- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj problem to brzuch taki sztywny jakby mial peknac,jakby mnie mialo rozerwac
Villemo ja tez zadaje sto pytan,a ze ginekologow mam dwoch to mecze i jednego i drugiego.
Co do twardego brzuszka wczoraj powiedzial mi ze to norma jak zdarza sie raz dwa dziennie i na chwile,jak sie czyms przejme,zdenerwuje,wzrusze itd,powinnam sie martwic jak zacznie twardniec czesto i sie nasilac,wtedy jest problem.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Serek zaraz Ci w dupsko przyloze,nie ma prawa nic lekarz ukrywac,jakby cos bylo nie tak to by powiedzial,wiec na pewno wszystko dobrze,nic nie wymyslaj.Moze cos mu sie pomylilo albo granica do zrobienia tego usgie to 24 tygodnie. podpytaj go czemu nie w 21szym.
No właśnie powiedziałam to samo mężowi i zareagował jak Ty ale myślę sobie, że zadzwonię do Niego i spytam czy mogę przyjść wcześniej, no powiedzmy w 22 tygodniu, chodzę prywatnie, więc jeśli nie ma przeciwwskazań to myślę, że powinien mnie przyjąć
Tak sobie myślę, że gdyby nie to forum to chyba bym oszalała od tych ciągłych pytań, niewiadomych, domysłów i strachów fajnie, że sie tu zebrałyście
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja to sobie trochę wkręciłam, że może kazał mi przyjść tak późno na połówkowe, w 24 tygodniu, bo może coś niedobrego widzi na USG no i ten wynik AFP i nie chce powiedzieć a po 24 tygodniu nie można usunąć ciąży a On bardzo przeciwko aborcji jest, nie mówię, że bym to zrobiła, ale On przecież tego nie wie
serku ręce mi opadają!!!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeśli chodzi o to czy moodd czy buzz- one są identyczne może tam małe szczegóły, nawet cenowo -/+ 100zł
Także moja droga ja jestem najarana na quinny ale jak nikt mi nie dołozy do niego z 1000zł
to skończę na navingtonie cadet i będę bardzo rozczarowana
Serku a powiedz mi chcesz zamawiać w necie czy będziesz szukała w sklepie???
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
serku ja nawet nospy nie mam bo nie kazala ani tez nie mialam potrzeby uzywac. zaraz mezus nadrobi zaleglosci w apteczce:-) choc na razie prawie przeszlo to nawet brac nie bede ale to w razie jakby w nocy zlapalo to lepiej miec
iza dobrze ze piszesz ze z powrotem musisz brac luteine bo w takim razie mysle ze wpadne wczesniej do lekarki nawet jak do jutra juz brzucha nie bede tak czuc to pewnie tez recepte dostane. bo wizyte mam 23 dopiero.
a szyjke badaja przy usg czy normalnie przy zwyklym badaniu ?
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
A z luteiną to będę ją brała już do końca tak samo chyba jak magnez i witaminy ja biorę Natal 2. Wracając do luteiny to jak mi się skończyła Luteina a moja pani doktor miała urlop akurat to poleciałam do lekarki rodzinnej i powiedziałam, że potrzebuję receptę na luteinę i dostałam.
CO do wózków to czytałam gdzieś, że HArtan i Teutonia - niemieckie wózki mają bardzo dobre opinie. Są drogie wersje 3w1 ale tak liczę może się ktoś jeszcze dorzuci ))
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ostatnio czytam książkę świetnej autorki uwielbiam ja nazywa sie Jodi Piccoult i opowiada o małżeństwie z dwójka dzieci z czego jedno jest bardzo chore na lamliwosc kości (niepamietam jak to sie nazywa) ciaze prowadzila jej najlepsze przyjaciolka I nie zauważyła w porę ze dziecko jest chore jak sie skapla było już za późno na usunięcie Rodzice i tak nie usunęli by bo bardzo pragneli dziecka ale ze na jej leczenie potrzeba dużo kasy to stwierdzili ze zaskarza lekarke za złe urodzenie i dostaną odszkodowanie! No i książki nie skończyłam wiec nie wiem co dalej Ale lekarze boja sie takich wypadków bardziej niż my bo mogą przez to stracić licencje i duuuuzo kasy wiec napewno nic nie mogą ukrywać!
Daga - nefeli ja sie poloznej wogole nic nie pytam! Ostatnio jak byłam to ona do mnie czy mam jakieś pytania a ja ze nie ona sie zdziwila i pyta czy napewno a ja ze tak! Powiem szczerze ze ciążę przechodzę naprawdę dobrze! Nic mi nie jest nie plamie nie wymiotuje nawet humorow nie mam! Jedyne mam konflikt krwi ale to omowila ze mną wcześniej co i jak! I szczerze to naprawdę nie miałam o co pytać a w dzisiejszych czAsach jak czegoś nie jestem pewna to Google witają albo pytam was albo koleżanki co niedawno urodziła wiec brak mi tematów z położna
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-rankin...ozkow-2012/?rnks=8,R
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda u mnie kalkulatory pokazują prawidłowo no czasem jest 2dni różnicy wiec nie wiem czemu u ciebie wychodzi aż tydzien
kurcze no co ty papi a na jakim kalkutalorze sprawdzałaś