BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

12 lata 2 miesiąc temu #537534 przez iwonta_kg
Tak to jest normalne. Gdyby leciala ci krew wtedy reaguj od razu jadąc do szpitala.

A ja wychodzę!! Nareszcie do domu!..

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #537739 przez nefeli
Iwonta jeszcze nie mialysmy za bardzo okazji sie poznac,ciesze sie ze juz wszystko dobrze i idziesz do domku,sciskam Cie cieplutko i mam nadzieje ze we wrzesniu obie bedziemy wstawiac fotki naszych skarbkow :)

12 lata 2 miesiąc temu #537743 przez nefeli
Ratujcie ,ja juz chyba obsesji dostalam jakiejs dopiki nie uslysze serduszka chyba sie nie uspokoje :( objawy ktore mialam w podbrzuszu zupelnie ustaly,no i nie mam zadnych innych objawow.jakby sie nic nie zmienialo,nagle od dwoch dni wszystko ustalo,a wizyta w piatek ale to chyba i tak za wczesnie na uslyszenie serduszka? koniec 5 tygodnia

12 lata 2 miesiąc temu #537863 przez lalka
nefeli tak się wtrącę jak pozwolisz!!!mi wszystkie objawy,które miałam(a miałam ich bardzo mało)ustały ok 8tc....też się wystraszyłam..ale wszystko było..ok!!myśl pozytywnie!!!

12 lata 2 miesiąc temu #537878 przez kociaczek1610
masz racje:) ja tez tak mam niby cisza spokuj nic sie nie dzialo az wczoraj tak jak juz wspomnialam te pobolewanie ten sluz... mam nadzieje ze bedzie dobrze:) musi byc dobrze:) 30-tego mam wizyte u lekarza i mam nadzieje ze uslysze bijace serduszko naszego skarba:) juz nie moge sie doczekac... :) jeszcze calutki tydzien... pozdrawiam wszystkie mamuski:)

12 lata 2 miesiąc temu #537881 przez iwonta_kg
nefeli napisał:

Iwonta jeszcze nie mialysmy za bardzo okazji sie poznac,ciesze sie ze juz wszystko dobrze i idziesz do domku,sciskam Cie cieplutko i mam nadzieje ze we wrzesniu obie bedziemy wstawiac fotki naszych skarbkow :)

Ratujcie ,ja juz chyba obsesji dostalam jakiejs dopiki nie uslysze serduszka chyba sie nie uspokoje objawy ktore mialam w podbrzuszu zupelnie ustaly,no i nie mam zadnych innych objawow.jakby sie nic nie zmienialo,nagle od dwoch dni wszystko ustalo,a wizyta w piatek ale to chyba i tak za wczesnie na uslyszenie serduszka? koniec 5 tygodnia.

Miło Cie poznać :)

5 tydzień to faktycznie za wcześnie na bicie serduszka. jak były dwie kreseczki to napewno nic się nie zmieniło!! dasz radę do piątku :) to tylko dwa dni. o której ta wizyta?

12 lata 2 miesiąc temu #537892 przez nefeli
dziewczyny dzieki serdeczne za wsparcie,ja to chyba jajko zniose czekajac,wizyte mam pozno bo 21 45,umowiona jestem od dwoch tygodni,i co najsmieszniejsze nie z powodu ciazy(staramy sie z mezem od roku,nikt nam nie dawal nadziei i szans na ciaze z roznych powodow,nie bede sie rozpisywac i umowilam sie do nowego lekarza zeby moze jakos nam pomogl,zajal sie naszym problemem i nagle tescik pokazal wymarzone tak)wiec idziemy do niego w piatek ale juz w ciazy.stracilam juz kiedys ciaze i stad moje przewrazliwienie,przepraszam ze Was zameczam :(

12 lata 2 miesiąc temu #537893 przez nefeli
Iwonta powiedz mi prosze kiedy u Ciebie pierwszy raz slyszeli bicie serduszka? liczac od dnia ostatniej miesiaczki,dzieki

12 lata 2 miesiąc temu #537945 przez nefeli
Hej Lalka pewnie ze pozwole wtracaj ile chcesz :) patrzac po Twoich suwaczkach widze ze jestesmy w podobnej sytuacji,ja tez mam syna juz 7 latek ma,no i marze zawsze marzylam o drugim dzieciatku,dlatego jestem w takiej panice( moj wiek,starania ponad rok i nic,lekarze ze szans nie ma ze sa zrosty itd,itp).trzymam kciuki za Ciebie i Twoje malenstwo widze ze Ty juz blizej mety :) znasz juz plec? ja chcialabym corcie tym razem,ale najwazniejsze zeby zdrowe bylo!!!

12 lata 2 miesiąc temu #538044 przez lalka
nefeli nie znam jeszcze płci...bo maluda nie chce pokazać nic!!!też chciałabym córę...a co!!!!!ja niedawno poroniłam i teraz też byłam w panice,ale tak od początku 5 miesiąca uspokoiłam się!!!też się uspokoisz..zobaczysz!!!!ja nie mogłam sama zostawać,bo myśli mnie zabijały!!!!
trzymam kciuki...a ile masz lat...jak można wiedzieć????

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #538245 przez ewelina88
cześć mamusie można się przyłączyć??

12 lata 2 miesiąc temu #538283 przez niagara
nefeli napisał:

Iwonta powiedz mi prosze kiedy u Ciebie pierwszy raz slyszeli bicie serduszka? liczac od dnia ostatniej miesiaczki,dzieki

Ja pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko w 7 tygodniu i 2 dniu licząc od dnia ostatniej @

12 lata 2 miesiąc temu #538341 przez nefeli
ja 33 a Ty? ja wlasnie jestem sama i mam mase czasu na zamartwianie sie,a czekanie do 5 miesiaca mnie przeraza,jak sie zamartwiam to nie spie cala noc a pozniej nie funkcjonuje w dzien :( poki co ani maluszka nie widzialam ani serduszka i szaleje z braku objawow,ale nie plamie,Bhcg mam dobra wiec wierze ze wszystko jest w porzadku,ale moje poprzednie ciaze dawaly o sobie znac i to konkretnie od poczatku. Lalka moze masz corcie bo wiesz dziewczynki tak maja ze lubia sie chowac nawet do konca :) caluski

12 lata 2 miesiąc temu #538359 przez iwonta_kg
Ja również bylam w 7 tygodniu jak usłyszałam serduszko pierwszy raz. Kiedy bylam u lekarza na rozpoznaniu ciąży to byl 5 tydzień. Dwa tygodnie pozniej trafiłam do szpitala z krwawieniem i mialam badanie usg.

Nikt nikomu na tym forum nigdy nie powie ze o czymś truje! Po to jest forum żeby sie wygadać! Moge jedynie delikatnie "ochrzanic" i kopnąć w tyłek ze którąś sie dołuje albo martwi za wczasu;)

Jak ja się zapisywałam na wizytę to tez nie wiedziałam ze jestem w ciąży. Mialam iść tylko tak kontrolnie a tu wyszła wizyta ciążowa:)

12 lata 2 miesiąc temu #538462 przez dpc
Iwonta, jak dobrze, że wyszłaś! bardzo się cieszę! :)

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka