka2803
- Wylogowany
- gaworzenie
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj beda zazdrosne Twoje zwierzaczki,ale w domu bedzie na maksa wesolo i bedzie duzo duzo milosci!!!
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
uwazam ze dobrze jak dzieci wychowuja sie ze zwierzetami dlatego stwierdzilam ze tylko dzidziusia nam juz brakuje do szczesliwej rodzinki bo psa i kota mamy:)
choc mam znajomych ktorzy maja po 35 lat sa juz ze 3 lata po slubie i teraz wymyslili sobie potomka...KOTA!maja warunki na dziecko wiec nie rozumiem po co sie chajtac jak sie nie planuje zalozenia normalnej rodziny on by chciał ona nie wiec ich kompromis to kupic kota bo psa juz maja to juz dla mnie normalne nie jest
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa