BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #613866 przez Alivva
kocham_cie napisał:

Boże jak was nienawidzę :silly: ....52,54,56,60kg - halo czy jest tu ktoś kto waży więcej niż 70kg.... bllleee depresji się przy was nabawię :S

Niagara spox ja też ostatnio miałam 3 dniową załamkę bo nie mieszczę się w żadną kurtkę zimową, płasz wiosenny też za ciasny... a ciuchy o rozmiar większe to kupiłam już miesiąc temu, a na wadze niby tylko 3kg na plusie,a brzusio hmmmm 90 :blush:- ale pamietajcie że ja noszę małego słonika :silly:

haha Magda to ,mnie możesz juz kochac :) ja mam 72 :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613868 przez kocham_cie
nefeli napisał:

Magda myslisz ze nosisz slonika :) ,a jak urodzisz to moze sie okazac 3kg malenstwo :)U mnie w szkole kolezanka,miala taki brzuch ze dziewczyny z innych klas pytaly czy ma blizniaki,jej mama polozna twierdzila na egzaminach ze bedzie b.duze dziecko,hm...co sie okazalo miala duzo wod i byla taka nadmuchana,po ciazy w 2 miesiacu byla juz calkiem szczupla.Wiec chyba roznie bywa.Ale we wrzesniu bedzie tu wesolo zobaczymy ktora tak na prawde ma tlusciutkiego bobaska? a ktora po nocach podjadala potajemnie ;)

no wiem, ale to są słowo moje doktorka, bo wg rozmiarów to dzieciaczek ma prawie 20tyg...a ja dopiero w 17 :silly: a niech sobie rośnie, bynajmniej nie będę się bała po porodzie że mu krzywdę zrobie ;)

dzis czytałam forum kwietniówek...i tak jakoś im chyba zazdroszę że jedna po drugiej rodzą i moga się już cieszyć swoimi maleństwami... a przed nami jeszcze taka długa droga :blink:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #613869 przez papi88
ja wiekszosc podstawowych badan mialam choc nie wiedzialam ze np toxo trzeba powtarzac mi nic na razie gin nie zlecil a i chyba nie ma takiej potrzeby miesa malo jem kota niby mam ale on nie jest taki tulacy sie do ludzi to go nawet zbytnio nie glaszcze
natomiast boje sie tez tego testu obciazenia glukoza na razie mi lekarz nic nie mowil o tym ale juz wiem ze w razie co musze prywatnie to zrobic bo w mojej przychodni labolatorium jest czynne tylko w godz 7-9.30 to moglabym zrobic ylko na czczo i po obciazeniu po godzinie

a i jeszcze nie ktore z was mialy robione jakies wymazy zastanawiam sie czy tez nie powinnam miec zwlaszcza ze mam ta infekcje i lekarz przepisal mi te globulki masci i to chyba tylko podraznia i znow mnie leczy nie wiadomo na co ale moze na nfz czegos takiego sie nie robi?

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu #613873 przez kocham_cie
Alivva napisał:

kocham_cie napisał:

Boże jak was nienawidzę :silly: ....52,54,56,60kg - halo czy jest tu ktoś kto waży więcej niż 70kg.... bllleee depresji się przy was nabawię :S

Niagara spox ja też ostatnio miałam 3 dniową załamkę bo nie mieszczę się w żadną kurtkę zimową, płasz wiosenny też za ciasny... a ciuchy o rozmiar większe to kupiłam już miesiąc temu, a na wadze niby tylko 3kg na plusie,a brzusio hmmmm 90 :blush:- ale pamietajcie że ja noszę małego słonika :silly:

haha Magda to ,mnie możesz juz kochac :) ja mam 72 :D

no dzięki Bogu że chociaż iwa jest ze mną :lol:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #613878 przez SerekWaniliowy
Ło matko i córko! To Wy już przy komputerach siedzicie? a ja czaiłam się przez godzinę czy już czy może jeszcze poczekać i sądziłam, że pierwsza będę, a tu tyle czytania ;) no to dzień dobry z samego rana! :laugh:

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #613881 przez kocham_cie
SerekWaniliowy napisał:

Ło matko i córko! To Wy już przy komputerach siedzicie? a ja czaiłam się przez godzinę czy już czy może jeszcze poczekać i sądziłam, że pierwsza będę, a tu tyle czytania ;) no to dzień dobry z samego rana! :laugh:

dzień dobry:) ja przy kompie od 6 rano bo w pracy kwitnę:(

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613882 przez iwonta_kg
Domek mojego malenstwa :-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #613884 przez SerekWaniliowy
Alivva napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

Serek waniliowy termin mam na 5 września, ale coś czuję, że dziecko nie będzie chciało tak szybko wyjść ;) Terminy wszystkich dziewczyn i podstawowe dane możesz znaleźć w tabelce, link w moim podpisie- pokazywarka.pl/wrzesien2013/

O ale to bystre zestawienie, a ja się dziwiłam przez te kilka tygodni czytania, jak Wy się w tym wszystkim tak dobrze orientujecie :)

To możesz mnie dopisać, czy trzeba jakieś wkupne? :lol:

To powiedz jeszcze skąd jesteś?

Jestem z Gorzowa Wlkp. i będę miała już 33 wiosny po urodzeniu naszego Bąka, ale przy mężu młodnieję hehe :blush:

tak z ciekawości zapytam ....a mąz że niby mlodszy??? mnie chyba nikt tu nie przebije z różnicą wieku :silly:

Alivva a Twój mąż też z opóźnieniem spełnił swoje nastoletnie marzenia o starszej dziewczynie? :woohoo:

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #613885 przez Kinia1712
Hej dziewczynki :)

Daawno nie pisałam ale czytam Was na bierzaco :) Dzieje sie u Was ładnie :) Ja w czwartek byłam na wizycie i musze sie wam pochwalic ze jest wszystko ok z mała :) Rosnie sobie zdrowo ma 13 i pol cm i wazy 290 czyli sporo mi sie wydaje a wy jak myslicie ?

Serek Waniliowy witam serecznie :)

Ja zmierze sobie brzusio jak znajde metr w domku :D A na plusie u mnie juz 3 i pol kilo wiec tez sobie ostatnio pozwalam :)

Kurcze tyle tego jest ze nie jestem w stanie odpisac na wszystkie tematy wybaczcie..postaram sie Was juz nie opuszczac na tak długo :)

11 lata 9 miesiąc temu #613888 przez kocham_cie
iwonta_kg napisał:

:lol: ale te nasze kruszynki mają zajebiaszcze domki :lol:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #613893 przez Alivva
kocham_cie napisał:

SerekWaniliowy napisał:

dzień dobry:) ja przy kompie od 6 rano bo w pracy kwitnę:(

ja w pracy od 10 ale za to do 21....weekend.... ale spokojnie dam radę ;)
wiecie co uwielbiam w mojej pracy?? to,że zaczynam od kawy i drożdżówki :D

wczoraj w ogóle postanowilam,że będę jednak pracowac do 19maja....od 20go na L4 ;)
czyli jeszczta wizyta teraz 16go i na następnej w maju poprosze o zwolnienie ;)

11 lata 9 miesiąc temu #613895 przez iwonta_kg
Na co wam to wygląda? Chłopiec czy dziewczynka? :-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #613901 przez Alivva
SerekWaniliowy napisał:

Alivva a Twój mąż też z opóźnieniem spełnił swoje nastoletnie marzenia o starszej dziewczynie? :woohoo:[/quote]

Nie mam męża :D (jestem po rozwodzie,mój ex jest 3 lata starszy) a mój obecny partner i tatus mojego maleństwa jest młodszy ode mnie o 8 lat :D

11 lata 9 miesiąc temu #613902 przez Alivva
iwonta_kg napisał:

ja mam kształt brzusia podobny i mówia mi,że dziewczynka ale z Filem miałam talki sam więc upieram się przy chlopaku ;) niebawem sie przekonamy Iwona ;)

11 lata 9 miesiąc temu #613904 przez kocham_cie
Alivva napisał:

SerekWaniliowy napisał:

Alivva a Twój mąż też z opóźnieniem spełnił swoje nastoletnie marzenia o starszej dziewczynie? :woohoo:

Nie mam męża :D (jestem po rozwodzie,mój ex jest 3 lata starszy) a mój obecny partner i tatus mojego maleństwa jest młodszy ode mnie o 8 lat :D[/quote]

no no moja droga nic tyllko pogratulować;P

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka