- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spoko natalia masz jeszcze spoooro czasu by pocwiczyc zarzucanie Zalorze sie ze i mąż nie omieszka w pomocy w lapaniu!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziewczyny Pan doktor nie dopatrzył się niczego groźnego narazie, tzn mam brać nospe i magnez podwójnie, jak po tym w ciągu 2 godzin nie przejdzie (teraz przeszło) to dzwonić do Niego (24h/dobę odbiera) albo jechać do szpitala, narazie nic więcej, bo szyjka długa, tylko muszę się pilnować, leżeć, nie spacerować za dużo, ale pozwolenie na spokojny basen od czasu do czasu przy wyjątkowo dobrym samopoczuciu dostałam, bo takie pływanie dobrze robi (na co?).
Zdrowo mnie opier**** że nie przyszłam od razu tylko czekałam na wizytę, a jakbym poczekała jeszcze kilka dni... i tu przedstawił mi czarny scenariusz, ale o tym nie będę pisała, nawet mu sie nie przyznałam, że próbowałam przeczekać ból na jednej nospie
Dzidziuś rośnie, jest zdrowy, a ten wynik? hmm mówi, że dla Niego dobry, żeby patrzeć na normę z tygodnia wyżej, ze z USG tak wychodzi i nie ma sie czym martwić.
Wchodziliśmy do gabinetu to się cała trzęsłam, nie mogłam sie podnieść mimo pomocy Pana doktora, a wychodząc gęba mi sie śmiała tak, że jakbym uszu takich dużych nie miała to by mi pół głowy odpadło!
Mieliśmy po tej wizycie poczynić nasz pierwszy dzidziusiowy zakup - kocyk ale nawet na to nie mam ochoty, jestem wykończona i gotowa do spania. Sporo tego ale jeszcze więcej napisze jutro, dziś oczy protestują i zamykają się.
Dziękuję dziewczynki za
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Lekturkę zostawię sobie na jutro... jestem wykończona tymi emocjami.
Dziewczyny Pan doktor nie dopatrzył się niczego groźnego narazie, tzn mam brać nospe i magnez podwójnie, jak po tym w ciągu 2 godzin nie przejdzie (teraz przeszło) to dzwonić do Niego (24h/dobę odbiera) albo jechać do szpitala, narazie nic więcej, bo szyjka długa, tylko muszę się pilnować, leżeć, nie spacerować za dużo, ale pozwolenie na spokojny basen od czasu do czasu przy wyjątkowo dobrym samopoczuciu dostałam, bo takie pływanie dobrze robi (na co?).
Zdrowo mnie opier**** że nie przyszłam od razu tylko czekałam na wizytę, a jakbym poczekała jeszcze kilka dni... i tu przedstawił mi czarny scenariusz, ale o tym nie będę pisała, nawet mu sie nie przyznałam, że próbowałam przeczekać ból na jednej nospie
Dzidziuś rośnie, jest zdrowy, a ten wynik? hmm mówi, że dla Niego dobry, żeby patrzeć na normę z tygodnia wyżej, ze z USG tak wychodzi i nie ma sie czym martwić.
Wchodziliśmy do gabinetu to się cała trzęsłam, nie mogłam sie podnieść mimo pomocy Pana doktora, a wychodząc gęba mi sie śmiała tak, że jakbym uszu takich dużych nie miała to by mi pół głowy odpadło!
Mieliśmy po tej wizycie poczynić nasz pierwszy dzidziusiowy zakup - kocyk ale nawet na to nie mam ochoty, jestem wykończona i gotowa do spania. Sporo tego ale jeszcze więcej napisze jutro, dziś oczy protestują i zamykają się.
Dziękuję dziewczynki za
Dziewczynki to moja wiadomość z wczoraj wieczora do Was, mąż tylko przymknął komputer, bo zasnęłam, nie wiem, nie pamiętam jak się położyłam, ale wcale się nie dziwie, nie pamiętam godzinnego czekania w poczekalni, pół wizyty i drogi do Teściowej, dziwny był wczorajszy dzień i długo by pisać. Powiem tylko, ze mamy 2 auta i oba padły :/ musieliśmy jechać taksówką, a spowrotem spacerkiem bo mi powietrza brakowało, mąż obdzwonił wszystkich i uparł sie by iść do Jego Mamy pochwalić się córą (to jeszcze nie jest takie pewne). Odprowadził mnie do domu a sam poszedł pogrzebać przy moim autku, ja w tym czasie wzięłam prysznic i kolo 21 zadzwonił bym schodziła bo trzeba pojeździć autem by sie rozchodziło, wiec w piżamie zeszłam i pojechaliśmy na Poznań, po godzinnej przejażdźce położyłam sie z komputerkiem, żeby do Was napisać...
Najgorsze przez te 2 dni był ten za wysoki wynik AFP i to że mój brzuszek sie zmniejszył nagle i Dr Google mi powiedział, że to wszystko świadczy o delikatnie mówiąc o chorobie układu nerwowego, że dziecko sie nie rozwija itd itp.
Poza tym macica szaleje i te bóle nerek, to jednak wiązadła i w sumie wszystko razem z mniejszym brzuszkiem wskazywało na to że macica powoli szykuje sie do porodu dlatego mam sie wsłuchiwac w organizm, także dziewczyny nie ma co bagatelizowac tych wszystkich bóli. Za chwilę zabieram sie za te 40 stron które wyklepałyście
A Nefeli już po wizycie?
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Izula ja to mam taki nadmiar, że mogłabym wykarmić wszystkie dzieci w Etiopii
niagarka sloneczko moje drogie ja moimi 75H wykarmiłabym całą afrykę a co dopiero będzie po ciąży??? hmmm już tak myslalm że pójde do sklepu sportowego i poprosze o dwa iglo
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Aga a jesli chodzi o moj szpital to ostatnio mialam za translatora babeczke w 38 tygodniu ciazy I to ona mi mowila ze jest osobna sala I tylko polozna a lekarz w razie problemow. A swoja droga dobrze ze wspomnialas o tych studentach bo ja tez sie nie zgodze...niech inne mamuski pokazuja muszelki-wiaderka he he
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iva wczoraj dobrze napisała, na przyszłość nie robimy takich rzeczy choćby nie wiem co, to napiszcie krótkie info, cokolwiek- bo inaczej wylądujemy wszystkie na porodówce z wcześniakami!!!
Sereczku gratuluje córuni
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niagara napisał:
niagarka sloneczko moje drogie ja moimi 75H wykarmiłabym całą afrykę a co dopiero będzie po ciąży??? hmmm już tak myslalm że pójde do sklepu sportowego i poprosze o dwa iglo
Widzę, że Ty mnie doskonale rozumiesz Ja też noszę spadochrony w rozmiarze 75F
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
kocham_cie napisał:
niagara napisał:
Ma sie ten cyc co ?
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
niagara napisał:
no i naprawdę zaczynam się martwić gdzie kupię stanik do karmienia... który utrzyma te "maleństwa"