- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słonko cieszę się że ze zdrówkiem lepiej :-)Mi też przeszło, herbatka z miodem i spacerki z młodym na świeżym powietrzu zdziałały cuda.
Co do wytrzymywania w domu to jakoś wytrzymuję ale tylko ze względu na to, że jest Klaudiuszek to aż tak bardzo mi się nie nudzi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moni84
- Wylogowany
- gaworzenie
ja też mam sporo większy i jeszcze sadełka więcej....
co do zakupów, to jeszcze nic nie mam.....
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kocham cie jak znajdziesz coś równie boskiego dla Maleństwa to wrzucaj linki Albo lepiej nie, bo zbankrutuję
nie gadaj że kupiłaś ja tyż mam ochotę i teraz mnie nakręciłaś... widziałam już pszczółkę, żabkę i kubusia puchatka a tygrysek zawsze może być tygrysicą
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
SERKU!!!!! pisz nam prosze bo sie tu wszystkie martwimy a ja juz po malu uciekam do mojej jaskini heheh wiec chcialabym wiedziec ze wszystko ok! Musze sie zbierac do lozka bo dzisiaj meczacy dzien a jutro na nowo do pracy i pobudka 4.30 łeeeee
Magda niestety moja praca to kompletnie cos nie w moim stylu i bardzo tej pracy nie lubie No ale coz takie uroki imigranta :/ Gdyby nie ciaza to pewnie pracowalabym juz gdzies indziej no ale nie ma co gdybac Pracuje na najwiekszym europejskim lotnisku (no wiec tyle z fajnych rzeczy hehhehe) Pracuje zmianowo swiatek piatek czy niedziela Pracuje w firmie ktora serwisuje samoloty i zajmuje sie w szerokim zakresie od sprzatania samolotow po dotankowywaniu wody, odsniezanie samolotow czy dostarczanie srodkow czystosci, poduszek, koców itp. Moja praca zas jest konrolowanie ze wszyscy na danym samolocie robia co powinni, ze samolot jest zrobiony do odpowiednich standardow, sprawdzenie jakosci i wypelnienie odpowiednich papierow Praca jak dla mnie beznadziejna bo pracuje z roznymi ludzmi i poprostu czasem mam ich dosc No i nachodze sie swoje wiec pod koniec dnia nogi mi padaja. Praca nie bylaby taka zla ale ostatnio przeslismy do innej firmy a w tej juz mnie gorzej traktuja no bo nie jestem "ich" tylko jestem "ta z tej innej firmy" no wiec musze duzo walczyc a w ciazy juz po prostu nie mam na to sily wiec wykorzystuja mnie ile wlezie! uroki mojej pracy szkoda gadac. A ty czym sie zajmujesz?
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
śliczne ciuszki i jakie małe brzuszki:)))
ja też mam sporo większy i jeszcze sadełka więcej....
co do zakupów, to jeszcze nic nie mam.....
monia to mnie pociesz, i rób fotkę brzusia, bo zaraz się wpadnę w depresję! dziś widziałam dziewczynę która ma termin na maj a brzuch miała niewiele większy od mojego...
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uwielbiam go i jako 100% chlopca i jako chlopca z kucykiem
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzieki dziewczyny za mile slowa!
SERKU!!!!! pisz nam prosze bo sie tu wszystkie martwimy a ja juz po malu uciekam do mojej jaskini heheh wiec chcialabym wiedziec ze wszystko ok! Musze sie zbierac do lozka bo dzisiaj meczacy dzien a jutro na nowo do pracy i pobudka 4.30 łeeeee
Magda niestety moja praca to kompletnie cos nie w moim stylu i bardzo tej pracy nie lubie No ale coz takie uroki imigranta :/ Gdyby nie ciaza to pewnie pracowalabym juz gdzies indziej no ale nie ma co gdybac Pracuje na najwiekszym europejskim lotnisku (no wiec tyle z fajnych rzeczy hehhehe) Pracuje zmianowo swiatek piatek czy niedziela Pracuje w firmie ktora serwisuje samoloty i zajmuje sie w szerokim zakresie od sprzatania samolotow po dotankowywaniu wody, odsniezanie samolotow czy dostarczanie srodkow czystosci, poduszek, koców itp. Moja praca zas jest konrolowanie ze wszyscy na danym samolocie robia co powinni, ze samolot jest zrobiony do odpowiednich standardow, sprawdzenie jakosci i wypelnienie odpowiednich papierow Praca jak dla mnie beznadziejna bo pracuje z roznymi ludzmi i poprostu czasem mam ich dosc No i nachodze sie swoje wiec pod koniec dnia nogi mi padaja. Praca nie bylaby taka zla ale ostatnio przeslismy do innej firmy a w tej juz mnie gorzej traktuja no bo nie jestem "ich" tylko jestem "ta z tej innej firmy" no wiec musze duzo walczyc a w ciazy juz po prostu nie mam na to sily wiec wykorzystuja mnie ile wlezie! uroki mojej pracy szkoda gadac. A ty czym sie zajmujesz?
hmmm no moja branża też dosyć specyficzna... transport kolejowy i szczerze też jej nie lubię bo mnie okronie nudzi i również 3 zmiany, świątki piątki i niedziele... do moich obowiązków należy wyprawianie i przyjmowanie pociągów towarowych... raczej jest to praca biurowa ale często muszę też biegac po torach żeby spisać dane techniczne z wagonów... obojętnie deszcz czy śnieg po kolana czy słońce ale ja wogóle szybko się nudzę... w każdej pracy jest mi dobrze doputy dopuki się uczę nowych rzeczy potem to już rutyna czyli nuda pracowałam w urzędzie, banku, motoryzacji, administracji i byłam menagerem w sklepie odzieżowym... z każdej firmy odeszłam z nudów... no tylko z banku uciekłam bo nie chciałam okradać ludzi...najmilej wspominam sklep, tam naprawde mogłam się wykazać bo łączyłam obowiązki kierownika sprzedawcy i visuala...ale poniosły mnie ambicje i uciekałam do banku a to jak już pisałam była totalna pomyłka...
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Kocham cie nie mogłam się powstrzymać Znalazłam drugą taką samą aukcję tego samego sprzedającego i decyzja zapadła Co jak co, ale jak widzę coś ślicznego dla Maleństwa to na głowę dostaję Sobie umiem odmówić, ale nienarodzonemu jakoś nie potrafię
Agamo jak dla mnie to masz zajebistą pracę Ja uwielbiam samoloty, to moja druga miłość Osobiście mogłabym wszystko robić, byle w pobliżu tych olbrzymów
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Martwię się i ciężko nie myśleć o tym ale mam wielka nadzieję, że będzie dobrze,
Dostałam magnez 3x1, luteine 2x1, nospe mówiła mi ze jak będzie twardy brzuch to 2x1 nospe brać, do tego urosept i clotrimazol.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefelii - wykorzystam te zdjęcia jak się będę chciała pozbyć jakiejś wrednej kandydatki na synową ihihihi pokaże zdjęcia nagadam, że Klaudiuszek to tak naprawdę kiedyś była Klaudia i murowane, że laska ucieknie hiihi
Agamo - Klaudiuszek jest bardzo podoby do córeczki brata mojego męża - Klaudii. Jak jej mama zobaczyła raz to zdjęcie to się pyta aaa skąd Ty masz zdjęcie mojej Klaudii? A ja w śmiech, że to nie jej Klaudia tylko Klaudiusz. Zresztą mój mąż też cały czas się śmieje, że pewnie pod jego nieobecność jego brat przyjeżdżał do mnie na kawę
Teraz Klaudiusz 100 % facet jeździmy regularnie do fryzjera i nie da już sobie czesać kucyków
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I zero pomyslow na kolacje ...co Wy dobrego dzis jecie laski? bo zbliza sie moja godzina na jedzenie po calym dniu glodowki.