BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 11 miesiąc temu #534662 przez Villemo
Ja też w domu. Siedzę nieprzerwanie od prawie 2 lat i do głowy dostaję no ale wyboru nie miałam, małego nie ma kto bawić więc musiałam zostać na wychowawczym. Stwierdziliśmy z mężem, że skoro i tak muszę siedzieć w domu to odchowam też drugie dzieciątko. No ale przyznam, że chętnie poszłabym do pracy. Dotychczas byłam przyzwyczajona do życia w szybkich obrotach bo studiowałam na raz i pracowałam. No ale muszę jeszcze troszkę czasu poświęcić maluchom. Przyjdzie i czas na moją samorealizację :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #534663 przez papi88
ja jestem na zwolnieniu lekarskim

PAULINA

11 lata 11 miesiąc temu #534671 przez agamo
Ja pracuje na Heathrow no i codzienne wstawanie do pracy na 6.30 czasem zwala mnie z nog ale coz przynajmniej tygodnie mi szybko leca :D Rozumiem cie papi Wiadomo bycie w domu ma swoje minusy i plusy tak jak i pracowanie Ja po pracy jestem taka zmeczona ze nie mam sily w kuchni stac ani nic gotowac dobrze ze moj kochany maz gotuje mi obiadki i dba o mnie bo nie wiem jak bym temu malenstwu dostarczala jakiegos pozywnego jedzonka gdyby nie moj maz! A juz wogole nie wyobrazam sobie jak to bedzie pozniej kiedy bedziemy typowe ciezarowy gdzie tu sily na cokolwiek A pracowac bede musiala do 8 mca :(

Aga

11 lata 11 miesiąc temu #534818 przez dpc
łoesu, ja nareszcie mam ferie i trochę czasu na odpoczynek... tak na to czekałam :D

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!

11 lata 11 miesiąc temu #534885 przez iwonta_kg
Boję sie ze moge wypaść z wrześniowek:( trafiłam do szpitala z krwawieniem:( Dostalam leki na podtrzymanie i zobaczymy co bedzie. Serduszko biło na usg wiec Dzidzius jest z nami. Tak strasznie sie boję:(

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #534919 przez Lolaaaaaaa88
Iwonta trzymam kciuki strasznie mocno by wszystko było dobrze! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

dużo zdrówka dla Was i siły!

11 lata 11 miesiąc temu #534964 przez agilla.r
iwonta_kg napisał:

Boję sie ze moge wypaść z wrześniowek:( trafiłam do szpitala z krwawieniem:( Dostalam leki na podtrzymanie i zobaczymy co bedzie. Serduszko biło na usg wiec Dzidzius jest z nami. Tak strasznie sie boję:(

3mam kciuki za Was...

11 lata 11 miesiąc temu #535042 przez dpc
Iwonta wierzę, że będzie dobrze!

dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #535072 przez andra88
Witam :)

Gratuluję wszystkim mamusią i trzymam mocno kciuki za Was i za Wasze fasoleczki :kiss: :kiss:
Aż trudno mi uwierzyć jak ten czas szybko leci... w styczniu ub.roku dowiedziałam się że jestem w ciąży a dziś już tulę 4,5 miesięcznego Adasia :)
Będę do Was czasem zaglądać bo ten miesiąc jest sentymentalny dla mnie :) :) ;)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #535143 przez agilla.r
ahhh ciąża to piękny czas a człowiek kłębkiem nerwów jest... znowu cała noc nieprzespana, tysiąc myśli czy wszystko będzie dobrze, dlaczego zarodek jest młodszy o tydzień, kiedy będzie widać serduszko:(

11 lata 11 miesiąc temu #535147 przez Villemo
Iwonta - będzie wszystko dobrze zobaczysz! Trzymam za was kciuki.

11 lata 11 miesiąc temu #535208 przez niagara
Iwonta, będzie dobrze, nie martw się, trzymam za Was kciuki :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #535225 przez nefeli
dzieki serdeczne jak tylko znajde chwilke wstawie suwaczek no i jesli wszystko bedzie dobrze z ciaza,obawy doprowadzily mnie do strasznej bezsennosci

11 lata 11 miesiąc temu #535229 przez nefeli
Papi w pelni cie rozumiem tak wlasnie wygladala moja pierwsza ciaza,wychodzilam tylko do lekarza a i ztym bylo ciezko,bo ciagle bylo mi slabo no i mdlosci 24h na dobe.Teraz mam inny strach jeszcze musze czekac na usgie i wszystko jest takie niepewne a ja ze stresu zupelnie nie spie ,dzis udalo mi sie 2 godziny w nocy przespac i obawiam sie czy to dziecku nie zaszkodzi :( A co do badan o ktorych piszesz to ja mialam takie badania robione w 21 tc tzn usgie takie specjalne,a z krwi na wady to chyba w 4 miesiacu,teraz tez robie tokso i wszystkie inne dzis pobrano mi krew.strasznie sie martwie ze nie spie i nikomu tego nie zycze!

11 lata 11 miesiąc temu #535241 przez nefeli
Iwonta trzymam za ciebie kciuki i wszystko bedzie dobrze,skoro bije serduszko znaczy ze wszystko jest na dobrej drodze!!! ja mialam plamienia dosc dlugo,rozumiem Twoje obawy ale lekarz mimo iz nic mi nie dawal z lekow,hormonow wszystko bylo w porzadku,tylko kazal wiecej wypoczywac,ja biegalam tylko sluchac serduszka...najwazniejsze jest ze bije serduszko wiec bedzie dobrze czego Ci zycze z calego serca!!!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka