- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Serku koleżanka odchowała w Quinny 2 dzieci i była bardzo zadowolona, a co mnie przekonuje... jest po prostu śliczny to co mi się najbardziej podoba to to że jset taki delikatny... szczególnie widać to przy spacerówce. w większości wersji 3w1 spacerówki są masywne i większośc rodziców potem z nich rezygnuje i kupuje nowe, no a poza tym to tak jak pisałam lekki i mały po złożeniu.
a jeśli chodzi o to czy moodd czy buzz- one są identyczne może tam małe szczegóły, nawet cenowo -/+ 100zł
Także moja droga ja jestem najarana na quinny ale jak nikt mi nie dołozy do niego z 1000zł
to skończę na navingtonie cadet i będę bardzo rozczarowana
Serku a powiedz mi chcesz zamawiać w necie czy będziesz szukała w sklepie???
Wiesz, myślę, zeby zamówić przez internet bo raczej niższej ceny nie znajdę, ale chciałabym obejrzeć najpierw w sklepie, w tym tygodniu bedę po troszku chodziła po sklepach tak 1-2 sklepy, bo niebardzo mogę chodzić.
Co do różnic to Moodd ma siedzonko rozkładane do leżenia a w Buzz siedzonko jest takie, że rozłożysz do leżenia ale dzidziuś ma nóżki jakby troszkę w górze, ale moodd bardziej mi się podoba aha no i moodd ma szersze i wyższe siedzonko w spacerówce.
Chcesz 3 w 1 czy razem z baza do auta 4w1? Ja chciałabym jeszcze dodatkowe koła, żeby był 3 i 4 kołowy, dla dziadków gdyby mieli kłopot z 3 kolami, chociaz mojej mamie podobał się filmik z prezentacji moodda. Może jakby nas sie więcej zebrało to i cenę wózka dałoby sie wynegocjować, napuściłabym męża hahaa
Moja mama powiedziała, że wózek kupują Babcie, ale Dziadzio też coś za bardzo o szczegóły wózka wypytuje więc, chyba jakoś ich zgadam, bo nie chciałabym by tyle sami wydali.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
wiecie zastanawiam się nad tym dlaczego wszystkie kalkulatory ciążowe pokazują tydzień więcej niż liczy gin czy nasze paseczki???
ok już blondi załapała tam wychodzą rozpocząte tygodnie a gin i paseczek liczy pełne + dni
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
Serku koleżanka odchowała w Quinny 2 dzieci i była bardzo zadowolona, a co mnie przekonuje... jest po prostu śliczny to co mi się najbardziej podoba to to że jset taki delikatny... szczególnie widać to przy spacerówce. w większości wersji 3w1 spacerówki są masywne i większośc rodziców potem z nich rezygnuje i kupuje nowe, no a poza tym to tak jak pisałam lekki i mały po złożeniu.
a jeśli chodzi o to czy moodd czy buzz- one są identyczne może tam małe szczegóły, nawet cenowo -/+ 100zł
Także moja droga ja jestem najarana na quinny ale jak nikt mi nie dołozy do niego z 1000zł
to skończę na navingtonie cadet i będę bardzo rozczarowana
Serku a powiedz mi chcesz zamawiać w necie czy będziesz szukała w sklepie???
Wiesz, myślę, zeby zamówić przez internet bo raczej niższej ceny nie znajdę, ale chciałabym obejrzeć najpierw w sklepie, w tym tygodniu bedę po troszku chodziła po sklepach tak 1-2 sklepy, bo niebardzo mogę chodzić.
Co do różnic to Moodd ma siedzonko rozkładane do leżenia a w Buzz siedzonko jest takie, że rozłożysz do leżenia ale dzidziuś ma nóżki jakby troszkę w górze, ale moodd bardziej mi się podoba aha no i moodd ma szersze i wyższe siedzonko w spacerówce.
Chcesz 3 w 1 czy razem z baza do auta 4w1? Ja chciałabym jeszcze dodatkowe koła, żeby był 3 i 4 kołowy, dla dziadków gdyby mieli kłopot z 3 kolami, chociaz mojej mamie podobał się filmik z prezentacji moodda. Może jakby nas sie więcej zebrało to i cenę wózka dałoby sie wynegocjować, napuściłabym męża hahaa
Moja mama powiedziała, że wózek kupują Babcie, ale Dziadzio też coś za bardzo o szczegóły wózka wypytuje więc, chyba jakoś ich zgadam, bo nie chciałabym by tyle sami wydali.
aga zabiłaś mnie teraz, tylko się nie smiej ze mnie o co kaman z bazą do auta??? jest coś takiego jak 4w1
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda nie przejmuj sie ze cie nie bada zwyczajnie. u mnie w gabinecie nie ma usg wiec jak juz ide to cos musi robic:-) dlatego pytalam jak sie bada szyjke zeby wiedziec czy jest mi w stanie ona zrobic to badanie. a przy nastepnej ciazy to chyba wypatrze sobie juz pania z usg w gabinecie bo dopiero teraz zaczynam odczuwac brak tego sprzetu. nawet w razie problemow nie jest mnie w stanie uspokoic
kalina mi moj gin przez jakieś 7 lat wydawął się ideałaem a teraz co raz bardziej mnie zaczyna drażnić, wszytsko wychodzi w praniu
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
ten wózek w wersji 3w1 mi się bardzo podoba. I ważne waży tylko 12,4 kg. Ale czas realizacji zamówienie to 10 tygodni!!!! I takim sposobem szukam dalej ))
Ale zaraz popatrzę sobie na Quinny )
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Kocham Cię żadnego badania a cytologia albo biocenoza? a nie sprawdza czy macica się rozciąga i czy jest w odpowiednim miejscu itd? Może ma lepszejszy sprzęt niż mój, ja to sie Go momentami pytam co On tam widzi
Z tym 4w1 to myślałam, że ta basa do auta jest konieczna żeby zamontować fotelik :/ kurde musze doczytać.
Tak dla przykładu: allegro.pl/quinny-moodd-2013-gondola-fot...4w1-i3170151008.html
Izula popatrz jakie cudo:
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dino.sklep.pl/nowy/wozek-wielofunkcyjny-...-gratis-p-14793.html
ten wózek w wersji 3w1 mi się bardzo podoba. I ważne waży tylko 12,4 kg. Ale czas realizacji zamówienie to 10 tygodni!!!! I takim sposobem szukam dalej ))
Ale zaraz popatrzę sobie na Quinny )
iz zoobacz sobie quinny moodd cenowo jak tan który znalazłaś i wygląda naprawde fajnie
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
dino.sklep.pl/nowy/wOzki-quinny-c-156.html
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Oj ale 3 kółka to u mnie odpadają. Poza tym waga 15 kg. to o 3 kg więcej. Ale przyznam ładne wózki.
dino.sklep.pl/nowy/wOzki-quinny-c-156.html
Izula a dlaczego odpadają 3 kolowce?
Jest Quinny moodd 4 ma 4 kółka ale w każdej chwili możesz wymienić przednie koła na 1 i masz trójkołowca czylo quinny moodd 3 w Quinny buzz jest tak samo z tymi kołami, a dodatku można tez kupić koło terenowe - przednie pompowane
Kocham Cie z tą baza to muszę poczytać i męża spytać, bo myślałam, że to konieczne do montowania fotelików, myślę, że bez tez można, ale może to kwestia bezpieczeństwa, to tak jak z fotelikami, można kupić za 150zł i za 600zł z atestami ADAC. Poczytam...
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Byliśmy dzisiaj na spacerku i przyglądaliśmy się z jakimi wózkami ludzie chodzą, to już swego rodzaju zboczenie jest
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Ale się rozgadałyście o tych wózeczkach My też potrzebujemy czegoś lekkiego, ponieważ mieszkamy na 4 piętrze bez windy Wózeczek, który nam się podoba waży tylko 9 kg (stelaż 5 i gondola 4) więc to nas chyba wystarczająco przekonuje
Byliśmy dzisiaj na spacerku i przyglądaliśmy się z jakimi wózkami ludzie chodzą, to już swego rodzaju zboczenie jest
Dla mnie wybór to ciężka sprawa, ma być lekki, łatwy w de i montażu, mały przy rozłożeniu - mam malutkie autko a to ja będę najczęściej go używała no i nie chcę się czuć jak mamuśka.
Niagara a Ty jaki wózek wybrałaś?
Izula oglądam ten wózek co podesłałaś i muszę nad nim też przysiąść bo mimo, że wyglądem do quinny moodd mu brakuje to zdaje sie że tez jest dość "wygodny" dla rodzica, a cena to w sumie taka jak quinny moodd bo jeszcze trzeba dokupić adaptery do fotelika.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74