- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
W koncu sie doczekalam I mam pierwsze USG 8 kwietnia Hurra.Ciekawa jestem bardzo I odliczam dni
Milego dnia.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Nie wiem co sie stalo ze nie widac mojego suwaczka
Moze z podpisu ci sie cos wykasowało.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Papi z Twoich objawow to raczej nie nerka,nerki ponoc nie bola,tak mowia lekarze.Ja mam dwie przepukliny w odcinku ledzwiowym - objawy to bol w okolicy nerek tak mozna pomyslec ze to nerki,i ciagnie do posladka,czyli klucie i rwace bole w posladku,mnie osobiscie usztywnia noge i bol po calosci,ale to ze wzgledu na dosc skomplikowana sytuacje z tymi przepuklinami.
Ja wczoraj dzwonilam do mojego gina kazal mi brac w konskiej dawce magnez,cala noc nie spalam z bolu,mysle ze do bolu przyczynia sie fakt ze mam problem z toaleta,zaczely sie super zaparcia i moge nie pojsc nawet 5dni,w prawym boku zaczynam coraz bardziej byc pewna ze zrobila sie przepuklina,boli okropnie i im wiekszy brzuch jest tym gorzej,zapytam na wizycie co on o tym mysli.Teraz trzese sie ze cos nie tak,bo bol w podbrzuszu nie ustepuje a ja w domu sama z synem,musze wstac ugotowac i zrobic rozne tam takie...
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
a jezeli chodzi o mdlosci to nie pociesze cie bo iles tam procent kobiet meczy sie z tym do konca ale wiekszosci przechodzi do 5mc
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Papi tez mam dzis ten problem,mam kilka spraw do zalatwienia u ruszyc sie nie moge z domu,boli podbrzusze i juz glupieje co sie dzieje czy to skurcze czy cos innego ,ale bol nie mija
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewczyny myslalam o takim wozku Chcialam sie zapytac czy juz myslalyscie o tym Jedyne co mnie zastanawia w tym to spacerowka Bo w tego typu spacerowkach troche smiesznie sie rozklada gdy chce sie dziecko polozyc Mam na mysli ze w spacerowkach w ktorych jestem bardziej zaznajomiona tyl oparcia sie rozklada w dol natomiast w tych tutaj cale siedzisko kladzie sie do tylu No i zastanawia mnie to na ile jest to praktyczne i wygodne CO myslicie dziewczyny?
Agamo ile kosztuje taki wózek??? bo mi się bardzo podoba, tym bardziej że ja potrzebuję mały lekki wózek, bo dużo jeżdże samochodem, a autko malutkie więc też stelaż musi być mały po złożeniu.
Niestety ceny wózków mnie przerażają, ja jestem w stanie dać do 2 000- co dla mnie jest kosmiczną kwotą, a wiem że to i tak niewiele bo stokke potrafią kosztować nawet po 5 000zł
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
powiem tak ja latalam z moim nerkami po lekarzach,robiono mi rezonansy itd...ale gdy mowilam lekarzowi ze mnie nerki bola to kazdy zgodnie twierdzil ze nerki bola dopiero w ostatnim stadium.Dodam ze nie ufam lekarzom i oni wiedza swoje ja przezywam swoje,wiec jest to opinia lekarzy z tymi nerkami czy watroba,ktora ponoc tez nie boli nie moja opinia
Papi tez mam dzis ten problem,mam kilka spraw do zalatwienia u ruszyc sie nie moge z domu,boli podbrzusze i juz glupieje co sie dzieje czy to skurcze czy cos innego ,ale bol nie mija
Boże nefeli spadaj do jakiegoś lekarza, a najlepiej prosto do szpitala, to już naprawdę za długo trwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!