BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #623070 przez biedroneczka39
O Wy potworki moje...ladnie tak sie nabijac z kolezanki pod jej nieobecnosc ? :D :D :D

To teraz Wam powiem moje kochane ze sobie leze I wcinam pyszna grecka salatke ktora sama zrobilam o :) Jest tak pyszna ze mozecie mi zazdroscic hi hi :)

<3 Oliwia i Alicja <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #623072 przez biedroneczka39
izula napisał:

www.lovemum.pl/producers/alles/page/4/

Ale cuda...koszulki do spania sliczne...ktora mi kupi :p

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #623074 przez SerekWaniliowy
Dziewczyny zobaczcie czy tu możecie obejrzeć O matko!
serialewsieci.pl/category/o-matko/

serialnet.pl/serial/3-367/o-matko-

eee nie umiem włączyć :angry:

Nie oglądałam całego odcinka ale babka oglądała wózki.

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623089 przez iwonta_kg
Agamo ja zawsze Ogladam:) mowa byla o wyprawce co potrzebne tak naprawde a co nie. I jakie ciuszki na jaki wzrost trzeba kupować. I o wózkach Mowili i o fotelikach do auta. Że różne rodzaje są. Musiałabys obejrzeć caly odcinek.

Serek nie wiem czy którąś ta strona chodzi bo w komórce siedze na internecie.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #623095 przez agamo
Jak o wozkach to wole juz nie ogladac bo niedawno kupilam i nie chce teraz sobie w brode pluc Ale niestety link mi nie dziala bo trza sie chyba zarejestrowac a do tego trzeba miec telefon w polskiej sieci zeby ci kod sms przeslali :(

Moj maz jakis miesiac temu mial pomysl by cykac mi codziennie fotki i pozniej skleic z nich film Niestety nie wyszlo z lenistwa ale obejrzalam za to inny filmik jakiejs pary i calkiem niezly

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623098 przez agamo
iwonta_kg napisał:

Agamo ja zawsze Ogladam:) mowa byla o wyprawce co potrzebne tak naprawde a co nie. I jakie ciuszki na jaki wzrost trzeba kupować. I o wózkach Mowili i o fotelikach do auta. Że różne rodzaje są. Musiałabys obejrzeć caly odcinek.

Serek nie wiem czy którąś ta strona chodzi bo w komórce siedze na internecie.

Jaka szkoda no ale coz trudno Jakos dam rade liste swoja mam do tego pokopiowalam wasze listy Z rozmiarami u mnie troche inaczej bo u nas nie na cm a na wiek sie kupuje czyli na noworodki albo od 0-3mcy wiec tu mam sprawe ulatwiona No i znajoma mi poradzila ktora ma dwie coreczki tutaj urodzone wiec z rozmiarami spoko! no a reszte bede polegac na waszych radach!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623108 przez iwonta_kg
Aguś siade wieczorem na kompa to poszukam gdzie mozna obejrzeć powtórkę:)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #623115 przez agamo
ooo super kochana jestes Ja pewnie oblukam linka jutro bo dzisiaj szybko sie zbiore do lozka cos ostatnio sie wyspac nie moge! ale wielkie dzieki raz jeszcze!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623125 przez Alivva

11 lata 8 miesiąc temu #623127 przez agamo
Alivva napisał:

Aga a może tutaj???
tvnplayer.pl/programy-online/o-matko-odc...-7,S00E07,18613.html

Niestety niedostepne w moim kraju Mozna ogladac jedynie bedac w pl :(

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623168 przez Alivva
Cholerka to nie mam pomysłu :/
Idę z Filipem i Majką (bratanica która dziś jest u cioci na nocce) obejrzeć "Klopsiki i inne zjawiska pogodowe"

11 lata 8 miesiąc temu #623185 przez agamo
Ja idę już spać dzięki dziewczyny za próby znalezienia tego na necie Nie przejmujcie sie co nie obejrze wy mi opowiecie najwyzej, albo poradzicie i już!
Ale dzisiaj z wami popisalam za wszystkie czasy! Dobrej nocki mamuski Bezstresowej i śnijcie tam o pięknej cieplutkiej wiosnie a nóż przyjdzie!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623328 przez nefeli
informacja z ostatniej chwili DZIEWCZYNKA,DZIEWCZYNKA,DZIEWCZYNKA ,wazy prawie 200gram moja ksiezniczka najukochansza :)
w koncu z 80% dostalismy 100%,dopiero weszlam do domu,bo musialam poszalec,chyba przesadzilam z chodzeniem,ale piekna sukieneczka z wielkim flamingiem i malinowy kocyk byly tego warte.Lekarz kazal pic kawe,bo cisnienie tragiczne :( a ze kocham kawe to da sie zrobic :)
Slonko,Agamo,Niagara dziekuje za mile slowa i mocno Was caluje.
Jejku kocham rozowy i wiecie co nie wiem czy w tym roku taka moda czy to ze wzgledu na lato,ale wszedzie sa ubrania w tak pieknych zywych kolorach i chyba na kazdy gust,rewelacja.
Kupilam sobie pas,nic pieknego i cena szok 35 euro,ale w obawie o moj kregoslup musialam.
Przepraszam jak o kims zapomnialam ale musze nadrobic zaleglosci,mam prawie 10 stron gaduly kochane.

11 lata 8 miesiąc temu #623332 przez nefeli
Biedroneczka,Kasia,Izula dzieki dziewczyny za kciuki i wsparcie!!! sciskam Was i caluje.
Moja Niunia jest bardzo wygodna zajela sobie cala przestrzen,na prawo jest glowka,a na lewo nozki,wiec czuje ja super fajnie z obu stron.

11 lata 8 miesiąc temu #623345 przez nefeli
Paulinka,Kinia i Ninka od 8lat sie modle o ta coreczke,a to byl juz ostatni dzwonek,teraz tylko modlitwy zeby juz wszystko bylo dobrze,bo ja juz stara d... jestem ;(
Paulinka ale sie usmialam,w Grecji kryzys nie warto przyjezdzac,ja uciekne do Polski zanim Wy przyjedziecie ,mam w planach taki powrot,ale poki co moj maz nie porozumiewa sie w naszym jezyku,wiec bede miec ciezkie lato.Ale kurcze ilu bede miec chlopaczkow do wybierania na ziecia jak wroce lol !!! bedzie sie dzialo :)
Villemo nigdy nie mow nigdy! bedzie i dziewuszka i to z jaka ochrona:)Ja do mojego meza tez mowilam ze on tylko chlopcow robi,bo pierwszy tez byl chlopiec.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka