- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Papi słodkie te Twoje zwierzaki Ja też mam jednego takiego zazdrośnika, psa Syberian Husky, który obecnie niczego nie świadom śpi sobie spokojnie pod drzwiami
Pochwalę się Wam moimi rzeczami dla Maleństwa
O wow jedne mam takie same śpioszki :)jak na pierwszym zdj:)
Ale tez widzę masz niezła kolekcje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutka2803
- Wylogowany
- gaworzenie
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- malutka2803
- Wylogowany
- gaworzenie
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefeli jeśli mogę to proszę o wyliczenie płci Ja jestem rocznik 1986 mąż 1987 a dzidziuś został poczęty w 2012 roku
Jak mi teściowa wróżyła z obrączki jak byłam w ciąży z Klaudiuszkiem to wyszła dziewczynka i mi cały czas wmawiała, że lekarz się musiał pomylić określając płeć bo jej wróżby się zawsze sprawdzają. Teraz mi wyszła znowu dziewczynka czyli spodziewam się drugiego pisiora
Pyzaura - na przeziębienie polecam syrop Prenalen jest na naturalnych składnikach przeznaczonych dla kobiet w ciąży. Paracetamol też jest dozwolony. Mój lekarz twierdzi, że czasem bardziej zaszkodzić może przedłużająca się infekcja niż tabletka dlatego trzeba wybrać mniejsze zło. Na katarek pod nos maść majerankowa ja mam kupioną dla Klaudiuszka i zawsze mu podkradam bo ulga ogromna.
Jeśli chodzi o tygodnie ciąży to mój lekarz zaokrągla w górę, przykładowo 12 tydzień ciąży i 1 dzień traktuje już jako 13 tydzień.
Paulinka - cieszę, się że szpital masz za sobą i że wróciłaś do nas. Mam nadzieję, że teraz będzie mniej trosk i problemów zdrowotnych.
Agamo - no padłam ...Nie rozumiem jak można kobiecie coś takiego pokazać Co on kolekcje zarodków prowadzi jakieś zboczenie zawodowe czy co... Że tak powiem za przeproszeniem... ja pierdole...
Karolcia co do przesądów to nie wierzę. Wyprawkę miałam skompletowaną dużo wcześniej, chodziłam w łańcuszkach, paskach i innych cudach i dziecko urodziło się całe i zdrowe. A po brzuchu nie powinno się głaskać w ciąży zagrożonej ale to z punktu medycznego, żeby nie wywoływać skurczy bo mogą spowodować przedwczesne skracanie się szyjki macicy.
Niagara aleś zaszalała hihiih ja się nie mogę przemóc bo mi się tak sukieneczki podobają ale rozsądek mówi co innego. Po co Ci babo sukieneczki i tak będzie kolejny pisior
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
I czy kupujecie smoczusia dla dzidziusia??
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
A jaki rodzaj pampersów będziecie kupowały ??
Mi koleżanka polecała pieluszki firmy Pampers. Podobno testowała wiele różnych marek i te są najlepsze Smoczka też będę kupowała
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jaki rodzaj pampersów będziecie kupowały ??
Przetestowałam przy młodym chyba wszystkie możliwe. Na noc niestety sprawdzają się tylko pampers active baby, dobre są jeszcze dady biedronkowe bardzo podobne do pampersa no ale nocy nie wytrzymują. I oto po różnych testach doszłam do wniosku, że tańszego pampersa trzeba częściej przebrać i czasami niestety jest z niego więcej prania i suma sumarum wychodzi na jedno. Najważniejsze, żeby dupci niemowlaczka pasował bo nie które mają aloesy środki zapachowe i inne cuda a od nich tylko dupka podrażniona.
Smoczuś oczywiście będzie kupiony i zabrany do szpitala w razie w gdyby moje drugie dziecię też miało tak silnie wykształcony odruch ssania jak pierwsze i chciało mnie za wszelką cenę pozbawić cyców na wieki amen
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no dziekuje za podpowiedz wlasnie mam ten syrop Prenalen malinki i czosnek biore parecetamol tez mam ale ta mas chyba na katar musze sobie jeszcze dzis zakupic nie jest to wielkie przeziebienie ale lepiej dmuchac na zimno cytrynka z miodem oby przeszlo ale jak ma przejsc jak za oknem taka pogoda
Maść jest taniutka, kosztuje chyba ze 3 zł a według mnie powinien to być nieodzowny element każdej apteczki dla niemowlaczka także przyda Ci się też na później
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa