BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #621999 przez iwonta_kg
agamo fotka musi być mniejsza niz 150 kb zeby sie dodala

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #622000 przez niagara
Agamo musisz zmniejszyć zdjęcia, bo się nie mieszczą. Maksymalny rozmiar to 800x800 i 150 kb :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #622001 przez kocham_cie
Agusia fotki się nie dodały :(

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #622004 przez niagara
Wejdź na stronę www.zmniejszacz.pl zauważyłam, że dużo dziewczyn na forach tak robi :)

11 lata 9 miesiąc temu #622006 przez kocham_cie
Villemo napisał:

kocham_cie napisał:

Dzień dobry mamuśki, u mnie dziś też fatalne samopoczucie! z łożka wygrzebałam się o godzinie 14 i w dalszym ciągu nie umiem dojść do siebie... niby ciśnienie książowe ale czuje się okropnie słaba... Myślę że to te zmiany temperatury tak na nas działają :dry:
Wogóle ostatnio chodzę jakaś taka niespokojna! Bardzo bym chciała czuć maleństwo, wówczas miałabym pewność że wszsytko z nim ok... następna wizyta w maju... ja chyba oszaleję!!!

Nie cchcę Cię dobijać ale później człowiek nie mniej się stresuje. Wystarczy, że się maleństwo uspokoi na pół dnia i człowiek odchodzi od zmysłów :angry: Ja sobie kilka dni temu też wkręciłam film bo na 3 dni przestałam czuć ruchy. :huh:

Ani mnie nie strasz że ja już do końca ciąży będę chodziła taka zeschizowana! Urodzę moje szkrabka i wyladuję w jakiejś klinice leczenia nerwicy!!!

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #622007 przez Alivva
agamo napisał:

Serku bedzie dobrze nie przejmuj sie Wiem ze troche pozno pisze Ale dzisiaj w pracy mialam taki zapieprz ze padam z nog i dopiero do domu wrocilam Jezuuuu ale wam zazdrosze tych zwolnien bo ja juz mam dosc pracowania w dodatku jestem zmuszana do zostawania ponad godziny pracy mimo iz to niezgodne z prawem by kobiete w ciazy zmuszac do nadgodzin eh byle by do maja to na trzy tygodnie odpoczne! Znow zeszlam z tematu SERKU bedzie dobrze nie wiem co to za badania mialas ale ja jak mialam robione na downa np to wysokie wyniki wcale nie swiadczyly o chorobie maluszka ale zwiekszonym prawdopodobienstwie ze cos moze byc Ale nawet z tych kobiet z wiekszego ryzyka wiekszosc rodzi zdrowe dzieci i wszystko jest wporzadku wiec naprawde mysle ze i w twoim przypadku nie ma co sie denerwowac na zapas Niech powtorza badania i zobaczysz napewno bedzie dobrze!

A tu fotka mojego szkrabka tzn jego buzki jak sie na nas patrzyl przez wiekszosc badania! :)

A tu fotka pierwszych spioszkow dla niego i zestaw smokow :)

Aga ja Ci póki co towarzyszę w pracy i do konca maja zostane na pewno ;) a może i dluzej???? się zobaczy :D

11 lata 9 miesiąc temu #622008 przez Alivva
Smoki mam kupione te same i chyba nawet identyczne wzory ;)

11 lata 9 miesiąc temu #622010 przez agamo
Zwariuje z tymi fotkami zmniejszylam ale byly za szerokie a potem tylko jedno sie dolorzylo dwa razy brrrrrr
A wiec tu moj maly miesiek

Aga

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #622011 przez kocham_cie
agamo napisał:

Serku bedzie dobrze nie przejmuj sie Wiem ze troche pozno pisze Ale dzisiaj w pracy mialam taki zapieprz ze padam z nog i dopiero do domu wrocilam Jezuuuu ale wam zazdrosze tych zwolnien bo ja juz mam dosc pracowania w dodatku jestem zmuszana do zostawania ponad godziny pracy mimo iz to niezgodne z prawem by kobiete w ciazy zmuszac do nadgodzin eh byle by do maja to na trzy tygodnie odpoczne! Znow zeszlam z tematu SERKU bedzie dobrze nie wiem co to za badania mialas ale ja jak mialam robione na downa np to wysokie wyniki wcale nie swiadczyly o chorobie maluszka ale zwiekszonym prawdopodobienstwie ze cos moze byc Ale nawet z tych kobiet z wiekszego ryzyka wiekszosc rodzi zdrowe dzieci i wszystko jest wporzadku wiec naprawde mysle ze i w twoim przypadku nie ma co sie denerwowac na zapas Niech powtorza badania i zobaczysz napewno bedzie dobrze!

A tu fotka mojego szkrabka tzn jego buzki jak sie na nas patrzyl przez wiekszosc badania! :)

a teraz widzę dwie te same fotki ślicznych spioszków...
PS jeszcze fotkę brzusia obiecywałaś ;)

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #622014 przez kocham_cie
Alivva napisał:

agamo napisał:

Aga ja Ci póki co towarzyszę w pracy i do konca maja zostane na pewno ;) a może i dluzej???? się zobaczy :D

no to jest nas trzy. Aga a co ty tak wlaściwie robisz w pracy???

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #622015 przez agamo
fotke brzusia po obiedzie bo mi juz wystygl jak sie meczylam z pozostalymi dwoma :P
Ales cie sa wymagajace no niewierze :P

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #622023 przez agamo
no wiec domek mojego szkraba ciasny ale wlasny ;p

Aga

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #622026 przez agamo
Alivva napisał:

Iva ma sie gust co nie ? hehehe

Aga

11 lata 9 miesiąc temu #622032 przez Alivva
agamo napisał:

Alivva napisał:

Iva ma sie gust co nie ? hehehe

No rejczel :lol:
Powiekszyłam ta Twojąb fotkę-nasze bable będą ciągnąć takie same smoczki :D
A wiecie co dzis zrobiłam?? sama nie wierzę alee....kupilam maleńka sukieneczkę sztruksową :P oczywiście nie różowa bo to juz byłoby zbyt wiele ale sukienusia jest :) w kolorze kawy z mlekiem i z Kubusiem Puchatkiem oczywiście (jak zwykle on wszystkiemu winny )
A co tam...jak nie mi to może kuzynce sie przyda ;)

11 lata 9 miesiąc temu #622034 przez kocham_cie
agamo napisał:

no wiec domek mojego szkraba ciasny ale wlasny ;p

ależ zgrabny brzusio... kurcze jak pokazujecie te swoje malutkie domki to ja w porównaniu do was wyglądam jakby była w 9 miesiącu :blink: no ale ja też mam więcej tłuszczyku niż wy ;)

Magda M

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka