BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #613475 przez SerekWaniliowy
niagara napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

Serek waniliowy termin mam na 5 września, ale coś czuję, że dziecko nie będzie chciało tak szybko wyjść ;) Terminy wszystkich dziewczyn i podstawowe dane możesz znaleźć w tabelce, link w moim podpisie- pokazywarka.pl/wrzesien2013/

O ale to bystre zestawienie, a ja się dziwiłam przez te kilka tygodni czytania, jak Wy się w tym wszystkim tak dobrze orientujecie :)

To możesz mnie dopisać, czy trzeba jakieś wkupne? :lol:

To powiedz jeszcze skąd jesteś?

Jestem z Gorzowa Wlkp. i będę miała już 33 wiosny po urodzeniu naszego Bąka, ale przy mężu młodnieję hehe :blush:

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #613476 przez Alivva
niagara napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

Serek waniliowy termin mam na 5 września, ale coś czuję, że dziecko nie będzie chciało tak szybko wyjść ;) Terminy wszystkich dziewczyn i podstawowe dane możesz znaleźć w tabelce, link w moim podpisie- pokazywarka.pl/wrzesien2013/

O ale to bystre zestawienie, a ja się dziwiłam przez te kilka tygodni czytania, jak Wy się w tym wszystkim tak dobrze orientujecie :)

Natalia....no cos Ty :) po poznańsku weźmy jakąś łapówę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #613478 przez Villemo
niagara napisał:

Dziewczyny ale się dzisiaj rozpisałyście :silly:
Witam Serek waniliowy, fajnie, że dołączyłaś :) Coraz więcej nas :laugh: Na kiedy masz termin? Znasz już płeć?
Papi fajnie, że zmieniłaś fryzurę, ważne żebyś Ty się dobrze czuła :) Mi też wizyta u fryzjera ciągle chodzi po głowie ;)
Ja na wysokości pępka mam 94cm, która da więcej? :silly:

Kurcze nie mówcie mi, że przytyłyście tylko po 1kg, bo ja w kompleksy jakieś wpadnę... Zawsze byłam w miarę szczupła, a teraz już się w żadne ciuchy nie mieszczę :( Dzisiaj to aż się poryczałam, jak przymierzyłam sukienkę, w której miałam jutro iść na 18-stkę i nie dopięłam się w biuście :( Musiałam nową kupić. I tak dobrze, że przymierzyłam ją dzisiaj, a nie jutro przed samym wyjściem. Nie wiem co bym wtedy zrobiła.

Niagara co z tego, że tylko kilogram przytyłam jak w brzusiu 104 cm czyli tyle co z Klaudiuszem w 24 tc no supcio :-) Zastrzelę was jak nic za ten pomysł z mierzeniem :side: Ja się poważnie zaczynam obawiać jak będę wyglądać na wrześniowy finał :-)

11 lata 9 miesiąc temu #613479 przez nefeli
Aga ja w obydwu ciazach walczylam z mdlosciami 24h na dobe,tez nie jem i nie pije,a to jeszcze gorsze,jadalam tylko pomarancze,ktorych normalnie od lat nie jadam.Nie wiem czy Cie to pocieszy mnie tez draznia zapachy mydla, pianki...ale juz wszystko powoli mija,tzn mdlosci jeszcze sa,a apetyt mam tylko poznym wieczorem badz noca,ale jest duzo lepiej,juz nie wymiotuje.Problem w tym ze mimo iz nie jem i zapachy mnie wkurzaja,musze codziennie gotowac chlopakom,ogromny wysilek bo ja mdleje jak chwile postoje i wczesniej od razu wymiotowalam jak dluzej postalam w kuchni.Ale nie martw sie wszystko minie i bedzie na prawde wesolo!!!

11 lata 9 miesiąc temu #613480 przez Alivva
SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

Jestem z Gorzowa Wlkp. i będę miała już 33 wiosny po urodzeniu naszego Bąka, ale przy mężu młodnieję hehe :blush:

tak z ciekawości zapytam ....a mąz że niby mlodszy??? mnie chyba nikt tu nie przebije z różnicą wieku :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #613491 przez nefeli
Niagara nie ma sensu komentowac,kolezanka wiele razy tu zaglada tylko po to zeby obrazic forumowiczki,zupelnie nie rozumiem w jakim celu i jaka czerpie z tego satysfakcje?
Nie uczestniczy w dyskusjach,nie udziela zadnych rad,porad ale popsuc atmosfere jest zawsze chetna.Obserwuje inne fora,uwazam ze dziewczyny sa zżyte i na prawde serdeczne jedna dla drugiej,jest duzo smiechu ale i lez czasami,nikt nikogo nie ocenia i nie jedzie mu po majtach,bo on ma inny punkt widzenia.

11 lata 9 miesiąc temu #613492 przez SerekWaniliowy
Alivva napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

tak z ciekawości zapytam ....a mąz że niby mlodszy??? mnie chyba nikt tu nie przebije z różnicą wieku :silly:

No młodszy, młodszy, wiekiem tylko 2 lata, ale mentalnością to mu blisko do Jego 3-letniego braciszka ;) lubią te same zabawy a z Jego głupoty moglibyśmy żyć w dostatku, tylko zbytu na to nie ma :lol: co ciekawe, 10 lat temu uważałam, że jest dojrzały i przebija swoich starszych kolegów polotem... dobrze się skubany maskował ;)

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #613502 przez niagara
Serek waniliowy wpisałam Cię do tabelki :) To wesoło masz z takim mężem :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #613503 przez Alivva
nefeli napisał:

Niagara nie ma sensu komentowac,kolezanka wiele razy tu zaglada tylko po to zeby obrazic forumowiczki,zupelnie nie rozumiem w jakim celu i jaka czerpie z tego satysfakcje?
Nie uczestniczy w dyskusjach,nie udziela zadnych rad,porad ale popsuc atmosfere jest zawsze chetna.Obserwuje inne fora,uwazam ze dziewczyny sa zżyte i na prawde serdeczne jedna dla drugiej,jest duzo smiechu ale i lez czasami,nikt nikogo nie ocenia i nie jedzie mu po majtach,bo on ma inny punkt widzenia.

I AMEN ;)
więc skoro my tez jesteśmy dla siebie miłe i sympatyczne to raczej nie nalezy przejmować się "mało istotnymi szczegółami" prawda??? IGNORANCJA myślę,że wystarczy i da nam wszystkim satysfakcję ;)

11 lata 9 miesiąc temu #613511 przez niagara
Alivva napisał:

nefeli napisał:

I AMEN ;)
więc skoro my tez jesteśmy dla siebie miłe i sympatyczne to raczej nie nalezy przejmować się "mało istotnymi szczegółami" prawda??? IGNORANCJA myślę,że wystarczy i da nam wszystkim satysfakcję ;)

Dziewczyny, uwielbiam Was :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #613572 przez Villemo
SerekWaniliowy napisał:

Alivva napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

SerekWaniliowy napisał:

niagara napisał:

No młodszy, młodszy, wiekiem tylko 2 lata, ale mentalnością to mu blisko do Jego 3-letniego braciszka ;) lubią te same zabawy a z Jego głupoty moglibyśmy żyć w dostatku, tylko zbytu na to nie ma :lol: co ciekawe, 10 lat temu uważałam, że jest dojrzały i przebija swoich starszych kolegów polotem... dobrze się skubany maskował ;)

Hhihihi padłam dzięki za poprawienie nastroju.

11 lata 9 miesiąc temu #613576 przez agamo
I sie do was dziewczyny dolanczam! Tez zamierzam ignorowac Bo glupich komentarzy nie ma co czytac tak naprawde! Już raz nas to sklucilo niepotrzebnie!
A co do cm to nie wiem ile mam bo nie mam centymetra Moze jutro metrowka zmierze o ile sie da myśle ze nie dużo bo brzusio mam mały Natomiast waga mi rośnie Zawsze wazylam 53 i po zajściu w ciążę schudlam 2,5 kilo i teraz już 55 na wadze wiec nie wiem czy liczyć 4 na plusie czy 2?tak czy owak malenstwo przybiera na wadze!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #613608 przez SerekWaniliowy
niagara napisał:

Serek waniliowy wpisałam Cię do tabelki :) To wesoło masz z takim mężem :laugh:

Dziękuje, czuje się przyjęta w poczet wrześniówek.

Z mężem faktycznie wesoło, ale swoje to On za uszami też ma, o na przykład teraz, mi się na tulenie zebrało (mam ostatnio niewyobrażalnie wielkie potrzeby na siedzenie na kolanach i skubania Go) a On mi mówi, że jak nie pójdzie poćwiczyć to go rozniesie i że do północy wróci, a ja sobie w spokoju mogę trochę poklepać na forum o, jakbym przez ostatnie 4 miesiące nie miała już za dużo tego spokoju!!! no i od razu łzy w oczach. Nie czujecie się czasami jak schizofreniczki? Ja siebie momentami przerażam ;)

Już mi przeszła rozpacz, wiec idę się do spania przygotować.

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #613619 przez papi88
ja pod koniec listopada wazylam gdzies 59 kg jak poszlam w styczniu do gina potwierdzic ciaze to juz wazylam 54 i waga spadala pozniej do 52 teraz mam + 1,5kg wiec tak na prawde ja powoli bede wracac do mojej wagi 59 a jak to przekrocze bede sie martwic ze tyje :)

PAULINA

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613755 przez kocham_cie
Boże jak was nienawidzę :silly: ....52,54,56,60kg - halo czy jest tu ktoś kto waży więcej niż 70kg.... bllleee depresji się przy was nabawię :S

Niagara spox ja też ostatnio miałam 3 dniową załamkę bo nie mieszczę się w żadną kurtkę zimową, płasz wiosenny też za ciasny... a ciuchy o rozmiar większe to kupiłam już miesiąc temu, a na wadze niby tylko 3kg na plusie,a brzusio hmmmm 90 :blush:- ale pamietajcie że ja noszę małego słonika :silly:

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka