BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #623962 przez SerekWaniliowy
kocham_cie napisał:

Serku koleżanka odchowała w Quinny 2 dzieci i była bardzo zadowolona, a co mnie przekonuje... jest po prostu śliczny :lol: to co mi się najbardziej podoba to to że jset taki delikatny... szczególnie widać to przy spacerówce. w większości wersji 3w1 spacerówki są masywne i większośc rodziców potem z nich rezygnuje i kupuje nowe, no a poza tym to tak jak pisałam lekki i mały po złożeniu.

a jeśli chodzi o to czy moodd czy buzz- one są identyczne może tam małe szczegóły, nawet cenowo -/+ 100zł

Także moja droga ja jestem najarana na quinny ale jak nikt mi nie dołozy do niego z 1000zł
to skończę na navingtonie cadet :( i będę bardzo rozczarowana

Serku a powiedz mi chcesz zamawiać w necie czy będziesz szukała w sklepie???

Wiesz, myślę, zeby zamówić przez internet bo raczej niższej ceny nie znajdę, ale chciałabym obejrzeć najpierw w sklepie, w tym tygodniu bedę po troszku chodziła po sklepach tak 1-2 sklepy, bo niebardzo mogę chodzić.

Co do różnic to Moodd ma siedzonko rozkładane do leżenia a w Buzz siedzonko jest takie, że rozłożysz do leżenia ale dzidziuś ma nóżki jakby troszkę w górze, ale moodd bardziej mi się podoba aha no i moodd ma szersze i wyższe siedzonko w spacerówce.
Chcesz 3 w 1 czy razem z baza do auta 4w1? Ja chciałabym jeszcze dodatkowe koła, żeby był 3 i 4 kołowy, dla dziadków gdyby mieli kłopot z 3 kolami, chociaz mojej mamie podobał się filmik z prezentacji moodda. Może jakby nas sie więcej zebrało to i cenę wózka dałoby sie wynegocjować, napuściłabym męża hahaa

Moja mama powiedziała, że wózek kupują Babcie, ale Dziadzio też coś za bardzo o szczegóły wózka wypytuje więc, chyba jakoś ich zgadam, bo nie chciałabym by tyle sami wydali.

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #623964 przez kalina
Magda nie przejmuj sie ze cie nie bada zwyczajnie. u mnie w gabinecie nie ma usg wiec jak juz ide to cos musi robic:-) dlatego pytalam jak sie bada szyjke zeby wiedziec czy jest mi w stanie ona zrobic to badanie. a przy nastepnej ciazy to chyba wypatrze sobie juz pania z usg w gabinecie bo dopiero teraz zaczynam odczuwac brak tego sprzetu. nawet w razie problemow nie jest mnie w stanie uspokoic

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #623967 przez kocham_cie
kocham_cie napisał:

wiecie zastanawiam się nad tym dlaczego wszystkie kalkulatory ciążowe pokazują tydzień więcej niż liczy gin czy nasze paseczki???

ok już blondi załapała :laugh: tam wychodzą rozpocząte tygodnie a gin i paseczek liczy pełne + dni :blush:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #623969 przez kocham_cie
SerekWaniliowy napisał:

kocham_cie napisał:

Serku koleżanka odchowała w Quinny 2 dzieci i była bardzo zadowolona, a co mnie przekonuje... jest po prostu śliczny :lol: to co mi się najbardziej podoba to to że jset taki delikatny... szczególnie widać to przy spacerówce. w większości wersji 3w1 spacerówki są masywne i większośc rodziców potem z nich rezygnuje i kupuje nowe, no a poza tym to tak jak pisałam lekki i mały po złożeniu.

a jeśli chodzi o to czy moodd czy buzz- one są identyczne może tam małe szczegóły, nawet cenowo -/+ 100zł

Także moja droga ja jestem najarana na quinny ale jak nikt mi nie dołozy do niego z 1000zł
to skończę na navingtonie cadet :( i będę bardzo rozczarowana

Serku a powiedz mi chcesz zamawiać w necie czy będziesz szukała w sklepie???

Wiesz, myślę, zeby zamówić przez internet bo raczej niższej ceny nie znajdę, ale chciałabym obejrzeć najpierw w sklepie, w tym tygodniu bedę po troszku chodziła po sklepach tak 1-2 sklepy, bo niebardzo mogę chodzić.

Co do różnic to Moodd ma siedzonko rozkładane do leżenia a w Buzz siedzonko jest takie, że rozłożysz do leżenia ale dzidziuś ma nóżki jakby troszkę w górze, ale moodd bardziej mi się podoba aha no i moodd ma szersze i wyższe siedzonko w spacerówce.
Chcesz 3 w 1 czy razem z baza do auta 4w1? Ja chciałabym jeszcze dodatkowe koła, żeby był 3 i 4 kołowy, dla dziadków gdyby mieli kłopot z 3 kolami, chociaz mojej mamie podobał się filmik z prezentacji moodda. Może jakby nas sie więcej zebrało to i cenę wózka dałoby sie wynegocjować, napuściłabym męża hahaa

Moja mama powiedziała, że wózek kupują Babcie, ale Dziadzio też coś za bardzo o szczegóły wózka wypytuje więc, chyba jakoś ich zgadam, bo nie chciałabym by tyle sami wydali.

aga zabiłaś mnie teraz, tylko się nie smiej ze mnie o co kaman z bazą do auta??? jest coś takiego jak 4w1 :blush:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #623970 przez kocham_cie
kalina napisał:

Magda nie przejmuj sie ze cie nie bada zwyczajnie. u mnie w gabinecie nie ma usg wiec jak juz ide to cos musi robic:-) dlatego pytalam jak sie bada szyjke zeby wiedziec czy jest mi w stanie ona zrobic to badanie. a przy nastepnej ciazy to chyba wypatrze sobie juz pania z usg w gabinecie bo dopiero teraz zaczynam odczuwac brak tego sprzetu. nawet w razie problemow nie jest mnie w stanie uspokoic

kalina mi moj gin przez jakieś 7 lat wydawął się ideałaem a teraz co raz bardziej mnie zaczyna drażnić, wszytsko wychodzi w praniu :)

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #623972 przez izula
dino.sklep.pl/nowy/wozek-wielofunkcyjny-...-gratis-p-14793.html

ten wózek w wersji 3w1 mi się bardzo podoba. I ważne waży tylko 12,4 kg. Ale czas realizacji zamówienie to 10 tygodni!!!! I takim sposobem szukam dalej :)))

Ale zaraz popatrzę sobie na Quinny :))

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #623985 przez SerekWaniliowy
Kalinka mi szyjkę bada na fotelu a ostatnio też mierzył przez USG dopochwowe.

Kocham Cię żadnego badania a cytologia albo biocenoza? a nie sprawdza czy macica się rozciąga i czy jest w odpowiednim miejscu itd? Może ma lepszejszy sprzęt niż mój, ja to sie Go momentami pytam co On tam widzi :side:
Z tym 4w1 to myślałam, że ta basa do auta jest konieczna żeby zamontować fotelik :/ kurde musze doczytać.
Tak dla przykładu: allegro.pl/quinny-moodd-2013-gondola-fot...4w1-i3170151008.html

Izula popatrz jakie cudo:
;)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623989 przez kocham_cie
izula napisał:

dino.sklep.pl/nowy/wozek-wielofunkcyjny-...-gratis-p-14793.html

ten wózek w wersji 3w1 mi się bardzo podoba. I ważne waży tylko 12,4 kg. Ale czas realizacji zamówienie to 10 tygodni!!!! I takim sposobem szukam dalej :)))

Ale zaraz popatrzę sobie na Quinny :))

iz zoobacz sobie quinny moodd cenowo jak tan który znalazłaś i wygląda naprawde fajnie :lol:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #623998 przez kocham_cie
Serku no własnie dlatego sie zastanawiam o co chodzi bo ja myslam że foteli przypina się pasami :dry: - a to jeszcze jakaś baza jest potrzebna???

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #624005 przez izula
Oj ale 3 kółka to u mnie odpadają. Poza tym waga 15 kg. to o 3 kg więcej. Ale przyznam ładne wózki.

dino.sklep.pl/nowy/wOzki-quinny-c-156.html

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #624019 przez SerekWaniliowy
izula napisał:

Oj ale 3 kółka to u mnie odpadają. Poza tym waga 15 kg. to o 3 kg więcej. Ale przyznam ładne wózki.

dino.sklep.pl/nowy/wOzki-quinny-c-156.html

Izula a dlaczego odpadają 3 kolowce?
Jest Quinny moodd 4 ma 4 kółka ale w każdej chwili możesz wymienić przednie koła na 1 i masz trójkołowca czylo quinny moodd 3 :) w Quinny buzz jest tak samo z tymi kołami, a dodatku można tez kupić koło terenowe - przednie pompowane ;)

Kocham Cie z tą baza to muszę poczytać i męża spytać, bo myślałam, że to konieczne do montowania fotelików, myślę, że bez tez można, ale może to kwestia bezpieczeństwa, to tak jak z fotelikami, można kupić za 150zł i za 600zł z atestami ADAC. Poczytam...

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #624049 przez niagara
Ale się rozgadałyście o tych wózeczkach :silly: My też potrzebujemy czegoś lekkiego, ponieważ mieszkamy na 4 piętrze bez windy :dry: Wózeczek, który nam się podoba waży tylko 9 kg (stelaż 5 i gondola 4) więc to nas chyba wystarczająco przekonuje :laugh:
Byliśmy dzisiaj na spacerku i przyglądaliśmy się z jakimi wózkami ludzie chodzą, to już swego rodzaju zboczenie jest :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #624063 przez SerekWaniliowy
niagara napisał:

Ale się rozgadałyście o tych wózeczkach :silly: My też potrzebujemy czegoś lekkiego, ponieważ mieszkamy na 4 piętrze bez windy :dry: Wózeczek, który nam się podoba waży tylko 9 kg (stelaż 5 i gondola 4) więc to nas chyba wystarczająco przekonuje :laugh:
Byliśmy dzisiaj na spacerku i przyglądaliśmy się z jakimi wózkami ludzie chodzą, to już swego rodzaju zboczenie jest :silly:

Dla mnie wybór to ciężka sprawa, ma być lekki, łatwy w de i montażu, mały przy rozłożeniu - mam malutkie autko a to ja będę najczęściej go używała no i nie chcę się czuć jak mamuśka.

Niagara a Ty jaki wózek wybrałaś?

Izula oglądam ten wózek co podesłałaś i muszę nad nim też przysiąść bo mimo, że wyglądem do quinny moodd mu brakuje to zdaje sie że tez jest dość "wygodny" dla rodzica, a cena to w sumie taka jak quinny moodd bo jeszcze trzeba dokupić adaptery do fotelika.

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #624067 przez izula
Niagara a co to za wózek że jest taki lekki? Możesz wysłać jakis link?

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #624071 przez niagara

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka