BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #622543 przez agamo
Nefeli życzę udanej wizyty! Ja już pewnie będę spała jak wrócisz ale rano nadrobienia zaległości wiec pisz odrazu co i jak!
Serek dalej cicho siedzi nic nie pisze Mam nadzieje ze u niej wporzadku!
A tak wogole to dzień dobry znów zaczynam z rana! Ale slonko u mnie już wstalo chyba będzie piękny dzień!

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #622545 przez słonko
Hurra! Serkowa córeczka cała i zdrowa :)

Bardzo to miło przeczytać z rana :)

Miłego dnia dziewczynki! Szczególnie dla Ciebie, Nefeli!

Paulina i Piotruś

11 lata 8 miesiąc temu #622548 przez agamo
O boshe mam spóźniony zaplon jak dolaczylam wiadomość to mi wasze nowe posty doszły! Serii tak sie cieszę ze wszystko dobrze Nie ma co sie przejmować bo nasz małe skarby rosną całe i zdrowe i to najważniejsze! Uglaskaj tam brzuch od nas wszystkich bo przyszłe ciotki sie bardzo martwily!
Ehhh jaka ulga!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #622563 przez iwonta_kg
Wiecie co przebudzalam sie w nocy i jak sie kładlam na chwile na plecy to jakos ciezko bylo mi oddychać. Pewnie cos sobie uroilam i sie wbiło w psychike... I musiałam sie męczyć na bokach.

Ja jem sobie sobotnie sniadanko w łóżku a Kacperek kopie mamusie najniżej jak można! Nad samą blizną po cc czuje jego kopniaki. Czy to normalne?? Lekarz mowil ze ma nóżki na dole ale żeby tak nisko??

Pozniej lecę do mamy robić pierogi ruskie :D :D :D

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #622566 przez MyMelange
hejo,

wstalam i sprawdzam, co z tym Serkiem i na szczescie wszystko ok..uffffff... Serek potrafi trzymac napiecie na forum - to trzeba jej przyznac :)

Iwonta na temat kopniakow nic jeszcze nie wiem, bo nie czuje i spanie na plecach tez poki co nie jest dla mnie uciazliwe.

Katarro na szczescie mi sie uspokoil i moge oddychac jak na czlowieka przystalo. :laugh:

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 8 miesiąc temu #622576 przez biedroneczka39
SerekWaniliowy ty pindo jedna...zes nas tak zdenerwowala tym niepisaniem ze jak bys byla mi pod reka to bym Cie cholero jedna...wysciskala z radosci ze wszystko jest ok.Czyli corcia bedzie tak? Pisz wiecej I nie trzymaj nas juz w napieciu :kiss:

Po za tym dzien dobry moje kochane u mnie sloneczko od rana w okienku. Mam nadzieje ze zalicze z tej okazji jakis cieply spacerek.

nefeli udanej wizyty I udanych zakopow no I jak wrocisz czekamy na relacje. Buziaki dla Was.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #622578 przez Kasia :]
Dzień dobry w ten słoneczny poranek :)
Wpadłam na chwilkę przed wyjściem zobaczyć czy Seruś się odezwała, ale widzę, że wszystko w porządeczku, więc mogę spokojnie jechać na nasz "plac budowy" :D

Nefeli trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę ;)

Buziaki Kochane :*

11 lata 8 miesiąc temu #622583 przez agamo
Iwona myśle ze wszystko wporzadku Bo u mnie Kaliszem tez dosyć nisko kopie i pytałam o to bajkę przy USG bo wogole dość nisko tez lezakuje ale powiedziała ze na tym etapie to normalne bo oni sobie leżą i kopia gdzie chcą Maja dużo miejsca wiec wybrali te najczulsze Mężczyźni!!!!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #622591 przez izula
Serku gratuluję dziewczynki :)) i cieszę się, że wszystko jest dobrze.

Nefeli trzymam kciuki za wizytę i czekamy na relację :))

Co do zakupów to ja przez moje przymusowe leżakowanie mam już tylko do dyspozycji internet.
Buszuję na ebayu, allegro i innych internetowych sklepach.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #622601 przez iwonta_kg
Sereczku mam prezent dla Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dziewczynkowy hehe

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #622603 przez Monika23083
Ja dzisiaj wyjątkowo nie od poczty zaczęłam buszowanie tylko od forum..przez serka:)

Dobrze, że wszystko w porządku i gratuluję córy!!

Miłej soboty dziewczyny!

11 lata 8 miesiąc temu #622618 przez papi88
Czesc mamusie u mnie też słonecznie aby tak dalej.za to przeziębienie mi się rozwija bo zaczęło bolec mnie gardlo :( za to mój mężczyzna juz prawie zdrowy no tak sprzedał mi chorobę a tak się cieszyłam ze nic mnie nie dopadło tej zimy.serku cieszę się ze u was ok.ide płukać gardło woda z sola jezeli nie zwroce...

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu #622633 przez Villemo
SerekWaniliowy napisał:

Dzień dobry z samego rana!
Lekturka zajmę się później, bo mam sporo do nadrobienia :)

a teraz o nas :lol: serduszko bije, Bogna ma mało miejsca i jeży pod moim pępkiem . Wazy 3 tabliczki czekolady i jest równie słodka!
Już przeszło godzinę morduje się żeby to napisać. Wczoraj w drodze powrotnej nie dałam rady bo ręce mi się trzesly a tu literki maleńkie.

miłego poranka Kochane Mamusie!

Wrócę to napisze więcej :kiss:

Serku najchętniej skopała bym Cię teraz po dupsku! Ale nie mogę bo mam za duży brzuch i nie podniosę nogi tak wysoko :side: Całą noc przez Ciebie nie spałam!

I jeszcze mi ukradłaś córę :ohmy: Tego to już Ci chyba nie wybaczę iihihihi!

11 lata 8 miesiąc temu #622634 przez niagara
Dzień Dobry :) U mnie też słoneczko pięknie świeci więc trzeba wybrać się na spacerek :)
Serek tak się cieszę, że u Was wszystko w porządku :) Nieźle nas nastraszyłaś wczoraj, ale najważniejsze, że jesteście całe i zdrowe :laugh: I gratuluję córeczki oczywiście :)

11 lata 8 miesiąc temu #622636 przez Villemo
Dziewczyny jeszcze jeden apel jak macie Fb proszę wymieńmy się linkami chociażby po to, żebyśmy miały ze sobą jakiś kontakt poza forum jak któraś z nas zniknie w niejasnych okolicznościach a my będziemy odchodzić od zmysłów.

Piękna pogoda za oknem, cieplutko i świeci słoneczko. Spadam przewietrzyć moich chłopaków.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka