BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #622417 przez kocham_cie
ja też uciekam spać... i jestem dobrej myśli jeśli chodzi o serka

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #622418 przez nefeli
Alivva ja tez mysle ze to nie wstyd ale tam trzeba byc mistrzynia,zeby cos znalezc,ja tam nie umiem kupowac,a moja kumpela wejdzie przejdzie za mna w tych samych rzedach i wyciagnie super ciuchy.Ja od znajomych tez nie mam problemu ciuszkow dostawac,dla mlodego kilka mialam od kolezanek,teraz wszystkie juz maja duze dzieciaczki wiec musze wszystko pokupowac plus tym czym mnie obsypia :)

11 lata 8 miesiąc temu #622425 przez nefeli
Ok musze sprobowac zasnac,bo jutro wizyta i mam stresa juz od tygodnia i ciagle zle przeczucia mnie scigaja :(
Jutro mnie nie bedzie,pozdrowcie Serka ode mnie,tez mam nadzieje ze jak sie przespi to sie odezwie.
Milej nocki mamusie i brzuszki!!!

11 lata 8 miesiąc temu #622428 przez niagara
Ja też nie lubię lumpeksów, chociaż nigdy w żadnym nie byłam. Odnoszę jednak wrażenie, że żeby robić zakupy w takich sklepach to trzeba mieć dużo czasu, bo jak już się coś fajnego znajdzie to albo nie ten rozmiar, albo za bardzo zniszczone, albo jeszcze coś innego. Zresztą ja nie wiem, może się mylę.

11 lata 8 miesiąc temu #622431 przez Alivva
U mnie pewnie koty za ploty-jak kupilam sukienusie to nie będzie oporów przed dziewczecymi ciuszkami nawet,jeśli nie poznam płci ;) Bedę kupowac i jesli ani ja ani moja kuzynka nie będziemy miały córeczki to obiecuję,że dziewczęce ciuszki wyslę któreś z wrzesniówek ;) tej która oczywiście będzie chciała i nie bedzie miała nic przeciwko używanym ;)

Kurcze....myslę o serku jak każda z nas pewnie....
cholera dostanie niezly ochrzan coś czuję....
a do reszty komunikat : COKOLWIEK BY SIĘ NIE DZIAŁO-PO WIZYCIE U LEKARZA PISZEMY NA FORUM CO I JAK,CHOCIAŻ KRÓTKO,ZWIĘŹLE I NA TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!! żeby nie martwic innych jak teraz .... :/

11 lata 8 miesiąc temu #622439 przez niagara
Nefeli trzymam kciuki i odezwij się, jak już wrócisz :)

11 lata 8 miesiąc temu #622448 przez nefeli
Nataliadzieki Kochanie obiecuje sie odezwac,ale moze byc bardzo pozno bo zamierzam i po sklepach poszalec,a mam ich kilka porozrzucanych po Salonikach,nie ma jak ukochane centra handlowe w Polsce,uwielbiam.Nie znosze lazic po zle zorganizowanych sklepach gdzie nie wiem co gdzie wisi i co tam maja,od razu wychodze bo mnie to meczy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #622450 przez kalina
kurcze tez mialam nadzieje ze serek sie odezwal. moze wzieli ja na badania do szpitala? albo faktycznie wykonczona wrazeniami dzis. miejmy nadzieje ze jutro sie odezwie. padam wiec dobrej nocki wam

nefeli powodzenia

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #622452 przez Alivva
Będziemy czekac :) ja też :) tylko sie odezwij ;)
a o której masz wizytę??

mam nadzieję,że się nie zezłościsz ale ja znów nie pamietam Twojego imienia.... dagmara mi się kojarzy ale nie lubisz????
Natalia zróbmy w tej naszej tabelce jeszcze jedną z imionami......

11 lata 8 miesiąc temu #622464 przez niagara
Iva ja mogę zrobić taką rubrykę, dla mnie to żaden problem. Raz już nawet zrobiłam, ale usunęłam, ponieważ stwierdziłam, że skoro tylko kilka osób podało mi swoje imiona, a zaraz potem umieściło je w podpisie, to jest to bez sensu. Jeśli udzielająca się większość będzie chętna, to ja jestem za :)

11 lata 8 miesiąc temu #622471 przez niagara
Dobra Dziewczyny ja też uciekam spać :) Dobranoc i kolorowych snów Wam życzę :)

11 lata 8 miesiąc temu #622505 przez Kasia :]
Dopiero teraz nadrobiłam zaległości w czytaniu, ale widzę, że Serka nadal nie ma :(
Jutro też mnie nie będzie, ale postaram się chociaż na chwilkę zajrzeć i zobaczyć czy się odezwała...
Dobrej nocki :)

11 lata 8 miesiąc temu #622526 przez SerekWaniliowy
Dzień dobry z samego rana!
Lekturka zajmę się później, bo mam sporo do nadrobienia :)

a teraz o nas :lol: serduszko bije, Bogna ma mało miejsca i jeży pod moim pępkiem . Wazy 3 tabliczki czekolady i jest równie słodka!
Już przeszło godzinę morduje się żeby to napisać. Wczoraj w drodze powrotnej nie dałam rady bo ręce mi się trzesly a tu literki maleńkie.

miłego poranka Kochane Mamusie!

Wrócę to napisze więcej :kiss:

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #622535 przez nefeli
Serku wstydz sie,ale mi stracha zapodalas,ja zaraz wychodze i jade na wizyte,ale cala noc nie moglam spac bo sie martwilam o Was.Ciesze sie ze jestescie zdrowe i w domku,Duzy buziak dla coreczki!!!
Och kamien spadl mi z serca.
Iva Daga masz racje ;)caluski lece

11 lata 8 miesiąc temu #622540 przez iwonta_kg
Serek!!! Jestes niemożliwa!! Wiesz jak my martwiłysmy?! Ale dobrze że wszystko ok:) czekamy na zdjęcia!

Nefeli trzymam kciuki za dzis!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka