- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Boże jak was nienawidzę ....52,54,56,60kg - halo czy jest tu ktoś kto waży więcej niż 70kg.... bllleee depresji się przy was nabawię
Niagara spox ja też ostatnio miałam 3 dniową załamkę bo nie mieszczę się w żadną kurtkę zimową, płasz wiosenny też za ciasny... a ciuchy o rozmiar większe to kupiłam już miesiąc temu, a na wadze niby tylko 3kg na plusie,a brzusio hmmmm 90 - ale pamietajcie że ja noszę małego słonika
haha Magda to ,mnie możesz juz kochac ja mam 72
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Magda myslisz ze nosisz slonika ,a jak urodzisz to moze sie okazac 3kg malenstwo :)U mnie w szkole kolezanka,miala taki brzuch ze dziewczyny z innych klas pytaly czy ma blizniaki,jej mama polozna twierdzila na egzaminach ze bedzie b.duze dziecko,hm...co sie okazalo miala duzo wod i byla taka nadmuchana,po ciazy w 2 miesiacu byla juz calkiem szczupla.Wiec chyba roznie bywa.Ale we wrzesniu bedzie tu wesolo zobaczymy ktora tak na prawde ma tlusciutkiego bobaska? a ktora po nocach podjadala potajemnie
no wiem, ale to są słowo moje doktorka, bo wg rozmiarów to dzieciaczek ma prawie 20tyg...a ja dopiero w 17 a niech sobie rośnie, bynajmniej nie będę się bała po porodzie że mu krzywdę zrobie
dzis czytałam forum kwietniówek...i tak jakoś im chyba zazdroszę że jedna po drugiej rodzą i moga się już cieszyć swoimi maleństwami... a przed nami jeszcze taka długa droga
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
natomiast boje sie tez tego testu obciazenia glukoza na razie mi lekarz nic nie mowil o tym ale juz wiem ze w razie co musze prywatnie to zrobic bo w mojej przychodni labolatorium jest czynne tylko w godz 7-9.30 to moglabym zrobic ylko na czczo i po obciazeniu po godzinie
a i jeszcze nie ktore z was mialy robione jakies wymazy zastanawiam sie czy tez nie powinnam miec zwlaszcza ze mam ta infekcje i lekarz przepisal mi te globulki masci i to chyba tylko podraznia i znow mnie leczy nie wiadomo na co ale moze na nfz czegos takiego sie nie robi?
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
Boże jak was nienawidzę ....52,54,56,60kg - halo czy jest tu ktoś kto waży więcej niż 70kg.... bllleee depresji się przy was nabawię
Niagara spox ja też ostatnio miałam 3 dniową załamkę bo nie mieszczę się w żadną kurtkę zimową, płasz wiosenny też za ciasny... a ciuchy o rozmiar większe to kupiłam już miesiąc temu, a na wadze niby tylko 3kg na plusie,a brzusio hmmmm 90 - ale pamietajcie że ja noszę małego słonika
haha Magda to ,mnie możesz juz kochac ja mam 72
no dzięki Bogu że chociaż iwa jest ze mną
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ło matko i córko! To Wy już przy komputerach siedzicie? a ja czaiłam się przez godzinę czy już czy może jeszcze poczekać i sądziłam, że pierwsza będę, a tu tyle czytania no to dzień dobry z samego rana!
dzień dobry:) ja przy kompie od 6 rano bo w pracy kwitnę
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
niagara napisał:
SerekWaniliowy napisał:
niagara napisał:
Serek waniliowy termin mam na 5 września, ale coś czuję, że dziecko nie będzie chciało tak szybko wyjść Terminy wszystkich dziewczyn i podstawowe dane możesz znaleźć w tabelce, link w moim podpisie- pokazywarka.pl/wrzesien2013/
O ale to bystre zestawienie, a ja się dziwiłam przez te kilka tygodni czytania, jak Wy się w tym wszystkim tak dobrze orientujecie
To możesz mnie dopisać, czy trzeba jakieś wkupne?
To powiedz jeszcze skąd jesteś?
Jestem z Gorzowa Wlkp. i będę miała już 33 wiosny po urodzeniu naszego Bąka, ale przy mężu młodnieję hehe
tak z ciekawości zapytam ....a mąz że niby mlodszy??? mnie chyba nikt tu nie przebije z różnicą wieku
Alivva a Twój mąż też z opóźnieniem spełnił swoje nastoletnie marzenia o starszej dziewczynie?
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Daawno nie pisałam ale czytam Was na bierzaco Dzieje sie u Was ładnie Ja w czwartek byłam na wizycie i musze sie wam pochwalic ze jest wszystko ok z mała Rosnie sobie zdrowo ma 13 i pol cm i wazy 290 czyli sporo mi sie wydaje a wy jak myslicie ?
Serek Waniliowy witam serecznie
Ja zmierze sobie brzusio jak znajde metr w domku A na plusie u mnie juz 3 i pol kilo wiec tez sobie ostatnio pozwalam
Kurcze tyle tego jest ze nie jestem w stanie odpisac na wszystkie tematy wybaczcie..postaram sie Was juz nie opuszczac na tak długo
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
SerekWaniliowy napisał:
Ło matko i córko! To Wy już przy komputerach siedzicie? a ja czaiłam się przez godzinę czy już czy może jeszcze poczekać i sądziłam, że pierwsza będę, a tu tyle czytania no to dzień dobry z samego rana!
dzień dobry:) ja przy kompie od 6 rano bo w pracy kwitnę
ja w pracy od 10 ale za to do 21....weekend.... ale spokojnie dam radę
wiecie co uwielbiam w mojej pracy?? to,że zaczynam od kawy i drożdżówki
wczoraj w ogóle postanowilam,że będę jednak pracowac do 19maja....od 20go na L4
czyli jeszczta wizyta teraz 16go i na następnej w maju poprosze o zwolnienie
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alivva a Twój mąż też z opóźnieniem spełnił swoje nastoletnie marzenia o starszej dziewczynie? [/quote]
Nie mam męża (jestem po rozwodzie,mój ex jest 3 lata starszy) a mój obecny partner i tatus mojego maleństwa jest młodszy ode mnie o 8 lat
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
SerekWaniliowy napisał:
Alivva a Twój mąż też z opóźnieniem spełnił swoje nastoletnie marzenia o starszej dziewczynie?
Nie mam męża (jestem po rozwodzie,mój ex jest 3 lata starszy) a mój obecny partner i tatus mojego maleństwa jest młodszy ode mnie o 8 lat [/quote]
no no moja droga nic tyllko pogratulować;P