- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Izula juz Ci opowiadam opowiesc z happy endem przy problemach ciazowych. Moja kuzynka plamila od poczatku ciazy, wiec brala leki, po pewnym czasie okazalo sie, ze szyjka jej si skraca i otwiera, wiec dali jej czopek i lezala w szpitalu. Zmienila szpital i okazalo sie, ze czopek jest nunu i trzeba zaszyc szyjke, co tez zrobili. W tym tez czasie dostala przepotwornej cholestazy, wiec lezala miesiac w szpitalu. Leki wszystko uspokoily i wyszla do domciu. Urodzila pieeeeknego syna w ta srode tylko 3 tygodnie przed terminem
Glowa do gory kochana, nawet jak zaszyja szyjka, to lepiej, bo bezpieczniej
Iwonka, nie smuc sie, bo maluchowi smutno - slonko swieci, trzeba kwitnac jak ten mleczyk, co to juz sie pojawil na mym kiepskim trawniku ;P
Nefeli, Skarbie, no gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurczaczek, jak cudownie, ze sie udalo. Huuuraaaa!!!!
UWAGA! Ja jutro ide po wiesci siusiaczkowo/muszelkowe. Mam wizyte na 11. Trzymajcie kciuki, co by szkrab sie ujawnil
Biedrona, ja po stosunku mialam zabarwiony sluz lekko, ale to bylo chwilowe. Jesli plamienie bedzie wieksze, nie czekaj, tylko smigaj do lekarza. Nie zaszkodzi, a a noz pomoze. Tak mi znajoma polozna mowila, jak tylko plamienia (ale plamienia, a nie tam mikro rozowy sluzik) to biegiem do szpitala!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Jaki piękny dzień, od nie pamiętam kiedy pierwszy raz niebo jest niebieskie!
Obowiązkowo dziś każda na spacer, a które źle się czują, powerandują brzuszki!
Izula jak byłam w piątek u lekarza i powiedziałam o bólach w pachwinach to kazał brać nospe i nie czekać aż będzie bolało bardziej ani aż samo przejdzie, podobno nospa sie nie wchłania i nie zaszkodzi naszym szkrabom. Nie dźwigać, nie chodzić dużo, nie wykonywać gwałtownych ruchów Głowa do góry!
Nefeli jaki ten Twój synuś cudny, że tak się wczuwa, no i nie denerwuj się mamusiu jak narozrabia
Alivva to Ty jesteś pierwsza w przyszłym tygodniu na badaniach? Czy któraś też się wybiera po dobre wieści? Trzymamy kciuki za następna kurkę Alivva!
Dziewczyny Wy nie macie zakazu na igraszki? My od samego początku mamy i nawet w piątek z wielka stanowczością to powiedział i upewniał sie czy oby go słuchamy, a mój mąż unika niedwuznacznych sytuacji od pierwszej wizyty jak ognia, chyba się boi, że się nie opamięta
Ninka właśnie miałam pytać o to samo, mi tabelka się nie wyświetla też.
Iwonta nie smuć się, czas szybko zleci i będziemy wszystkie cieszyły sie z narodzin nie tylko naszych pociech, poza tym, Twój siusiaczek wie, że sie martwisz i też mu wtedy źle.
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gratulacje Nefeli! Ale Wam się udało. A córeczce pozazdrościć - zawsze wydawało mi się, że fajnie mieć starszego brata, zwłaszcza, kiedy jest się nastolatką
Izula, tylko nie przesadź z zamartwianiem się Pamiętaj o pozytywnych myślach, wizualizacjach, to naprawdę działa! Lekarz Cię zbadał i zalecił co robić, więc teraz czas odetchnąć - relaks będzie najlepszym lekarstwem
Ubaw z Waszych rozmów o cyckach i pomysłów na ich zastosowanie lub "spakowanie" miałam rewelacyjny! ("Coś mi z pupy wypadło" też genialny numer ) Ja należę do tej, zdaje się, większości na forum, o małym biuście, toteż jestem dumna z mojego obecnego pełnego C Ale z małych po karmieniu mogą się zrobić naleśniczki, więc strzeżcie się dziewczyny i koniec żartów z arbuzów!
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
No i trzymam za ciebie jutro mocno kciuki:)))
Buziaki dla was dziewczynki )) w ten piękny słoneczny poranek ))
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Ooo MyMelange pierwsza w tym tygodniu, a Ty jakim kolorkiem uzupełnisz tabelkę?
A i jeszcze jedno, kiedy macie robione USG połówkowe? bo nam kazał przyjść za 4 tygodnie i to będzie nasz 24 tydzień i tak sie zastanawiam czy to oby nie za późno? Może zagapił się albo pomylił z tym terminem?
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
biedroneczka ja bym na zapas skonsultowala te plamienia z lekarzem bo wcale tak nie jest jak pisza dziewczyny ze male plamienia czy brunatne sa bezpieczne a tylko zywa krew zagraza bo ja wlasnie mialam caly czas takie brunatne i lekarz powiedzial ze sie kwalfikuje do szpitala i u mnie zaczelo sie to tez po seksie i mialam pozniej zakaz!i do tej pory wole sie powstrzymac zreszta teraz to i tak juz mi lipido spadlo to mi to obojetne
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Mnie dziś obudzilo słonko. Teraz kawusia w łózku,śniadanko się "robi" Tzn...jakiś łysy w bokserkach kręci się po kuchni.... Od jutra znów sama sobie będę robic ale co tam-przynajmniej znów całe łózko moje więc nie ma tego złego co by na dobrze nie wyszło
A więc jutro ma wizytę Kinga.... ktoś jeszcze jakies wizyty w tym tygodniu??
Ciekawe jaki będzie stan tabelki pod koniec tygodnia... zżera mnie ciekawość normalnie
a jesli o samej tabelce mowa....mi się zacina. Albo sie nie otwiera a jesli juz się otworzy to do tabelki "oczekiwania co do płci"..... nie wiem why...
ok odstawiam lapcia,zjem sniadanko,jakis prysznic i trzeba wykorzystac i pogode i ostatni wspólny dzionek
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja też mam wizytę w tym tygodniu, ale chyba dopiero w sobotę Sama jestem ciekawa jaki będziemy mieć stan płci do końca tygodnia I mam nadzieję, że tym razem już mi powie, inaczej chyba nie wyjdę
Specjalnie dla Alivvy, ponieważ już raz to pisałam, ale widać nie wszystkie doczytały
Tabelka kończy się na kolumnie "oczekiwania co do płci", a nie jak było wcześniej "płeć", ponieważ stwierdziłam, że oznakowanie kolorami jest na tyle jasne i zrozumiałe, że nie potrzebuje dodatkowego opisu Teraz wszystko jasne?
- czarnula0609
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie pochmurno, ale jeszcze nie pada.
Ja mam wizytę 18 .04 a w osttnich 3 tygodniach tak mi brzuch wywaliło , że nie mogę chodzić rwie i ciągnie mnie na zmianę w pachwinach. Tak że po 30 minutowym spacerze mam problem z tym żeby sie potem ruszać. A tak dla porównania wysyłam zdjęcie mojego brzucha z 18 tygodnia.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny w tej chwili tabelka powinna już działać Wczoraj wieczorem, jak wrzucałam aktualizację coś mi się z internetem stało i chyba się do końca nie załadowała, ale teraz już to naprawiłam Przynajmniej u mnie działa
Ja też mam wizytę w tym tygodniu, ale chyba dopiero w sobotę Sama jestem ciekawa jaki będziemy mieć stan płci do końca tygodnia I mam nadzieję, że tym razem już mi powie, inaczej chyba nie wyjdę
Specjalnie dla Alivvy, ponieważ już raz to pisałam, ale widać nie wszystkie doczytały
Tabelka kończy się na kolumnie "oczekiwania co do płci", a nie jak było wcześniej "płeć", ponieważ stwierdziłam, że oznakowanie kolorami jest na tyle jasne i zrozumiałe, że nie potrzebuje dodatkowego opisu Teraz wszystko jasne?
dzieku natalia ,faktycznie musialam nie doczytać
teraz blondynka zakodowala
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć dziewczyny
Ja mam wizytę 18 .04 a w osttnich 3 tygodniach tak mi brzuch wywaliło , że nie mogę chodzić rwie i ciągnie mnie na zmianę w pachwinach. Tak że po 30 minutowym spacerze mam problem z tym żeby sie potem ruszać. A tak dla porównania wysyłam zdjęcie mojego brzucha z 18 tygodnia.
fajny brzusio przynajmniej nikt nie ma wątpliwosci bo mi ostatnio qmpel powiedział,że wyglądam jakbym sie porzadnie obżarła hahahaha ale zauważyłam,że brzusio już tez rośnie więc zaraz i u mnie niebędzie wątpliwości
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
izula tylko jak w lozku przegladasz internet to pamietaj zeby nie trzymac laptopa na brzuchu
agilla mam nadzieje ze przejdzie ale skoro piszesz ze juz lepiej to dobry znak:-)
biedroneczko wychodzi na to ze przynajmniej do wizyty koniec z przyjemnosciami lozkowymi. ja na poczatek przy plamieniach tez musialam uwazac i obowiazkowo luteina. wiec ty pewnie tez powinnas zarezerwowac termin do lekarza. i odpoczywaj ile mozesz:-) choc ja plamilam bez powodu wiec moze faktycznie u ciebie nic takiego. wypoczniesz i musi byc dobrze:-)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć dziewczyny
Hihihi jak dobrze, że nie tylko mnie tak wysadzilo